Май, докато не прояде с лъжица отново, така ще я караме. Утре смятам зорлем да му дам малко месо, че да се въведе. Иначе въведох глутен 

Червена ли взе?
На мен червеното ми е любимия цвят, а ММ е от ЦСКА 
Сега ме е шубе, че като почнем старите кремове пак ще се появят, а бяха много гадни - червени с бял връх 

Не ми се ще да са Памперс и Молфикс, че много пропускаха. Единствено не съм пробвала Хъджис и Бейбилав и се чудя дали да не ги пробвам. Спомням си, че единствените памперси дето изобщо не ми пропуснаха, бяха някакви евтини от Лидл, май Тужур се казваха. Но пък бяха доста дебели.
Та ми трябват по-широчки памперси с горе-долу анатомична форма по-изрязани около крачетата и с по-тънка лента. Ако някой е виждал такива, да подели.
Това определено са нашите памперси.Бейби лов съм ползвала ама не са много меки за Хъджис немога да дам мнение.
Аз си поръчвам от английския Mothercare, за да съм сигурна в качеството. А и цената излиза същата с доставката. Тук са внос от Словения и не знам дали са качествени. Ето такива ползвам: http://www.huggiesclub.co.uk/products/nappies/super-dry

Препоръчани теми