Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 370
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  bouquet  bouquet  bouquet И аз вече съм от полза тук, не само да мрънкам Simple Smile

Намерих магазинче до нас, където продават тънки шалове по 3 лв... Влюбих се. Сивият,с който съм е от там. Ще си купя черна мрежичка да я слагам отдолу и отгоре шала и ето ми я визията... Цял ден ръся косми..всякакви!! Ужасно е!! А също така и днес беше най-безболезненото ми епилиране в целият ми живот.  Blush

# 46
  • при морето
Момичета,много съм объркана.На майка ми й казаха ,че има рак.Достатъчно ли е само със спринцовка/предполагам това е туморен маркер,просветлете ме!/ Praynig

# 47
Мисля,че това е по-скоро биопсия..

Не се плаши толкова, нека го изрежат и изследват, определят стадия..Плашещо е, но не означава най-страшното!!

Кураж!!  Hug Hug

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 08:12 от KaRoLa

# 48
Момичета,много съм объркана.На майка ми й казаха ,че има рак.Достатъчно ли е само със спринцовка/предполагам това е туморен маркер,просветлете ме!/ Praynig
 Добро утро, народе! Как спахте, аз все сънувам едни кошмари ...ма то щото много мисля ,тъй.... като не мога да ударя една ракийца по време на лъчето и да заспивам по -бързо Joy Joy Joy ....Спорен и успешен ден!
   Предполагам са И правили тънко иглена биопсия ,щом е със спринцовка.Само за да видят ,за какво точно се касае.Най-вероятно И предстои операция.На мен също са ми правили такова нещо преди време и тогава резултатите бяха добре.Но уви ,след години......
  Но нека по-просветлените тук се изкажат .

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 08:46 от sianie35

# 49
Уникално красива жена, макар и с нашия проблем ТУК

# 50
  • Варна
KaRoL-кa,
Много си красива с този шал ! Страшно ти отива сивото на очите !
Нали знаеш сега колко са модерни тюрбаните и шаловете - и много жени без проблем си ги носят.

# 51
Здравейте   bouquet
Вече не знам какво да търся и за какво да се захвана  Confused при майка ми нещата стават все по-лоши , вече има болки постоянно (от метите в костите) наскоро установиха , че има спукване на някакъв прешлен на врата и наред с всичко сега носи и яка за обездвижване на врата  Confused Днес пък и правиха скенер на корема и доктора казал , че има ново образувание и я праща на комисия .....
Пие какво ли не : сироп от бъз , разни "вълшебни" билки , които за сега нямат голям ефект  Sad , сироп от алое, мед и вино ...
Сега мисля да пробваме и със содата . Искам да ви питам дали имате някакви впечатления от това . Давам един от линковете  със статии за содата , там има и рецепта за сода с кленов сироп
http://-spam132-/2012/02/cancer-healing-with-baking-soda/#comment-2465

# 52
  • София
Здравейте момичета,

у нас хитът на деня е Youtube с всички варианти на шалове. Дори малката ми снахичка /бъдеща/ днес реши да порепетира върху себе си и след това да ги приложи на мен. Много се ядосва, че не съм никак суетна или както казва тя "безразлична" към визията. Ама човек като поостарее, не може да излъже ЕГН-то.

# 53
Зарче, и аз съм на тая вълна с шаловете. както каза едната девойка в линковете, които дадох: Шалът е начин всеки ден да си различен, а като имаш коса си всеки ден с една и ъсща прическа. така, че ние печелим Simple Smile

Вижте какво намерих. Мисля,че ще е полезно на всички ни. Цък Тук

# 54
  • София
Но..., не можеш да излъжеш ЕГН-то!
А тази снимка направо ме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вчера бях в института и я показах на колегите си, млади асистентки и асистенти. Казаха, че това е най-сладката бабка, от всички предложени.

# 55
  • София
Сладка, сладка колко да е сладка, нали е бабка!!!! Laughing
На младите които са далече от староста може и да им се вижда сладка, ама на мен  newsm78!!!!

# 56
  • Пловдив
Вижте какво намерих. Мисля,че ще е полезно на всички ни. Цък Тук
Хубава промоцийка, но гледам, че за гъбите Шиитаке пише, че са имуностимуланти, а allissa22 излишно ми спомена, че хранителните добавки е много важно да не са такива, а да са имуномодуланти!

# 57
Хайде на следобедно кафенцееееееееее Grinning

# 58
Сега да взимам ли от тия гъби или не,как мислите  newsm78 newsm78

Аз знам,че за нас са подходящи Рейшите  Rolling Eyes

# 59
Кали , аз пия Майтаке - купувам си ги от диетичния магазин на главната  - 38 лв са за около 20 дни стигат

Общи условия

Активация на акаунт