ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 304
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
трябва да ходя на консултация - те са задължителни.
от здравната каса и от още една служба постоянно ми изпращат писма, за да ми напомнят да ходя.
съответно като ида и виждат, че няма ваксини и или започват да ме агитират да ги сложа, или - както досегашният ни педиатър, ми казват да си търся друг  Rolling Eyes

по принцип тук смяната на лекар е елементарно - просто отиваш при друг и това е... ама трябва ли за всяка консултация на нов лекар да ходя? Whistling

# 271
Няма ли лекари с алтернативна насоченост, които имат договор със здравната каса? Биха ти свършили работа. Simple Smile Другия вариант е някъде из социалните мрежи да потърсиш други росители, които не слагат ваксини, така вероятността да намериш подходящ педиатър е по-висока.

# 272
lady Green , написала съм в по предния ми пост Peace
алтернативният лекар не приема нови пациенти.
в нета влизах във алтернативните форуми и във форумите на родители, които не ваксинират - имената са на мейл или лични. получих 2 имена, сега се обадих на единия, за да си запазя час и още по телефона ме попитаха дали детето е ваксинирано Confused
ще ида на консултацията и ако се опита пак да ме убеждава - ще пробвам при другия  ooooh!

в района просто няма (много) алтернативни педиатри Tired

# 273
asyalein, значи и при теб в чужбина е под натиск положението!

# 274
asyalein, значи и при теб в чужбина е под натиск положението!

Виждам,че може да си направите погрешни изводи за Германия.
Германия е една от страните,в които ваксините са  препорьчителни и никой никого не задьлжава или натиска да ваксинира.
Това зависи от самия лекар,доколко е ограничен или има полза от това.
Предполагам,че Асялайн просто има лош кьсмет с района или лекаря,при когото е.

Ася,мога да ти дам адреси на "изпитани" лекари,на лс. Peace

# 275
Имам приятели от Германия (говорим си на английски) и на тях дори не им хрумва да поставят под въпрос ваксините...

# 276
  • Пловдив
http://news.plovdiv24.bg/355408.html  Вижте на какво попаднах??? Confused

# 277
Очаквам много скоро да има ваксина и срещу ангина,артрит,паркинсон...В тая криза хората трябва все от някъде да печелят.

# 278
A срещу глупост дали ще измислят ваксина?  Mr. Green

# 279
Аз си пиша коментари там, но защо ли...

# 280
  • Пловдив
Аз пак се вмъквам,ама съм в чуденка Confused Ако отлагам и не слагам ваксината на 6г. и не представя заветната бележка на сестрата в детската-могат ли да ми изключат детето от градина Rolling Eyes Щото сега да речам,че я отлагам...до септември,напр.И после пак дали ще минава същите номера с отлагане и циркове???
Мисля си,че сестрата няма да ме остави на мира...Защо ли?Ами преди малко ми се обажда и...очите на дедто ми били мноого зачервени и мал конюнктивит ThinkingГледала го...Било заразно!Аз го видях сутринта,но му се зачервяват така панякога.А тя ми вика-Ок,нека да ходи,но ми донесете бележка от ЛЛ,че е здрав и тогава няма да го върне/за утре/.Обаче ЛЛ утре е втора смяна Mr. Green

Ха познайте...

# 281

Ася,мога да ти дам адреси на "изпитани" лекари,на лс. Peace

да, моля прати ми.
аз те попитах преди дали можеш да ми препоръчаш някого, но явно си пропуснал написаното...
ще ти пратя на лични в кой район търся педиатър.

благодаря  Hug

# 282
Да се обадя отново като черна станция

Christian, ако имаш и за моя регион дай ги насам и аз ще ти пиша на лични...

Аз май най-после намерих градина  Praynig Не са ми споменавали до момента нищо за ваксини, като документи от лекаря се изисква бележка не по стара от 3 дни преди постъпването, че детето е здраво. В документа, който са ни дали да попълваме пише само, че е препоръчително да има всички препоръчани ваксини.

# 283
И тази градина общинска или частна е?
Кристиан, може ли лекарите и от моя регион?

# 284
И тази градина общинска или частна е?
Кристиан, може ли лекарите и от моя регион?

и двете с Шанта не сме в Бг Hug

Общи условия

Активация на акаунт