. Мале колко вкусно изглежда направоо ми потекаха лигите 
. Надеждата ми беше в Анбибиан да ги намери изгодно в някой чужд сайт, ама явно и в чужбина си държат цена. Иначе пък Флучия ме окуражи, че не са от най издържливите и може да се замисля за нейния вариант на триколка 
Някой ползвал ли е двете марки?

За месото, не знам дали съм права обаче нашата лекарка все казва, че децата често проявяват алергия не към самите моркови или месо примерно, а заради химията с която се третирали. Зайците по принцип са болнаво племе и предполагам се включват доста медикаменти при гледането им, обаче пък ако пюрето е било Био, то тогава теорията на нашата лекарка не я бива много-много. Може да не й понася само един вид месо, а с другите да е ОК. Зори не можеше да понася свинско тотално, дори през къмата, но пък пилешко, заешко и пуешко не й създаваха грижи. И честито лазене
Маеее, от това което пишеш за Драганов излиза, че съвсем е изпростял. При нас пускаше някои не до там уместни коментари по отношение на старото поколение ама не е било чак така. Иначе много разумни неща каза.

Нагушкай го от мен и се наслаждавай на тези мигове всеки път когато можеш. Ще отмине това време и после ще ти липсва.

Преди това давах и на Гербер, не знам тяхното какво е.
Ние си изкарахме страхотно на сватбата!Много,много хубаво и весело беше.
Прибрахме се в....05 и 30 ч. сутрина
Не ни пуснаха да си тръгнем по-рано 

Пихме кафе с ММ,изчистих,докато той хранеше Боян,оправих вкъщи и ходихме до Плевен,до Метро и Кауфланд да напазаруваме,пък и се разходихме малко,че времето не беше най-лошо.В Метро имаше 50 % намаление на тая играчка "Чики Чикс",дето я рекламират сега по Дисни,Боян много я харесва,та му я взех...И най-важното,успях да я взема без той да разбере и сега ще си му я подаря на 1.06
И на Алина й взех памперси,мокри кърпи...Мокрите кърпи на Памперс бяха на цена 10 лв. за 4 пакета от по 56 бр.
Имаше и на Хъгис пак 4 от по 64 бр. за 2,30 лв.,ама не ми се рискуваше да ги пробвам...

И Алина започна да яде повече...Сега на обяд яде 125 гр. пюре и после и суче,след обяд е същата работа...Преди ядеше по-малко.Имам чувството,че и 190 гр. да й дам пак ще го изяде,че и ще суче после...
Ама нека да яде,де...Лошо няма. 
Приятно изкарване!

Желязото най-добре се усвоява чрез течности и най-вече, ако са комбинирани с продукти с голямо съдържание на витамин C.
Царевицата и граха също,сливите и те 

И за добявянето и за комплимента 
Ама не ги запомних, няма да се сърдите. Само Алина ми направи впечатление - с тия сладки бузанки, както и "наборката" Дарина - направо ме разби с тази коса
, страхотна е 
Сега реве, че му се спи, ама неееее, няма да се спи, ще тормози мама още
Дала съм му едно неработещо дистанционно, да си се забавлява...Иначе днес изгризка бая краставичка

Препоръчани теми