С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 116
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Има само едно изречение, в което има истина и то е:

"Така ли е наистина?"

Трещи е по-големият позьор и го знае. Затова така се напъва във всички теми с мое участие.

# 226
Трещи е по-големият позьор и го знае. Затова така се напъва във всички теми с мое участие.

Че то има ли такива без?

# 227
Мамасита е странна, спор няма, но за някои неща си е права.  Wink По темата за свекървите, не й знам мнението, явно с нейната не са се имали....

Как не й го знаеш, непрекъснато го казва. Просто не можеш да го отсееш сред потока празни приказки. Крайно глупаво и ограничено - всички свекърви са такива.
Имам предвид по-скоро, че не съм наясно с историята и мнението й за нейната свекърва ...

# 228
  • I want it all and I want it now.
Mamacita Bandida .  Продължи напред. Млада си ,ако си насочиш усилията в това да гледаш напред ,а не в минали неща ще успееш. Peace
Пожелавам ти следващият път да намериш правилният човек с хубаво семейство, подходящи за теб.  Peace

# 229

Че то има ли такива без?

Да, скучните теми.

Повярвай ми, не беше лесно човек да се научи да гледа напред, а се оказа, че гледането напред изисква добро познаване на миналото.

# 230
  • София близо до Витоша
Дами , при нас проблема не е свеки , а свекъра .Ужас не го пожелавам никому , по зле от постоянно мрънкаща жена.Но лошото е ,че никой нищо не смее да му каже на ТАТЕ

# 231
 искам да споделя с вас, че ще се пръсна вече. Свекърва ми преди 13 години е оперирана от рак на гърдата последен стадии и миома, както се сещате всичко е премахнато, химиотерапия, докторите са давали 2 месеца живот. Сега пак се съмняват за рак на хранопровода, 98% е сигурно, в сряда ще излязат и последните резултати:(На нас по принцип много лошо ни тръгнаха отношенията, след като се запознахме, тя ме е обиждала, докато бях бременна, с какви ли не епитети ме е наричала, после все едно нищо не е станало. Скоро ще е операцията на кисти на гушата и ще диагностицират рака на хранопровода. Моя мъж ходи с нея по София, аз си заминавам на Плевен през това време и ми е супер. Но тя като ни види и взима малката и започва да реве в лицето й и нарежда какви ли не глупости, след това детето ми е кисело цял ден и реве, само на ръце иска. А когато не я вижда си е супер дедето. Рака на хранопровода не се лекува, изрязва се хранопровода, с тръбичка през стомаха се извежда за да се храни с пасирана храна, правят се дупка на гръкляна за да излиза слюнката, и след ако оцелее след това се присажда хранопровод от черво, само разбирате, че от сега нататък си е ходене по мъките. На мен лично все едно ми говорят за човек от улицата, колкото и коварно да звучи, просто отношението й към мен е било повече от грозно, а сега какво излиза-в нов град съм, почти никой не познавам, с бебе, млада жена, а ми пада такава чернилка на ръцете, просто не знам как да се отнасям към тази жена, тя не ми звъни на мен, а на мъжа ми по 10 пъти на ден по телефона, реве му и се сърди, ако не идем да я видим(а тя иска почти всеки ден да висим при нея с детето), живее с другия си син, мъжа си и внук на 10 год. Почерни ми се майчинството и не можем да се нарадваме на съкровището ни,нито можем да излезем някъде с приятели, нито никъде и направих грешка, че не резервирах места за морето миналия месец, сега едва ли ще можем да идем на море:((((( Всичко ми е черно,нямам желание за нищо, няма и къде да отида и при кой,нашите и приятелите ми са в Плевен, аз на майната си. Иска ми се да изрева и да ме чуе целия свят:(((((((((((Извинявам се,че ви натоварвам с моите глупости
Като цяло ме дразни с това, че взима от ръцете ми детето, когато идем на гости и започва да й реве в лицето, а малката после цял ден реве и е кисела.

# 232
  • София
Трудни са тези моменти, беборана, но прояви човещина, дори жената да заслужава да я мразиш помисли дали ти заслужаваш да се товариш с омразата към тежко болен човек. а и онкоболните имат специфични психологически изменения, дано не разбираме от най- първа ръка защо, но е така. А децата поемат нашите емоции и да не ходи при баба си ще ги поема от татко си, който ще е все по- разстроен от тази трагедия. Гнева и отрицанието няма да излекуват жената, логични са, но се отърви от тях, защото после ще изпитваш огромна вина. Кураж!

# 233
направо съм се отчаяла, дано по-бързо мине всичко и се оправя, защото е тежко за всички Cry

# 234
  • София
направо съм се отчаяла, дано по-бързо мине всичко и се оправя, защото е тежко за всички Cry
Дано  Praynig

# 235
Трудни са тези моменти, беборана, но прояви човещина, дори жената да заслужава да я мразиш помисли дали ти заслужаваш да се товариш с омразата към тежко болен човек. а и онкоболните имат специфични психологически изменения, дано не разбираме от най- първа ръка защо, но е така. А децата поемат нашите емоции и да не ходи при баба си ще ги поема от татко си, който ще е все по- разстроен от тази трагедия. Гнева и отрицанието няма да излекуват жената, логични са, но се отърви от тях, защото после ще изпитваш огромна вина. Кураж!
  беборана , подкрепям изцяло мнението на Бояна Peace
   Знам че е тежко , но прояви човещина . Хората , които знаят че се борят със смъртта , стават по - чувствителни . Желаят цялото внимание на света , дори да звучи егоистично . Не е лесно да се пребориш с мисълта , че утре може и да не се събудиш . Просто се опитай да се поставиш на мястото на свекърва си  Peace Опитай се да забравиш негативното , и да поправиш отношенията ви . Загърби миналото , колкото и да ти е трудно . Защото ако се случи най - лошото , после може и да е късно , колкото и да съжаляваш след това . Ти си по - младата , направи първата крачка Peace

# 236
  • София
не е правило, че хората, които се борят със смъртта стават чувствителни. Да, стават чувствителни, но към собствените си преживявания, което за близките често означава егоцентричност, мрънкане, че и направо проклетия. Има някаква романтична представа как на прага на смъртта един възрастен човек се променя само в положителна посока и едва ли не започва наред да иска прошка и омразната довчера снаха, става най-свидна. Може и да има такова нещо, но като цяло човек не се променя. Много добре звучи отстрани призивът за човещина и забравяне на миналото, но като чета си представям какви тежки времена ги чакат, и затова не бих стоварила на момичето такъв товар. То първо трябва да се грижи за спокойствието на детето си, и ако това означава детето рядко да се среща с бабата, която прави такива панаири, то така да е - едно е да поеме част от напрежението на родителите, друго е съвсем лично да го разстройват и да поема на сто процента негативизма на бабата, бащата и майката. Е, ако наистина припознава мисията "благородство", да го направи! Но ако се насилва, тя самата ще се скапе и после кой ще го гледа това дете! Дето се вика, човек за да получи добро отношение (в случая свекървата), трябва и да си постеле преди това.

# 237
Отиди си в Плевен за една седмица - да глътнеш въздух и да събереш сили.

# 238
  • София
аз дори бих я посъветвала да отиде за по-дълго време при родителите си, а мъжът й и родата да се оправят с болници, диагнози, гледане. Иначе има реална опасност на нея да й зачислят грижите по свекървата и тогава не я виждам!

# 239
Andariel права си  Peace
Но ми се струва ,че  ако се наложи , беборанка ще гледа свекърва си .Просто сем- то и ще поиска това от нея. И ако откаже , може да си навлече и други неприятности. Thinking А относно прошката, каквито и да са действията и решенията и , хубаво е / по нейно желание / да се опита да прости.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт