МАЙ 2012 - тема 15

• 38 888
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
О, рязването е вече много крайно - ще пробват първо с лекарства, със системки, има си начини, освен, ако нямате изрична уговорка с някой лекар; отивай смело в събота, докторите знаят какво да те правят....Уф, и аз все се шашкам, но  си и казвам, че всички по тази земя все от майки сме родени Mr. Green, ще се оправим, горе главата!!!!

# 481
  • София
Честито на Артемида и Мария! Пожелавам ви много здраве и незабравими мигове в дечицата!

# 482
Уф и утре да мине и да се успокоя...тонове в понеделник бяха идеални,но води гледахме миналият петък.....а такъв брейк играе малкият от два дни в  корема ми...да не се бунтува вътре а да излиза...още днес да почва,че сме вече адски нетърпеливи.

Ей хора и тая астрология май вярна наука ще излезе... newsm78

# 483
Честито на всички мами, родили последните дни, да са им живи и здрави бебенцата, а на мамите бързо възстановяване  Hug
Ние вече сме с колики и от ежедневните грижи покрай бебка и баткото нямам време да пиша много, но поне успявам да ви изчета.
Аз ползвам Мустела, крем п-в подсичане, олио, мляко и измиващ гел, много съм доволна, също и Бочко, даже като ни изписаха малката беше подсечена и Бочкото ни помогна за два дни бяхме вече добре.
Няколко дни имахме гурелчета и док каза, че сигурно имаме запушване на слъзен канал, и правим едно масажче и почисваме със физиологичен р-р, вече се успокоиха очичките, дано е отминало  Praynig, че ми беше много мъчно да я гледам как се мъчи да си отвори очичките. Сега пък с тези колики, голяма мъка, със сина ми се измъчихме имаше ужасни колики, дано с малката да не е така. Давам й Инфакол и Колийф, днес включих и Био гайа, сега проучвам и другите видиве капки, тези поне са изпитани върху сина ми и засега ни помагат
Успех на всички очакващи своите бебенца, стискам ви палци  Hug

# 484
Момичета, аз сега се чудя... как може да се разбере дали водите са ти зелени... Има ли някакви индикатори... Аз си мислех, че щом бебчето се върти и мърда, всичко е наред  newsm78 А то май не е така...
Артемида, мила, много се радвам за теб и за това, че всичко е минало по мед и масло Simple Smile

# 485
Аз не знам защо така се е получило при мен. Не съм питала и лекарката. Но знам, че не е хубаво да се преносва. Моите води бяха и долна граница на нормата, добре че си тръгна да излиза сам Simple Smile

# 486
Аз не знам защо така се е получило при мен. Не съм питала и лекарката. Но знам, че не е хубаво да се преносва. Моите води бяха и долна граница на нормата, добре че си тръгна да излиза сам Simple Smile

Понеже при мен случая е подобен и се чудя дали има някакви признаци-на мен още не са ми спряли хапчетата за задържане,за да порастне малчо максимално Sad Иначе ходя 2 пъти седмично на тонове и тоновете са добри  newsm78

# 487
Io_io И моите тонове бяха идеални, но не знам защо така. Магнезия го спрях към средата на 9-ти месец. Пих Биогейм и дузофарм, но нямаше кой знае какъв ефект за теглото и за водите.
zvun4e , няма ли някакви признаци за раждане при теб? Малко остана...

# 488
Io_io И моите тонове бяха идеални, но не знам защо така. Магнезия го спрях към средата на 9-ти месец. Пих Биогейм и дузофарм, но нямаше кой знае какъв ефект за теглото и за водите.
Аз днес влязох в 37ма г.с.,но ми казаха да пия още 5 дни Магнезия и Гинипрала-т.е. ще съм в средата на 9ия,както си била ти. Биогейма го спряхме-при нас имаше ефект.

# 489
Браво! Радвам се! Дано всичко да е наред! Simple Smile Hug

# 490
Много ми е нервно...  Утре сутрин скачам и отивам на видеозон да ме видят... от два дни имам изпискане на води или поне на мен на това ми прилича като сравнявам с каката, но тази вечер е придружено и с бодежи. Контракциите ми са по - скоро подготвителни, съдейки по времето на което са и леката болезненост.  Мъжо го стресирах. Човек ще каже, че за първи път ще раждам. Чувствам се като пълна лигла. Хайде момичета лека от мен. Усмихнати бебоци и спокойни нощи Simple Smile

# 491
добро утро
някой може ли да ми каже за какво се пие магнерот,питам защото вчера ми го изписаха а аз така и не разбрах защо.

# 492
  • Sofia
Iva27_81, пие се основно ,за да не получаваш контракции, което е странно в твоя срок на бременността Rolling Eyes Да не би лекарят ти да отида някъде и да иска да не родиш докато го няма? Или имаш планово секцио?

# 493
Добро утро, момичета!
Първо искам да честитя на всички новите бебоци, че се насъбраха няколко последните дни, откакто не съм писала. Да са живи и здрави, много обичани и с горди родители!  Heart Eyes

Аз искам да ви питам нещо, дали на някоя от вас се е случвало сега или при предна бременност. От няколко дни имам ситни обриви по тялото, отначало бяха на прасците много малко пъпчици, после видях тук там на корема и вчера и предния ден се появиха и на други места, днес сутринта вече откривам и по гърдите. Незнам дали е от горещото или от някаква храна. Четох вчера, че в 9ти месец често се случвало, но въпреки това ми е малко неспокойно и исках да разбера дали и при някоя от вас е имало подобно нещо и какво направихте? Да не забравя да кажа, че тези пъпчици са съпроводени с ужасен сърбеж. Благодаря ви предварително!

# 494
Добро утро Simple Smile
Артемида, много се радвам, че всичко при теб е минало добре и че бебока ще се оправи бързо  Hug
И на мен ми изписаха биогейм, или биогама(май е някакво сухо мляко) и дузофарм; само че не разбрах и аз защо. Можете ли да ми кажете по-каква причина се изписва ?
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт