ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
tandonova79, може да кажеш на сестрата, че детето е имало бронхоспазъм и лекарите препоръчват да се изчака с васкината поне 6 месеца.

# 331
  • Пловдив
tandonova79, може да кажеш на сестрата, че детето е имало бронхоспазъм и лекарите препоръчват да се изчака с васкината поне 6 месеца.

Да,въпроса е да не ми иска някакъв документ...

Благодаря на всички включили се Hug Peace

# 332

Две неща.
Първо, лекарят може да я отлага, не ние. Затова е хубаво да се каже, че лекарят така е преценил. Какви са причините - така е преценил.
Сестрата си получава бележка, в която пише, каквото пише.
Другото е, че трябва да има определен период между ваксините. Не се слагат на възраст на детето, а след определен период от последната ваксина. Лекарят носи отговорност, ако ги сложи на по-малък период.

# 333
  • Пловдив

Две неща.
Първо, лекарят може да я отлага, не ние. Затова е хубаво да се каже, че лекарят така е преценил. Какви са причините - така е преценил.
Сестрата си получава бележка, в която пише, каквото пише.
Другото е, че трябва да има определен период между ваксините. Не се слагат на възраст на детето, а след определен период от последната ваксина. Лекарят носи отговорност, ако ги сложи на по-малък период.

Последно и няма повече да разводнявам... Peace

По първия отговор-сестрата няма как да получи бележка,ако ЛЛ не я напише...а нали това целим да избегнем Wink

И ЛЛ си ни търси непременно сега като направи 6г.,т.е. търси ни на определена възраст-незнам дали така е правилно Rolling Eyes

# 334
И ЛЛ си ни търси непременно сега като направи 6г.,т.е. търси ни на определена възраст-незнам дали така е правилно Rolling Eyes

Ако в имун. календар пише, че ваксината се прави на 6-годишна възраст, то до навършване на 7-годишна възраст не сте в нарушение... Никой няма право да изисква от вас да направите ваксината в началото на периода... Спокойно може да си чакате последния ден... На въпроса защо нямате еди коя си ваксина - има време, детето още е на 6 години...  Peace

# 335
Днес отвисях половин ден в поликлиниката по задачи. За щастие не за болести. Та идва един тинейджър (сам) и неговата лекарка още в коридора - "аууу трябва да те боцкам, ред ти е за ваксина". Момчета се учуди, каза, че скоро му е слагала, но доки не та не имал втори прием!!! Момчето я помоли да си помисли, плюс това беше видимо болно и и обърна внимание. Лекарката си влезе в кабинета и след малко излезе "ами прав си, то   за друг било, ти си я имаш ваксината"  ooooh!
Та така, тези с по-големи деца май трябва да ги инструктирате подробно, щото ето някой лекари колко внимават. Аз пък не мога да си нахваля моята ЛЛ, много е точна, но около нея как един друг читав не видях.
Ваксината за 6г. коя е, че една приятелка ме пита, предстои им. Тяхната ЛЛ я отлага по своя инициатива максимално, даже май им прави намеци да не я слагат, но те си я искат.

# 336
Ваксината за 6г. коя е, че една приятелка ме пита, предстои им. Тяхната ЛЛ я отлага по своя инициатива максимално, даже май им прави намеци да не я слагат, но те си я искат.

Тетраксим - ДТК+полио...

# 337
Вчера пред кабинета на GP-то Хриси си хареса всички брошури на Synflorix. Mr. Green
И там пише за набор 2007-2009, че също може да се възползват от ваксината.  #Crazy

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42899.0  #Crazy

Цитат
джиджи:"За съжаление и ние минахме през това след първия прием. Сега ни предстои втория и косите ми настръхват като си помисля. На всичко отгоре не знам коя умна глава измисли, че трябва да се слагат заедно с Пентаксим. Така не само че се усилват странчните ефекти, а и си представете какво изпитание за крехката имунна система за детето е."

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 09:04 от n_alex76

# 338
  • София
Искам да помоля за координати на ЛЛ-за София, който да впише някои от непоставените ваксини Praynig  Разбирам, че трудно някои ще сподели такава информация, но трябва да оптиам...

# 339
Трудно ми е да разбирам някои родители с някои не поставени ваксини...

- Ваксините НЕ създават имунитет!
- Във ВСИЧКИ има милиарди чужди частици, а в повечето, ако не всички - тежки метали и откровени отрови
- ВСИЧКИ ваксини се поставят противоестествено - в мускула (сякаш кръвта е много далече)

Мога да продължавам, но има ли смисъл...

И последно, но МНОГО важно - искайте и давайте координати на (такива) лекари само и единствено на лични!
(Аз не познавам нито един такъв, тъй като съм по-скоро най-големият им враг)

# 340
...(
Алекс, защо си губим времето с подобни въпроси? Ами не всеки е роден научен. Освен това подобни идеи (неваксиниране) са революционни за нашето общество. Преди 4г. бях чувала за вредата от ваксини, но явно не бях узряла да седна, прочета и обмисля. И ето, едното ми дете е с пълен набор ваксини, другото още не  Wink  Когато - тогава. И второто е все пак със започнати, късно взех решениеТО.

# 341
...По въпроса за отказването на много хора тук мога само да кажа - стойте колкото е възможно по-далече от всякакви лекари, включително и зъболекари!(дентална медицина)

може ли да обясниш така по-просто какво да правя след като всеки  мъдрец ми израства с възпаление и се налага вадене, понякога даже и с операция
ето сега е на ред последният, 4ят
адски болки 3 дни, натрових се с медикаменти, докато отида на  зъболекар
тези дни ще го вадят, щом овладеят инфекцията

не смяташ ли, че прекаляваш с такива постинги
какво общо има денталната медицина с ваксините тук  newsm78
или аз с моите проблеми да се гърча от болки докато възпалението тръгне от венеца към сърцето напр

# 342
  • Пловдив
Момичета,разочаровах се още при записването си при новия ЛЛ/не е с препоръка за Не слагане на ваксини/.Избрах го като си мислех,че ще е по-благоприянто настроен към "нашия" проблем.Но... Tired уви Crossing Arms Още като снимаха книжката на детето и сестрата отбеляза,че сега на 15 става на 6 и веднага да го заведа.Аз казвам,ама чакайте,нали има време до 7г. не е казано,че като навърши 6 и боц.Но се намеси и доктора...каза,че тая е на навършени 6,а имало друга на 7 Confused Викам добре,де нали не е спешно,защо?Ако не е добре детето може и да не дойдем...А той вика-ние преценяваме това!Ела за да си оправим документите,че...

Аз повече се притеснявах за сестрата в ДГ,а то какво стана...

Та все още търся дали го има някъде черно на бяло това,че мога да отлагам до 7г.-или то е само по болест-Та да си го разпечатам или цитирам на който трябва...

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 13:21 от tandonova79

# 343
Алекс, защо си губим времето с подобни въпроси? Ами не всеки е роден научен. Освен това подобни идеи (неваксиниране) са революционни за нашето общество. Преди 4г. бях чувала за вредата от ваксини, но явно не бях узряла да седна, прочета и обмисля. И ето, едното ми дете е с пълен набор ваксини, другото още не  Wink
Когато - тогава. И второто е все пак със започнати, късно взех решениеТО.
Права си и затова спрях Wink
Някога ще публикувам всичко на сайта си...

# 344
  • София

Не решавам избирателно кои ваксини да поставят...Като сравнително здрав човек със здрави хора около себе си (да чукам на дърво) не бях имала причина да се съмнявам в медицината. Но когато на синът ми започнаха да му предписват АБ през 3 седмици, започнах да се ровя и да се информирам..Сега съжалявам, че не е било по-рано и децата ми имат някои от ваксините,но....

Общи условия

Активация на акаунт