Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 470
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 765
B & C, е какви правила точно да има?
Пък и бала не е задължителен....нито за организиране, нито за присъствие...
Те родителите им не могат да ги накарат да се облекат прилично, та камо ли други хора...

А за момичето със синята рокля, просто неподходяща прическа и избор на рокля.

# 766
Това не е конкурс за красота, нито за класа и стил. Всеки изразява себе си според както намери за добре.
Peace
И е единственият път в живота, когато могат да го направят безнаказано.
Е, ще поцъкат някакви хора възмутено, ще ги пооклюкарят, голяма работа.

# 767
Още една от дъщеря ми - http://i46.tinypic.com/96cd1k.jpg

# 768
Една не малка част от днешните ученици, през всичките учебни години са имали възможност да изразяват себе си, правили са си вафли в корените и са се появявали с тежък вечерен грим.
Училищата в България, които имат униформи са малко, ако въобще има такива и не мисля, че ако за бала има все пак някакви неписани правила би ги ограничило толкова много милите, неразбрани и неоценени абитуриенти. 
С това, че го правили един единствен път в живота си, при това безнаказано не мога да се съглася.  Naughty Правят го най-редовно и ако за един ще бъде безнаказано, то за друг ще дойде време в което ще бъде наказан.

# 769
За в училище мога да се съглася, но кому са нужни тези правила на бала, та чак и апокалипсис предричаш?!

# 770
gabriella93, много си хубава. Да ти кажа , ти каквато и рокля да сложиш пак ще ти стои добре. Роклята ти според мен не е за бал, не заради друго, ами заради голият и грьб(модела) Grinning, но ина4е ми харесва. Поне след бала можеш да я използваш за други официални слу4аи.
Като те гледам теб и направо ми се оправя настроението..... Младо, свежо, елегантно и сьс страшно изль4ване моми4е. До тук си една от малкото които видях с толкова невинно детско лице, което сь4етано с толкова елегантна рокля за мен е красива гледка Wink
Много Ви благодаря Simple Smile

# 771
Гласувам с две ръце и два крака, много е красива Heart Eyes

# 772
Току-що се прибираме след изпращането на щерката на бала и купона ни след това. Изкарахме си страхотно, а и тя си прекарва добре, както разбрах от смс-а й. След цял ден проливен дъжд в 17 ч спря, а в 19 дори напече слънце. Само дето се ядосвах цял ден заради времето.  Wink
Прехвърлих по диагонал изписаните 10-тина страници, но утре ще споря по темата родителски избор за бала, че сега ми е малко уморено. Ще кача и снимки на абитуриенти от ГПЧЕ в Плевен, макар че кой знае колко много не направих. На площада беше адска навалица.

# 773
  • В Космоса
Момичета абитюрентки и майки на такива, бъдете щастливи! Не се жегвайте от анонимните критики и се радвайте на празника! 100% и вие не сте харесали някого. Ако ви липсва нещо - елате и споделете колко е грозен! Mr. Green

# 774
Това момиче много ми харесва, макар и не от тази година.

# 775
  • ...край Дунава

-Враца

-София

# 776
Официален повод и бос крак не ми се връзват, но не съм специалист, просто лично мнение Wink
Какво означава официален повод....за едни официален повод е гостуването на свекървата, за други посещение на операта, за трети.....

Зависи коя е свекървата. 

# 777
  • Пловдив
Момичета абитюрентки и майки на такива, бъдете щастливи! Не се жегвайте от анонимните критики и се радвайте на празника! 100% и вие не сте харесали някого.

Абсолютно Peace Всеки си има вкус.Важното е,че момичетата са се харесали,родителите им-също.Не е от значение останалите какво мислят.Но пък на мен ми се искаше темата да е само с положителни коментари и визии,които са били харесани.Че си има кич,има си.Но защо пък и да бъде показван допълнително Wink

# 778
# 779
  Красиво момиче, явно точно в актуалния за момента типаж Laughing

Общи условия

Активация на акаунт