Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 355
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
nqkak, ако търсите интелигентна и очарователна жена,то тогава Милмиш е точният избор! Peace

Драга ми Венето, ти осмокракият надбори,та от едни камери ли ще се пУашиш?! Mr. Green

# 706
  • В царството на игрите:)
Е, точно пред камера може да видиш, скъпа ми Сисанке, как си глътвам граматиката JoyНевероятно, но факт!!! newsm78

# 707
Миленче , да кажеш кога да те гледаме пред тв  Hug
Гледах тези дни такъв репортаж по някоя от другите телевизии, точно за София ставаше въпрос . Учуди ме само , че тази безплатна кампания е насочена само към жени над 45 години  newsm78, а като се оглеждам в нашето  мило " сборище" - 90 % под 40 години сме заболели Thinking

# 708
  • София
a пък някои сме и под 30г. Sad
Това с безплатните прегледи над 40г си е чиста дискриминация за младите  Laughing
Но е много хубаво това,че искат мнение на някой ,преживял това.Само истинска история може да вдъхнови хората ,а не някой сухар ,дето само е чел за рака

# 709
  • София
С репортерите трябва да говори някоя от жените, преминали през цялата въртележка, запозната добре за най-голямо съжаление със всички проблеми, с които се сблъскваме. Макар че, зависи репортерката в каква посока ще води разговора.
Успех, Миленче, ако решиш да го направиш.  Peace

# 710
  • София
А ние, ако се наложи ще помагаме на Миленката  Wink

# 711
Според мен колкото и репортажи да се направят, да се тръби за този рак...докато не се напипа бучка, една жена не се замисля за това. И аз бях така и мои приятелки са ми казвали,че са така...нека се говори,нямам нищо против. В нашият град примерно много неща не се знаят и се научават от уста на уста. В неделя имаше такава тема  в "станция нова" и на стената им във фейсбук се изписа много от типа на: какво ни занимавате с това в почивните дни, дайте нещо по-весело и такива нещица

# 712
Аз пък мисля,че и една жена да се вслуша и да си прави редовно профилактичните прегледи,пак ще е успех! Peace

# 713
Да, и аз към това се стремя. Сега пращам всички мои приятелки...и 2 от тях знам,че отидоха на преглед след моя случай.

# 714
  • София
Мисля като Сиссс по въпроса!
Винаги може да има полза, макар че докато не ти дойде до главата, все отхвърляш мисълта за лошото и си мислиш, че няма да ти се случи. А то е толкова близо...
А възрастта над 40 не е дискриминация, просто се смята, че след тази възраст рискът е по-голям. Преди 2-3 години беше 45. Те също се коригират.

# 715
Не пиша, защото няма и какво ново да кажа...,но си ви чета редовно.Вече ми назначиха първата контрола ,днес пуснах кръвни изследвания и туморен маркер .И другата седмица ще трябва да мина ехография на коремни органи и млечни жлези...стискайте палци момичета, ще обадя после резултатите.

# 716
  • у нас - на брега на морето
sianie35, имаш ли час за другата седмица за ехо? Аз също трябва да правя, но този понеделник не ми се ставаше в 5 часа и да се редя на опашка за час през седмицата. Ако следващия понеделник намеря сили, ще опитам да си взема час и то за д-р Янчева.
milmich, ти си нашата гордост и се надявам да си се изправила пред камерите Hug  love001
Нанастеф, кога ще пием кафе в обедната почивка??? newsm78

# 717
Blagodarq za reakciqta, no ve4e snimahme, za sujalenie bez da imame subesednik zapoznat s cqlata vurtelejka. Blagodarq i za li4noto suob6tanie. 6te imam predvit va6ata gotovnost pri vseki sledva6t material po temata i se nadqvam da vnesem malko qsnota za masite, otnosno trudnostite okolo zabolqvaneto i le4enieto. Leka ve4er!

# 718
  • София
Защо ли пак съм разочарована ?
Прах и пепел в нашите очи.
Няма да цитирам поста на тъй наречената журналистка от БНТ.
Щели да правят предаване. Да, ама предаване не се прави от сега за после...
Спомняте ли си, че правиха предаване за моя случай от БНТ ?
Беше преди четири години. И какво се случи ???
Абсолютно нищо, даже не бях и известена за резултата от  евентуалното им "разследване"  Joy Joy Joy
Сложих този емотикон, защото предварително знаех какъв ще е резултата.
Затова и  не откликнах на поста на въпросната дама.
На кой ли му пука какво става с нас.
Ще им пукне само, ако с тях се случи същото, но ще се свият в черупката си и ще се борят сами, защото да си с диагнозата "рак" е срамно !
Съжалявам за резкия тон, с който изразих мнението си, но ми писна да ме правят на глупачка.

# 719
Браво, Хули!
Точно този коментар очаквах...
На кой ли му пука какво става с нас.
Ще им пукне само, ако с тях се случи същото, но ще се свият в черупката си и ще се борят сами, защото да си с диагнозата "рак" е срамно !
Съжалявам за резкия тон, с който изразих мнението си, но ми писна да ме правят на глупачка. 

Общи условия

Активация на акаунт