С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 309
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Много обичам да се храня на покривка... ако може и искрящо бяла да е, НО вече рядко имам тази възможност.

Мила, ти продължаваш да ме изумяваш!  Laughing Какво значи "много обичам да се храня на покривка"? На какво друго се храниш? Мушамичка, вестниче? Цапало се...Пералня няма ли? Безумен ми стана разговорът вече.  Crazy Иначе селото било виновно.....

# 541
А покривките как  ги перете -сами, с други дрехи или имате специално легенче за целта?

# 542
  • Fort Worth, TX
А покривките как  ги перете -сами, с други дрехи или имате специално легенче за целта?
В пералнята с останалите дрехи.На ръка не пера нищо.Всичките ми покривки са цветни, така е ми е мн лесно прането им.

# 543
По-голяма селяния от мушамичка здраве му кажи.  Аз и на село съм ги изтребила мушамичките и родата съм предупредила подобни неща пред очите ми да не мяркат.
И вино във водни чаши да не ми наливат, че ставам много лоша.
Гледат ме като "голямото добрутро", но слушат.

# 544
по- добре чиста мушама, отколкото покривка с дупки и лекета.

Хайде моля ви се, не сме аристократки.
И вино във водна чаша съм пила, и в кристална.
Важното е да ми е гот на мен.

У свекини на обикновена вечеря се слага в обикновени чинии, ама има ли празник- кристал.
Е що? Аз като съм в настроение и пържените яйца ще си ги сложа в порцеланче.

# 545

Shocked

Аз понякога и дрехи обличам. Иначе си имам едно дъждобранче, да не се цапам.

# 546
  • София
Верно ли сведохте критериите за оценка на свекитата до ползването на мушамичка и кристални чаши? Не е истина просто.... ooooh!
Аз като млада булка се втурнах да помагам при сервирането и щях да припадна като разбърквайки тенджерата със супата видях пилешка/кокоша глава. Shocked Имало някакви "комплекти" с дреболии за супа, но у дома никога не се беше готвило подобно нещо.  Laughing
За малко свеки да ми падне в очите - за протокола - лекарка е. hahaha

# 547

Joy А без настроение яйцата в какво се слагат?

Водната чаша не е антипод на кристална, а на винена.

Oh My God ooooh!

# 548
Аз като млада булка се втурнах да помагам при сервирането и щях да припадна като разбърквайки тенджерата със супата видях пилешка/кокоша глава. Shocked

Е, това ако го водя и пиши ме бегАла. Такъв компромис не мога да направя.
Виж, с мушамичката нямам проблеми, ползвам си като стой та глеадй. Mr. Green Горките ми снахи, но се успокоявам, че докато им дойде времето на снахите, синовете ще порастнат, а с това яление Ще изчезне и мушамичката от масата. Laughing

# 549

Oh My God ooooh!

Що бе, едно време като студенти всякакво пиене, във всякакви чаши пиехме, най-вече пластмасови. И пак ни беше хубаво, че и хора стана от нас.

# 550

Oh My God ooooh!

Що бе, едно време като студенти всякакво пиене, във всякакви чаши пиехме, най-вече пластмасови. И пак ни беше хубаво, че и хора стана от нас.

Не знам вие, аз такива изпълнения не съм имала. С изключение на случай отпреди броени дни - в чужд офис ми наляха в пластмасова. Laughing Страхотен офис, просто невероятно вино каквото не съм пробвала никога, налято от някаква невероятна керамична стомна вероятно струваща майка си и баща си, и...пластмасовите чаши.  Shocked Sick Развали ми кефа от невероятното грузинско вино, което не трябва да се пие, а да се мирише. То като парфюм на вратлето на любим човек. Егати, умрях от яд за чашите. Толкова пък да не могат да си купят чаши...Пиене имат, а чаши йок.
Сигурно ще ги запомня за цял живот тези пластмасови чаши. ooooh!

# 551
Мислех си, че съм случила на свекърва, не се бъркаше в семейството ми, виждахме се рядко и нещата вървяха. Не помагаше, но и не пречеше.
Докато тази седмица не разбрах, че преди свекъра да почине са изтеглили голям кредит. Използвали са го, за да отидат на почивка, да си подменят мебелите и са купили един куп ненужни вещи на малкия си син. Подчертавам, че ние никога не сме получили и левче. Приемах го нормално, хората не са ми длъжни. Ние със съпруга ми сме си правили детенцето и е логично да можем сами да го отгледаме.
Проблема е, че сега ние трябва да връщаме този кредит, защото свекърва ми не работи, братът на съпруга ми е студент и също не работи, а останалите роднини се скатават.
Спестявахме за наше си жилище и по- добър живот на детето, а то какво стана...
Мъчно ми е, тъжно ми и ми е обидно някак. Не очаквах.
Просто исках да се разтоваря.
Благодаря, че ми дадохте тази възможност!   bouquet

# 552
Мислех си, че съм случила на свекърва, не се бъркаше в семейството ми, виждахме се рядко и нещата вървяха. Не помагаше, но и не пречеше.
Докато тази седмица не разбрах, че преди свекъра да почине са изтеглили голям кредит. Използвали са го, за да отидат на почивка, да си подменят мебелите и са купили един куп ненужни вещи на малкия си син. Подчертавам, че ние никога не сме получили и левче. Приемах го нормално, хората не са ми длъжни. Ние със съпруга ми сме си правили детенцето и е логично да можем сами да го отгледаме.
Проблема е, че сега ние трябва да връщаме този кредит, защото свекърва ми не работи, братът на съпруга ми е студент и също не работи, а останалите роднини се скатават.
Спестявахме за наше си жилище и по- добър живот на детето, а то какво стана...
Мъчно ми е, тъжно ми и ми е обидно някак. Не очаквах.
Просто исках да се разтоваря.
Благодаря, че ми дадохте тази възможност!   bouquet

Възрастните хора, които нямат пари да си подсигуряват нуждите понякога правят такива неща. Трябва да свикваш че вие за тях трябва да се грижите а не те за вас. Като минимум защото сте млади и работоспособни.

# 553
И вино във водни чаши да не ми наливат, че ставам много лоша.
Tова изказване ми напомни за следния случай: празнуваме раждането на племенника ми у братовчед ми. В домашна обстановка. Жената на брат му купила шампанско по случая. Леля ми (новоизлюпената баба) тръгва да търси чаши за шампанско, но докато се тюхка бащата на бебето разлял шампанското във водни чаши с думите "Спкойно, тя М я няма". Joy А жена му е технолог нещо си и държи всичко да бъде сервирано с приборите, в чиниите и чашите, както е по етикет.

# 554
  • където ми харесва
Лизет, с кое да се свикне, душа?
Че възрастните хора са нагли? Изтеглил си пари, ходил насам, натам. Купил на другия син сума ти глупости, а после ти връщай?!
Е, ако мен ме поставят в такава ситуация, няма и една стотинка да дам, честно.
Те не са длъжни да ми помогнат, но аз да съм длъжна да им оправям бакиите?! Как пък не! Stop

Общи условия

Активация на акаунт