Трафик на хора

• 6 166
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • Kопенхаген
                   Работила е в провинция-Уелва.Забележката за точките и запетаите е правилна.Благодаря на всички,който се отзоваха.Дано преодолее кошмара,lвсичко зависи от самата нея.
Да това е така, там се отглеждат ягоди Южна Испания. Само остава да ни кажеш, защо се е качила сама в колата му?
Ако действително си и толкова добра приятелка и ти ще трябва да и помогнеш.

# 46
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
                   Работила е в провинция-Уелва.Забележката за точките и запетаите е правилна.Благодаря на всички,който се отзоваха.Дано преодолее кошмара,lвсичко зависи от самата нея.
Всичко зависи от нея, в това число и да подаде оплакване в полицията и да се освидетелства от лекар. Ако ще и патрондаш да е споменатия господин ти гарантирам че ще му разкатаят майката, а и ще получи обезщетение което ще плати насилникът - а в затворите много обичат изнасилвачите  Twisted Evil

# 47
извинявяйте много но това е истина според мен не обвинявайте жената бях там недалеч от уелва и случайно се запознах с три жени които са работили в едно кампо и няма да кажа къде  та само ще ви кажа че един мароканец се е опитал да изнасили едната от жените  хора повярвайте там е ад просот нямате си идея какво е независимо къде си и каква си можем само да кажем пази боже  има много такива истории просот тази женичка е нямала късмет и моля ви не я обвинявайте

# 48
Да това е така, там се отглеждат ягоди Южна Испания. Само остава да ни кажеш, защо се е качила сама в колата му?
Ако действително си и толкова добра приятелка и ти ще трябва да и помогнеш.
Абе,жена какви са тези въпроси?????Ние тука всевишни ли сме,та да връщаме времето назад Whistling Whistling Whistling

И не разбирам,какви са тези въпроси-уточнения за личните данни на момичетО.тУКА ИСТОРИЯТА Е ДРУГА И НЯМА СМИСЪЛ от подобни тематични разновидности!
Приятели,психолог,екстремен спорт са част от пътя към възстановяване....И постоянно споделяне на преживяното с всеки показал съпричастност.Необходимо е да надживее спомена и гнева.....а болката? На нея и трябва време.

# 49
Ще подаде и аз не зная как да го формулирам-след среща с български следовател-молба или някакъв иск за разследване, в посолството на Испания в София.Не съм сигурна,дали ще има развитие,но за мен трябва да има възмездие.

# 50
Г-жата Антония Първанова преди време пускаше тук теми за трафика на хора. Явно е в нейния ресор. Можете да се обърнете към нея. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=259188

# 51
Искам да споделя с вас нещо, което прочетох-Робството на 21 век. След това така се психирах, че подозирах всеки втори, че иска и може да  ми напрви нещо. Знам, че не бива така да се филмираме и да жиеем в страх, защото това не би било живот, а агония. Във въпросния текст става въпрос и за едно момиче, което се е оженило и самият и мъж я изкарва извън граница и я продава. Обещава й, че като излязат навън, ще печелят по-добре и ще имат всичко , за което са си мечтали. Това предполага е някакъв краен случай, но факт е, че освен на себе си, не можеш да разчиташ на никой друг! Аз самата имамам една история, макар и не така фрапираща за щастие. Насред центъра, на оживено място, по обяд, лятно време един дебел и огромен мъж тръгна да ме завлича. Дърпаше ме в близката  пресечка, а аз дори не си отворих устата да изкрещя...не можах да разбера какво се случва, не можах да го проумея. Имаше още един до него, който му извика да ме остави, защото има много хора и може да ги видят. Не знам какво щеше да се случи и не искам да знам, но от тогава си имам обеца на  ухото. Преди си мислех, че "лошите" неща могат да се случат само по тъмно, когато няма хора и ти си уязвим..Уви, не е точна така. Бъдете предпазливи!

# 52
Момичето е расло по сиропиталища до 7 си година.След това е осиновено.но майката умира когато е на 18години.В момента е 30 годишна и сама се бори за място под слънцето.Чувството за виновност е много дълбоко вкоренено в съзнанието и.Не е имала шанса да притежава това.което е ежедневие за останалите.

Анимус работи с жертви на насилие. Може да се обади на горещата телефонна линия или да отиде на място.

http://www.animusassociation.org/?page_id=110

# 53
Здравейте.Благодаря Ви за отговорите.Момичета и жени,който искате да изкарате хляба си в чужбина по честен начин-пазете се- срива на психиката при тормоз е ужасяваща.Момичето смени трима психиатри,но няма голямо подобрение.Казва,че почти всяка нощ сънува кошмара .Още не намира думи за да излее случилото се.Дано времето излекува това  психично разстройство.

# 54
Пожалавам и да излекува душата си по най-хубавия начин! Praynig
По добре психолог, отколкото  психиатър да я тъпче с лекарства...
Има хубави филми на Уницеф за трафика на жени, А.Джоли е тяхно лице или беше...

Общи условия

Активация на акаунт