Къде в Пловдив???-32

• 69 903
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Може ли от някъде да се купи зарядно за мобилен телефон. Изобщо някъде поддържат ли асортимент за различни модели.

# 406
  • Пловдив
Зарядно си бях купувала преди 3 години от магазина, който е на "Мария-Луиза", до църквата "Света Петка". Не ми се е налагало оттогава да ги посещавам, но по онова време беше доста пълно.

# 407
  • Пловдив

За тонер касети и ние зареждаме в Т&С, доволни сме.  Peace

Мед ми капе, къде е шефа и той да прочете  Heart Eyes

Мира, утре ще работите ли? Както и очаквах, взех да мигам в червено тази вечер и се налага да ви посетя. Не ми е зор да почакам до понеделник също, ама ако ще работите утре - направо да идвам.

# 408
  • Пловдив
Благодаря много, ще проверя.   bouquet Преди имаше един магазин до градинката на Дома на младоженците, ама той изчезна някъде.....

# 409
  • Пловдив

За тонер касети и ние зареждаме в Т&С, доволни сме.  Peace

Мед ми капе, къде е шефа и той да прочете  Heart Eyes

Мира, утре ще работите ли? Както и очаквах, взех да мигам в червено тази вечер и се налага да ви посетя. Не ми е зор да почакам до понеделник също, ама ако ще работите утре - направо да идвам.

Работим  Simple Smile

# 410
  • Пловдив
Мерси, значи планът ми за утре се изясни

# 411
За кардиолог-с две ръце за Д-р Атанасов,7-мо ДКЦ-Събота пазара,а иначе мисля,че е завеждащ Кардиология в Транспортна,но не съм 100% сигурна!

# 412
Благодаря много, ще проверя.   bouquet Преди имаше един магазин до градинката на Дома на младоженците, ама той изчезна някъде.....

Има универсални зарядни - вход за тока и 10 вида накрайничета, които поддържат 90% от телефоните. Стават и за кола. Много полезни и удобни са.
Последно съм си купувала от мтел в мол пловдив и струваше между 40 и 50 лв
всеки магазин за мобилни телефони трябва да ги имат

# 413
  • Пловдив
Медицински обици в района на Кичука или Кършияка къде има?

На моята й паднало винчето на едната и днес трябва да купя друг чифт

# 414
  • Пловдив
Зарядно съм купувала от магазин Хамър на бул Руски около Лайпциг се падаше някъде. 10-15лв

Майстор за поставяне на теракот за тераса около 5-6 квадрата търся.

# 415
Здравейте,трябва ми информация за оптики с намаление-търся си слънчеви очила.

# 416
Здравейте,трябва ми информация за оптики с намаление-търся си слънчеви очила.

Пробвай в оптики Джой. Верига са и ги има на доста места, също и в МОЛ Галерия. Слънчевите им очила са със качествена защита и често правят намаления. Сещам се и за оптиката до Полиграфията, но незнам как са с цените.. Hug

# 417
Момичета,и аз за очила,ама детски слънчеви,ако може и да са с Мини,Мики или Хелоу Кити,предполагам на Дисни,но не знам къде да търся!  bouquet

# 418
  • Пловдив
Слънчеви детски очила с различни герои и цветове имаше в ДМ, но не знам как са като качество и защита. 

# 419
Търся детска раничка с една дръжка. Не много голяма - за спорт и туризъм. Без анимационни герои по нея, а нещо като дизайна на Габол например. Сещате ли се за магазини в които мога да проверя?
С това он-лайн пазаруване, вече не зная магазините в града  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт