Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 500
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет Лени! Честно казано, точно твоя пост съм го пропуснала и не съм го прочела, така че нищо лично. Ще си позволя да не коментирам това което си написала лично до мен, защото мисля, че нещо си се объркала. Оплашена си и това е съвсем нормално. Шокиращо е когато човек чуе диагнозата. Аз лично загубих и ума и дума. Но по-късно бавно и с времето разбрах, че има светлина в тунела и, че трябва да се боря. Може би ще кажа за стотен път, че това е форум за всички, така както мислиш и ти. Убедена съм, че си силен човек и си заредена с позитивни мисли, т.е. и тук мислим по един и същи начин. Страх те е, както и мене ме е страх. Виж колко общи неща ни свързват. Мога само да ти кажа - бъди част от нас!!!!! Hug Ако съм те засегнала по някакъв начин, знай, че съм го направила неволно и ме извини!!!!! Hug

# 241
Цитат
Понеже има питане от Луди Пеперуди - "какво толкова е  станало, не мога да разбера, от мухата слон стана......" ще се опитам да отговоря с надеждата да разбере - 20 човека, които лично познавам и с които контактувахме ежедневно не влизат или почти не влизат в темата. От вчера се опитвам да ги върна в темата, защото ми липсват.
Маргич, не си ме разбрала, -попитах какво толкова е станало /т.е. какъв точно им е проблема/, че 20 човека не искат да пишат! А не че това не е проблем.Ако това според теб е "предизвикване за обяснение"-здраве му кажи...За позитивни хора, каквото претендирате да сте, сте изключително раздразнителни и крайни какво може и какво не може. Откъде да зная аз какво желаеш да четеш и какво не желаеш. Никой не прави нищо напук или нарочно.  Баси позитивизма! Какво ви става бе хора?!Не ви ли прави впечатление, че почти всеки след първия си пост или се извинява на някого за нещо, или наистина се отказва да пише? Извинете за това, извинете за онова, не исках да ви притесня, не исках да предизвиквам спор...бла-бла-бла...Я оставете всеки да си изкаже болката, мъката, радостта, или каквото там му е на дневен редр хора разни...

# 242
  • София
Луди Пеперуди, най- вероятно не съм те разбрала. Аз съм стар човек и малко по-трудно разбирам нещата или простичко казано трябва повече да ми се обяснява. Какво да се прави - старост нерадост е казал народа!!!!!! Embarassed
Желая ти един спокоен и прекрасен следобед!!!!!

# 243
  • София
Аз лично не разбирам защо е този спор  newsm78
Май нещо рачо ви е взел акъла.
Всеки има право да пише в тази тема. Тя е затова - да споделяме страховете си, премеждията, лечението, някои лични проблеми...
Наритвам задници да, всяка една от вас го знае или изпитала.
То е тогава, когато започвате да мрънкате неоснователно, да се оплаквате от неща, които наистина могат да се изтърпят или да търсите под вола теле !
Но темата е предимно за да си помагаме взаимно, да споделим болката и неразположенията си.
Защото всяка една от вас знае колко е мъчително лечението ни.
Тогава, когато аз започнах да се лекувам нямаше интернет. Всеки един който знаеше с какво се боря ме гледаше със съжаление, като че ли съм обречена, като че ли утре ще умра.
Нямаше с кой да споделя това, което ме тревожеше. Имах само семейството си, но  ми се искаше да не ги товаря толкова с тези мои преживелици, защото знаех колко им тежи и колко много се тревожат за мен.
Друго е когато споделяш с някой, който ЗНАЕ с какво се сблъскваш, с някой който е минал или минава по твоя път. Тогава разбирането е различно.
Не зная как и по кой начин можем да помолим тези, които влизат в темата с дистрибуторска цел да не го правят. Ние и без тях сме достатъчно информирани какво и как да ползваме.
Нито една от нас няма да пропусне да ни информира за  нещо ново и надеждно, което е видяла или прочела.
МНОГО МОЛЯ , всяка една от вас - темата е закована, за да може всеки, който има нужда от нашите съвети да я ползва бързо, а не да я търси.
Затова нека да не пълним страниците и с безсмислени спорове , картинки или пък безпредметни постове.
Ако някоя иска да сподели нещо лично с друга - има ЛС. Чатете си там.
Не съм модератор и нямам права, но ви моля, като най-възрастната тук и на години и по "стаж".

# 244
  • София
Хули  smile3501
Зара,можеш да се мажеш със Sodermix,но имай впредвид,че не облекчава бодежите,болките и тем подобни.Помага много при сраствания на шевовете,възстановява еластичността на тъканите и дори заличава белезите.
Маргич,Луди пеперуди,не знам за какво става въпрос ама  Peace
Обичам ви!

# 245
  • София
luck, благодаря, точно това имах предвид - шевът ме опъва и реших, че с някакъв  лечебен гел може да поомекне.
А що се отнася до последните препирни, мога да кажа само едно - ПИСНА МИ!
Тук не може да се включва човек спокойно, без да се притеснява, че "няма да му дърпат ухото".
Затова сбогом момичета. Желая Ви успешно лечение и много продължителна ремисия.

# 246
# 247
  • София
здравейте,
аз пък влизам да се похваля днес-минах сцинтиграфията и освен.че всичко е ОК ,останах ОЧАРОВАНА от доц.Цоневска.Толкова хубаво обяснява и отговаря на въпроси,че човек забравя за секунда,че е в Онкото  Simple Smile

# 248
  • Пловдив
... Шокиращо е когато човек чуе диагнозата. Аз лично загубих и ума и дума. Но по-късно бавно и с времето разбрах, че има светлина в тунела и, че трябва да се боря...
М даммм! Баш тогава разбираш колко желаеш живота си (с всичките му плюсове и минуси) и колко ценно ти е здравето! И както някоя от вас ми бе отговорила в началото на моите постове - когато намериш пътя и нещата ти се изяснят и влезнат в релсите се успокояваш и намираш силите да се бориш.

# 249
Момичета, двоумя се за сцинтиграфия между Шумен и Варна .Може ли едно мнение или съвет от вас ,които са минали по този път ?

# 250
  • София
Марги  smile3525 newsm51  love001

# 251
  • София
Привет на всички момичета!
Коко J обръщам се първо към теб, защото имаш специални заслуги! Peace Желая ти от сърце още дълги години да бъдеш отличничка в изследванията и най-вече в живота!
Сиание аз мисля, че апаратите за сцинтиграфията навсякъде са еднакви и трябва да си избереш най-удобното за тебе място, което да ти е близо и да не си губиш времето. Надявам се, че в момента няма липса на изотоп, което на мен ми се случва вече два пъти.
Незабравка много си права и като чета поста ти, си мисля, че ти си от хората които са намерили пътя и здраво са стъпили на него.Поздравявам те мила!  love001
Надявам се все пак Зара да надниква в темата и да прочете това което искам да и кажа: Мила Зара "дърпането на ушите" е отрезвително и е с любов, с цел да изгони отчаянието, а не да притеснява някого!!! Hug Когато на мен ми се е случвало в темата, след ден два съм осъзнавала всъщност колко много  са ми помогнали момичетата да избия лошите си мисли! Сигурна съм, че прибързано си написала  думата "сбогом". Когато се върнат момичетата от Баня и определим деня за среща, много ще се радвам да те видя и да си побъбрим! Hug

# 252
  • София
Криси писали сме заедно! Много те обичам! newsm51

# 253
  • София

Така ХУЛИ откри нашия "психо-физически" форум на полуанонимните раковинки

6 юни 2009
Създадохме си едно малко виртуално общество, в което си помагаме взаимно с преживяванията, които ни съпътстват в лечението.
Направихме си  малък виртуален психо кабинет в който всяка една от нас черпи най-нужното за себе си. Това не е малко, нали ?

18 август 2009
Бог ми дава изпитания, но и ми помага да ги преодолея. И не на последно място - имам Вас, с които да споделям и обменям опит
А така, ще се съгласите ,е по-лесно духовното оцеляване  и физическото преодоляване.

Надявам се, че след толкова години няма да си позволим  да му хлопнем кепенците  Naughty

# 254
  • София
Мамо Меце  Hug!
Да, особенно Хули е много анонимна, виж и тъмни очила си е сложила, да не я разпознават! Joy

Общи условия

Активация на акаунт