Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
zdravka_petrova50, добре дошла при нас  Hug Ама от какво се притесняваш, ние тук всички сме болни от една болест и ни тресе една треска  Laughing Пиши смело  Hug

# 676
Здравка,
  !

Ще се радвам да прочета твоите впечатления от Гордата Аси!

# 677
   Привет момичета! Чета..че има нови попълнения-Асиманки. Добре дошли,момичета! Посрещаме ви с топла  питка за добре  дошли и знайте, че няма оттърване от тази магия "АСИ-ДЕМИР". Приятно прекарване във форума и бъдете по-активни! newsm74 atwork welcome

# 678
Здравейте, момичета!
Не съм ви писала до сега, но често ви четях преди!  Peace Голяма почитателка съм на АСИ - невероятен сериал с още по-невероятни актьори! Гледах го по Нова тв, свалях си го после и вечер гледах серията за втори път. После по Диема фемили пак го гледах, после изгледах още веднъж записаните епизоди! Абе гледала съм го сто пъти с една дума  Laughing Но понеже е невероятен наскоро пак реших да го загледам, видях, че го превеждате и сега се наслаждавам на епизодите, преведени от вас! Така че ви пиша основно, за да благодаря на екипа, който го превежда, и ни дава тази невероятна възможност да го гледаме с истинските гласове на актьорите! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА ВИ! smile3525 smile3525 smile3525 newsm20

# 679
Sannii,

радвам се, че се реши да споделиш впечатленията си от сериала! Hug

Да уточня, че субтитрите са дело на  екип от Аси.бг! smile3525

# 680
Здравейте дами!Много се радвам на всички които се престрашиха да пишат при нас в приказната тема за Аси и Демир.аз бях една от вас момичета първо изгледах филма и по нова и по диема и с огромен риск от закачките на децата ми ги помолих и те ми го записаха на дискове и така го научих на изуст а сега удоволствието е многократно при досега ни до техните гласове, все едно преоткривам отново и отново всичко и то е още по магично.Момичета споделете с нас тези невероятни емоции които буди у всички нас тази приказка.Добре дошли на всички нови дами в темата Здравка,Janvief,пишете за всичко което докосва нашата магия в душите ви .

# 681
Да се почерпим с кафенце и сладки в мокрия ден!

Имаме нови попълнения, които плачат за изповедалнята.. hahaha hahaha

Добре дошли, чада мои! Hug Hug

Споделяйте с кеф и ще Ви се опростят АСИ-манските грехове... Joy Joy

# 682
  • Разград
Asi & Demir -Două mîini...

# 683
Габи,  Hug благодаря за кафенцето!

Ще уплашиш новите момичета! Каква изповедалня, скъпа!  Joy Joy

# 684
# 685
Габи,  Hug благодаря за кафенцето!

Ще уплашиш новите момичета! Каква изповедалня, скъпа!  Joy Joy

Яяяя да видя ? Кой се плаши?
Няма такова нещо. Те щом са ни чели, значи знаят че без бой няма да се оттърват... hahaha hahaha и майчиното си мляко ще кажат, що се отнася за Аси и Демир... Joy Joy

# 686

Влизам в темата и кого да видя  Joy Joy Нашето момче   love001

# 687
  • Разград
Defne & Zafer - Please,release me......

# 688
                      БЛАГОДАРЯ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО.                                                                                  АЗ  МОГА САМО ДА ПИША  ЗА СЕГА . КАКВО  ДА  КАЖА ТО ВИЕ   ВСИЧКИ  СТЕ ГО ПИСАЛИ , ПРЕДИ МАЛКО ГЛЕДАХ КЛИПА  С ДЕФНЕ ,  ТЕ С КЕРИМ СЕ ОБИЧАТ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ , НО ЛЯБОВТА Е САМО  ВЪВ ФИЛМА , А АСИ И ДЕМИР СПОРЕД МЕН  Е И ПРИ ТУБА И МУРАТ.  ЗАЩО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ  В ОБРАТНОТО . ЗАЩО СЛЕД ФИЛМА НЕ БЯХА ЗАЕДНО В ШОУТО   НА  КОЕТО БЯХА ВСИЧКИТЕ   И С АРТИСКАТА  ОТ "БЕЗМЪЛВНИТЕ " ?   

# 689
  • Разград
"Гордата Аси" започва за пореден път по Диема Фемили
"Листопад" вече събота и неделя

http://tvnovellas.blogspot.com/2012/05/diema-family-04.html

Общи условия

Активация на акаунт