Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
ИКСИ аз правих преди повече от година но помня че ме искаха гладна  жадна и  без да си пила кафе иначе упойката не хваща

# 166
Тайрисима ,стискай зъби още малко мила ,ти и аз май сме следващите, които са в очакване,надявам се всичко да върви добре и да си имаме здрави и щастливи бебчета Hug
[/quote

Hug Hug Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 167
Белоснежка, всичко ще бъде наред, не бой се! Hug
Велче, вие какво правите с Божи? Hug
Икси, правила съм ЦС без упойка, но не в "Селена", и не мога да ти помогна с инфо. Стискам ти палци! Simple Smile
Гига, Джордж, какво става при вас?  newsm78
Разел, от тези пилешки супи вече ми писна. То не беше един път тази супа, ама всеки път ми идва малко в повече. Laughing
Вчера се обадих по телефона и ме свързаха с Недева, която ми обясни, че цената от 370 лв. е или за всички хромозомни маркери, но за 1 месец е готов резултатът, или за 3 маркера, но след 1 седмица ще е ясен резултатът. Цената от 600 лв. е за всички хромозомни маркери, в  2 лаборатории се изпраща пробата и за 1 седмица излиза резултатът.

# 168
ИКСИ извшнявай мила, в никакъв случай не съм искала да те обърквам. Желая ти късмет, и всичко ще мине като по вода, не се притеснявай.

# 169
  • Пловдив
lali bali  Laughing Явно пилешката супа е за всички с по-кратък престой. При мен за лапароскопията и за раждането ми предлагаха меню да си избирам какво предпочитам да ям за закуска, обяд и вечеря. Не че е кой знае какъв избор, но все пак. Така, че търпение и силна храна, пардон.....супа.  Laughing

Приятен ден на всички и много слънчево настроение....въпреки навъсено време навън.   Nature Sunny

# 170
  • Пловдив
Пантерка да ви е жива и здрава...

Момичета не можах да пиша вчера, но миналия месец правих ЦС в Селена с упойка. Ако някой го интересува по-подробно ще му пиша.
Пожелавам на всички хубав и колкото се може слънчев ден.  Hug Hug Hug

# 171
Здравейте момичета, аз съм добре, вече често ми се гади и сутрин докато си хапна нещо, пия си хапчетата, почивам и така....
 Много ме вълнува тази предстояща редукция - колко струва, колко се лежи в болницата след това? Освен това, какви изследвания се правят на жени с близнаци, кои седмици от бременността, и такива за откриване на (пази Боже) аномалии?
 Хубав ден и стиснати палци на всички в процедура   bouquet

# 172
Гига,не се притеснявай изобщо, ние нали сме тук, информация колкото искаш Joy
За редукцията Лали ти писа,че по голям е страха преди процедурата, от колкото самата манипулация. За цени тя ще ти каже по-подробно, но да се надяваме, че едното бебче ще се редуцира само, имаш още време. Не ти ли намалиха малко дозите на хормоните, при нея беше така и може би това предизвика саморедуцирането на първото ембри?
Иначе на всякъде ще прочетеш в отчетните теми, как всички тръгват да правят БХС в определен период, ами, при нас няма как да се прави и не сме правили, само ранната ФМ, която пак дава някаква яснота по аномалиите, мери се нухалната гънчица на бебетата, която трябва да е под 3 мм. Това го правихме към 13-14 г.с. Бяха ми казали, че в Токуда правели БХС и на близнаци, но чак толкова не се натискам,каквото ще става ще стане и без чак толкова неясната информация, която дава този БХС.
За сега толкова, по-нататък ще възникват още неща, но ти си още в самото начало, няма защо да се товариш с излишна информация Hug

# 173
Привет, момичета!   bouquet

Бихте ли ми разяснили какви болнични дават в Селена по време на процедура? Иска ми се да се подготвя предварително.

Благодаря!  Hug

# 174
Моят опит беше през февруари, и от първия ден на процедурата до деня пункцията ми издадоха един болнични,за 12дни. А от деня на пункцията още един за 30 дни, но можеш и от деня на трансфера 15 дни.

# 175
e_lina, много ти благодаря!    bouquet

Забравих да уточня, че засега ще бъда с отложен трансфер, но предполагам това не пречи да взема веднъж 12 дни до пункцията и след това още 15 след трансфера.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 17:04 от Chanel*

# 176
  • In a surreal moment!
Ето ме, прибрахме се...много дъжд, много нещо ,но поне пътуването през Шипка беше спокойно.
Мога да се похваля, че след известни преговори и проверки от днес съм официален пациент на болница Селена и д-р Топалова! Малко е да кажа ,че съм много радостна! Толкова се бях изнервила, че бях вдигнала кръвно 180/110 и доста уплаших рентгеноложката.
Звъннах на регистратурата да попитам за условията и цената на цв. снимка, ми обясниха ,че в Селена се правят само с упойка и аз си седях гладна и жадна от снощи от 22ч до 12ч на обяд днес. Толкова ми беше станало зле...А всъщност цената е една, но може без ,може със , който както си избере. В крайна сметка реших, че щом съм оживяла след две снимки при д-р Стаменов ще оживея и сега...ООооххх, груба грешка!!! Такава болка не бях изпитвала в живота си...добре , че беше за 2минутки. Д-р Ненев ми я направи. Много мил, прилежен и отговорен! Прегледа ми епикризата, в която е обяснено при какви обстоятелства са ми отстранени двустранно тръбите , прегледа стара цв. снимка и  ИЗНЕНАДАААА 

Честно да ви кажа , момичета, не знам какво да мисля за най-реномираните лекари в БГ?!?
Септември 2009г преди лапарото ми за отстраняване на киста на ляв яйчник се разбрахме с доц. Славчо Томов от онко-гинекологичната клиника Св. Марина - Плевен(на проф. Горчев) да ми премахне и 2-те тръби, ако имат хидросалпингси или др. проблеми, които биха компрометирали бъдещо ин витро. В епикризата ми пише двустранна салпингектомия...Той ми каза - махнал съм тръбите, бяха много увредени. Ама....

АЗ СИ ИМАМ ДЯСНА ТРЪБА С ОГРОМЕН ХИДРОСАЛПИНГС  Shocked
Д-р Ненев ме извика и каза - Ела да видиш черно на бяло...Гледах, гледах...там си  е и тръбата и хидросалпигса

Тъъъййй...добре...Ама...След лапарото в Плевен отидох като пациент на д-р Стаменов. Той нареди да ми направят цв. снимка май 2010г и след неуспешното ИКСИ от юни , в октомври направих 2-ра цв. снимка при него. Двете докторки Шефкетова и Персенска ми казаха, че тръбите ми са изрязани мн. добре, с добре оформени чуканчета  Shocked

Днес 17.05.2012г с очите си видях дясната тръба, че си е там и си има голям хидросалпингс...Ха сега , де!!! боже, Боже...няма да се уморя да го повтарям....

Кажете ,не съм ли си губила времето при прехвалени величия и медийни звезди?!?

Риторичен въпрос... 

Истинският отговор е - най-накрая си попаднах на мястото... Дано , дай Боже!
Утре ще потърся д-р Топалова за да се уточним какво правим в такъв случай, днес беше заета и времето напредна и не успяхме.

Благодаря ви , че ме изчетохте и дано не ви досаждам много ,че обичам да се оливам с писането  Embarassed Peace

# 177
ИКСИ, ИКСИ  Shocked Shocked Shocked Shocked
направо ми разби мисловния процес, искам много да кажа, но по-добре да си премълча, че ще стане война........ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
защо да стане война, като не е единствената с риторични въпроси към определени "светила"?

# 179
защо да стане война, като не е единствената с риторични въпроси към определени "светила"?

така е напълно си права, но моя остър език нищо няма да спести за " светилата" и врътките им и всичките им мажоретки ще скочат срещу мен.

Общи условия

Активация на акаунт