Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 895
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
ivetod, ако знаеш колко си права.  Laughing  Laughing Най-продуктивната и най-позитивната тема, направо е супер приятно, чак ще заобичам форума.  Mr. Green

Успех, късмет и много щастие на всички пораснали деца.   ura

# 301
Роска ,честито.Май намирисва на повече от едно Peace.
Ехеее колко голям избор имам за сватове Grinning......
Белоснежка,успех на серклажа .Вие с Ивето и Лали се очертава да лежите,трудно е ,но пък крайния резултат си струва .Сега почивайте ,че после няма кога Simple Smile.Аз така умирам за сън ,ама малката си иска грижите Simple Smile.
Стиснати палци за всички .

# 302
Ивче,успех утре Praynig.Ще видиш че притесненията ти са напразни и ще ни зарадваш.

# 303
ivetod, ако знаеш колко си права.  Laughing  Laughing Най-продуктивната и най-позитивната тема, направо е супер приятно, чак ще заобичам форума.  Mr. Green

Нали, и аз това си мислих, с огромно удоволствие чета и пиша в тази тема Simple Smile

# 304
Честито на рос-ка! Чудесен резултат  bouquet
Темичката ни е наистина страхотна и много позитивна и точно затова е толкова късметлийска!!
Успех на всички!

# 305
Момичета, утрогестанът е обещан. Simple Smile
Роска, браво за космическия резултат. Намирисва ми най-малко на двечки. Моят резултат на 12-ти ден беше 707, първо се видяха двете сакчета, а после се появи и третото.
Пантерка, кога ще покажеш снимки на малката дунда? Hug
На този ден - 1-ви юни, пожелавам здраве, щастие и късмет на всички деца и техните родители!

# 306
Момичета за съжаление и този път резултата ми е отрицателен. Друго няма да коментирам, а и няма смисъл, само да ви помоля който има някакво виждане за моя резултат да го изкоментира. Резултата  и при двата ми опита е HCG-BETA < 0.100 mIU/ml. И да отбележа, че лабораториите в които са правени тестовете са две различни, и нямат нищо общо.Благодаря въпреки всичко за подкрепата, която ми давахте.

# 307
Чакам те от сутринта, и за жалост ми стана много мъчно след като прочетох резултата ти. В този момент, каквото и да кажа за твоя утеха ще е излишно. Времето лекува, мила! Поплачи, вдигни глава и продължи напред. Желая ти от сърце това да е било последното разочарование в живота ти. 

# 308
Момичета за съжаление и този път резултата ми е отрицателен. Друго няма да коментирам, а и няма смисъл, само да ви помоля който има някакво виждане за моя резултат да го изкоментира. Резултата  и при двата ми опита е HCG-BETA < 0.100 mIU/ml. И да отбележа, че лабораториите в които са правени тестовете са две различни, и нямат нищо общо.Благодаря въпреки всичко за подкрепата, която ми давахте.

Hug Hug Hug

# 309
Ивче, много съжалявам, мила! Hug
Тайрисима, твоята среща с бебките съвсем наближила. Кога ли ще стигна и аз дотам? Simple Smile

# 310
Момичета аг Селена, искам да ви питам,като почнете стимулацията нали сутрин се ходи да ви боцкат.Интересуваме да ли по рано от 8 часа сутринта ще може да ми бият инжекциите.Ако отида в 7.30 дали ще може да ми ги сложат или почват от 8 часа.Интересуваме за да знам как да съчетая нещата с работата. Rolling Eyes

# 311
  • Пловдив
Момичета аг Селена, искам да ви питам,като почнете стимулацията нали сутрин се ходи да ви боцкат.Интересуваме да ли по рано от 8 часа сутринта ще може да ми бият инжекциите.Ако отида в 7.30 дали ще може да ми ги сложат или почват от 8 часа.Интересуваме за да знам как да съчетая нещата с работата. Rolling Eyes

Най-добре като отидеш за първата инжекция си ги питай или им се обади по телефона за информация.

# 312
Иве Hug,знам че каквото и да кажа няма да те утеши.Бъди силна ,почини си ,отдай се на приятни за теб занимания и пак с нови сили към целта Praynig.
Марина ,мен ме питаха в колко ми е удобно да ме боцкат ,и аз си избирах часа ,но понякога доста чаках тъй като бяхме доста момичета в стимулация.Ти можеш и да си ги взимаш да си ги биеш сама ,но през ден ,два ще имаш и прегледи ,а там също може да си почакаш.Та ако ходиш на работа е малко трудничко да се съчетаят двете .
Тайрисима,ти как си?Вярно че си на финала почти.
Ще пусна снимки скоро ,че не съм ги свалила от фотоапарата .
А сега на кого трябва да стискаме палчета?

# 313
Ивче , много съжалявам  Hug

# 314
момичета чета си ви,но неисках да казвам досега за да знам че всичко ще е по план.на 8 юни трансфер.сега съм в подготовка за ЗЕТ,е третия опит ще е мой.цункиииии

Общи условия

Активация на акаунт