Къде в Пловдив???-32

• 69 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
http://promomax.bg/. Някой се интересуваше от торти.

# 91
al4ojb, благодаря!   bouquet Ще отида до там Simple Smile

# 92
  • Пловдив
Кажете какъв е новия маршрут на автобус 66 Rolling Eyes Знам,че го пуснаха през Тракия,но после къде продължава newsm78 нали търся нещо до пещерско шосе

# 93
  • Пловдив
След като излезе от Тракия си върти по стария маршрут - през Изгрев, оттам по "Мария-Луиза", през Иконома и оттам се включва на Пещерско

# 94
  • Пловдив
След като излезе от Тракия си върти по стария маршрут - през Изгрев, оттам по "Мария-Луиза", през Иконома и оттам се включва на Пещерско
Peace

Значи ще е по-бързо с него,вместо с 24...маршрутка май няма като вариант,нали?

# 95
  • Пловдив
66 върви сравнително редовно, но не ползвам 24 и нямам представа как е то. Другият вариант е с 10, но и тя върти - през Гребната, мола и оттам излиза на ХЕИ, част от Пещерско и отива към Математическата

# 96
Здравейте,

Моля препоръчайте ми откъде мога да купя мъжки часовник около 50-80 лв. За тези пари на дали ще е качествен, но повече не мога да отделя, а покупката е спешна ooooh!

# 97
Момичета, искаме юни месец да си сменяме личния лекар. Досега бяхме в ДКЦ 1 до понеделник пазара.
 Живеем в центъра и търсим свестно джипи в раьона. Знам, че това е доста относително, но ако някои има добри впечатления нека сподели.  bouquet

# 98
  • Пловдив
Ерин, памперсите на ДМ Babylove са много хубави. Не са ароматизирани и на 90% са разградими. Имат и био/еко памперси. Аз и моите приятелки ги ползваме и сме доволни. На Либеро също са много хубави памперсите и също не са ароматизирани  Peace

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 21:02 от ivka ♥ 007

# 99
  • Пловдив
Stef, да ти кажа и за кухнята 1експресно парти. Вече една седмица взимам и съм много доволна. Няма нищо общо с другите частни кухни. Забелязвам, като чета менюто, че повече готвят с кисело мляко от колкото с прясно.  Peace

# 100
  • Пловдив
Просто запис  Wink

# 101
  • Пловдив
Peace

Значи ще е по-бързо с него,вместо с 24...маршрутка май няма като вариант,нали?
Къде искаш да идеш на Пещерско шосе, защото може да се направи и друг вариант с ходене 5-6мин? Търся си бяла, екрю или пепел от рози блуза, която да става за пола и да е номер 50-52. Някой сеща ли се къде да търся?

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:19 от *Милена*

# 102
Здравейте,

Моля препоръчайте ми откъде мога да купя мъжки часовник около 50-80 лв. За тези пари на дали ще е качествен, но повече не мога да отделя, а покупката е спешна ooooh!
На ул. Железарска има магазин за часовници и съм доволна от обслужването от Тунела ето http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 103
Момичета, опитвали ли сте от тортите на Лекси - готовите имам предвид?  bouquet

# 104
Момичета, искаме юни месец да си сменяме личния лекар. Досега бяхме в ДКЦ 1 до понеделник пазара.
 Живеем в центъра и търсим свестно джипи в раьона. Знам, че това е доста относително, но ако някои има добри впечатления нека сподели.  bouquet

Моето джипи е в ДКЦ1-няма проблем да ти дам координати на лични Peace-или като цяло не искаш да е в ДКЦ 1-не съм имала проблем с нея до сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт