Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 538
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Коко J обръщам се първо към теб, защото имаш специални заслуги! Peace Желая ти от сърце още дълги години да бъдеш отличничка в изследванията и най-вече в живота!
Сиание аз мисля, че апаратите за сцинтиграфията навсякъде са еднакви и трябва да си избереш най-удобното за тебе място, което да ти е близо и да не си губиш времето. Надявам се, че в момента няма липса на изотоп, което на мен ми се случва вече два пъти.

Много благодаря за милите думи  Hug

а както се казва-апаратът е един,но важното е кой гледа зад него.И  проблеми с изотопите все още има,защото мен ме накараха да звънна 2 дни по-рано от датата,за да ми потвърдят,че имат

# 256
  • София
Да, права си, че всичко зависи от разчитането на доктора, но при сцинтиграфията понеже изотопа оцветява в черно (да не дава господ) там където има лезия, трябва доктора да е голям идиот за да не я види.  Може би някое от момичетата което си е правило вече сцинтиграфия в някой от тези градове  да се включи и да даде необходимата информация на Сиание. Аз правя сцинтиграфия в онкодиспансера в София и съм доволна.

# 257
Здравейте и от мен,Фани аз вече имам сцинтиграфия,мисля че бях ти споменала,на която се оказа след разчитането че имам мети в костите,но според онкохирурга,не е 100% доказано че това са мети,тъй като там се показва изменение в плътността на костите,а измененията могат да бъдат получени и от други заболявания.Когато се прави това изследване,трябва да се знае какви предшестващи заболявания има пациента,а мен никой не ме попита,само ми повтаряха:тихо,не говори.Така че,според мен,много е важно кой ще разчете резултат.  

# 258
Ами ще почакам и момичетата от Баня да кажат мнение ...интересува ме повече къде в двата града специалистите са по-добри за разчитане на резултатите.
  ............И междувременно ми дойде цикъла, ма аз и го очаквах.Пия Нолвадекс само от 3 дена насам, ще видя и другия месец дали ще ми спре от  него ,ако ли не, вече ще се почва Золадекса.Притеснява ме факта, че ще чакам 2 месеца. Иначе по време  на самото кървене си продължавам да пия Нолвадекса, нали? Нищо не ми казаха по въпроса. newsm78
  Нещо ме стегна пак шапката тези дни.....може би, защото се спрях с тичането по задачи.
  Хубава вечер, дами и пишете по -често, че това тука ми стана като наркотик Joyтоку надничам да видя кой ,какво ново е казал!
  kakarumka,къде прави ти изследването?

# 259
Хайде и аз да дам признак на живот... Първи ден след втора химия и ми е лошо. Засега го овладявам с правилно лежане. Още не съм пила никакви хапчета. Надявам се този път да мине по-леко.  На мен цикъл не ми е идвал от месец , но болките си седят.

Това е от мен. Хубава вечер на всички  Hug

# 260
  • София
Каролка още най-много един ден и ще влезеш във форма  newsm10 Махмурлука ще премине и машината на времето ще се завърти отново Laughing
Момичета имаме хубави новини от Пясъчето Praynig Добре върви лечението при нея. Господ да я пази и да и даде сили да се бори!!!!!

# 261
Фани моята сцинти я правих в русенското онко,предупредиха ме ,че за да имам сигурен резултат,следващата да е в София или Варна.
Кали,моят цикъл спря след първата химия и сега преди третата отново е в действие.Станев ми каза че ще идва,ще спира.......до кога не зная.

# 262
Много, ама много се радвам за Пясъчето. Да даде Господ  и Докторите - всичко да е наред и занапред! Каролка със всяка измината вливка, нещата стават все по лесни - обещавам ти. Четвъртата даже съвсем я изкарах на крак. Чакам и с огромно нетърпение кафето, дето всички  отдавна обещават! Мамо Меце и от мен една мечешка прегръдка Hug Покрай тревогите за другите - деца, родители, роднини, внуци не ми остава време да се оплача, ама за сега освен дето умората ме мъчи и носталгията по младостта друго негативно - нема!

# 263
  • София
Ало, Бабич Hug каква е тази носталгия по младостта?  Laughing Нека се разберем - имаме още поне по 20 години и тогава ще си мислим за изминалата младост Joy Кафето ще е много скоро, така поне се надявам, защото аз след 20 дни излитам за Чикаго и чак през есента мога да ви видя, а това хич не ми се нрави. Колкото до умората, раздавай го по-кротко - не си давай много зор и мисля, че ще изгониш умората. Grinning

# 264
  • София
Силве, то нашето царска болест - да ядем свинско, да пием винско, да не си даваме зор, да правим неща, само ако ни се харесват  Joy Joy Joy
Ако всичкото това го изпълняваме, ще празнуваме и 100 годишнини  Peace

# 265
  • София
Е,е,е.... така е Хули, кой как се нареди!!!!!! Joy
Добро утро на всички момичета!

# 266
  • Пловдив
Незабравка много си права и като чета поста ти, си мисля, че ти си от хората които са намерили пътя и здраво са стъпили на него.Поздравявам те мила!  love001
Хе-хе-хе ... никакъв път още не съм намерила! Уредила съм си само дата за операцията идната седмица. А сега си се радвам на последните дни с две натурално еднакви цици!  Joy

... форум на полуанонимните раковинки
За полуанонимността го схванах от раз, ама за раковинките се позаучудих и като се усетих що за определение е това и се чак изкикотих.  Laughing Хареса ми!  Peace

# 267
  • София
Как няма да ти хареса  Grinning Отдавна е в употреба - страхотна хрумка на посестрима от Варна, доколкото знам, донесла на една от срещите раковинки като армаган-символ !!!

Чуй само как нежно звучи - раковинки... Не като фиброаденомки  Joy

# 268
  • София
здравейте от мен и днес,
вчера започна да ми пада косата  cry и днес се направих прическа,за която никога не  съм  имала смелост-тип Поли Генова   Simple Smile и се оказа,че много ми отива.Даже моят фризьор започна да прави планове какви къси прически ще правим,когато ми порасне новата перушина  Simple Smile

# 269
Хули въобще неизглежда така.Незнам откъде е измислила тази снимка.Конспирация!

Общи условия

Активация на акаунт