Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Аз скачам с двата крака и едно завъртане, т.е. въртя бързо, ако много с изморя като тичане, както ти си го описала.

Този релеф на момичетата от bodyrock, много ме съмнява да е без добавки.

# 346
Питанка към скачащите на въже - как скачате точно? В смисъл на двоен такт ли, т.е. - с един подскок прескачате въжето и правите още едни празен подскок докато го завъртате, а после отначало? Или пък въртите по-бързо ръце, за да прескачате въжето на всеки подскок? А също така - едновременно с двата крака ли прескачате въжето или скачате и все едно тичайки, прескачайки въжето първо с единия, а после и с другия крак?
Аз имам същия въпрос  Laughing
Плюс въпроса всеки път като тренирате ли скачате на въже?
И бягането и скачането с какво се различават?
Не може ли само едното или другото или трябва да ги редуваме?   Rolling Eyes

# 347
http://www.bb-team.org/articles/1632_skachane-na-vazhe-1-ot-2-

http://www.bb-team.org/articles/1633_skachane-na-vazhe-2-ot-2

Аз скачам интервално понякога за разнообразяване на кардиото. Редувам и с други подскоци. Въжето е лесно преносимо, ако се наложи да пътувате.

# 348
  • София
Добър вечер!

Аз за днес нямам какво да отчитам, че в неделя си почивам, но вчера правих тае бо с Били Бланкс.

И по-назад сме коментирали, но да повдигна въпроса пак - как се стяга дупе? Нещо не ми харесва това, което виждам в огледалото. Има промяна откакто тренирам редовно, разбира се, обаче не е такава, каквато ми се иска и ми се струва, че упражненията на Джилиан не са достатъчни, нито пък километрите ми ходене всеки ден. Купих си и въже онзи ден и съм решила да скачам, но не знам това дали би имало някакъв ефект върху тези мускули там - така или иначе ще скачам. Идеи?

# 349
Клекове, напади, ритници от колянна опора, повдигане на таза.

# 350
Момичета,привет  Hug
Днес направих първото кардио от серията  на Jilian и ми допадна много ,затова се снабдих и с другите 2 филмчета.Имах нужда от малко смяна на упражненията,смятам че тези са добри като за ежедневни упражнения. Е,прегледах я преди малко набързо,да видя в какво се състоят и другите упражения и ми е забавна ,поне докато седя и я гледам де ,но в същото време си викам ,че бая ще ме поизпоти!
Започвам да ви следя с интерес.Хубаво е ,че има хора,мислещи за здравето и вида си !   bouquet

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 23:05 от Ini`

# 351
Момичета, какво става с руския тракер? Не ми приема логването, иска да пиша силволите от имидж и постоянно ми зарежда нов имидж със символи  #2gunfire. Опитах да се пререгистрирам, отново същата работа... А искам да си сваля Шалийн (така се пише и чете на български), за да зарибявам приятеля ми с нея Mr. Green (силовите от Екстрийм, де, за другото няма начин, мисля).

# 352
Добър вечер!

Аз за днес нямам какво да отчитам, че в неделя си почивам, но вчера правих тае бо с Били Бланкс.

И по-назад сме коментирали, но да повдигна въпроса пак - как се стяга дупе? Нещо не ми харесва това, което виждам в огледалото. Има промяна откакто тренирам редовно, разбира се, обаче не е такава, каквато ми се иска и ми се струва, че упражненията на Джилиан не са достатъчни, нито пък километрите ми ходене всеки ден. Купих си и въже онзи ден и съм решила да скачам, но не знам това дали би имало някакъв ефект върху тези мускули там - така или иначе ще скачам. Идеи?

Ако дупето ти е "отпуснато", значи има мазнини по него, а мазнините с напади и клекове не се махат.  Мазнини се махат най-вече с кардио тренировки, с качествена диета и пиене на мнооогоо вода. Разбира се, задължително съчетай кардиото и диетата с напади, клекове и прочие. Така ще имаш най-добър ефект !    bouquet

# 353
Добро утро.
Вчера мислех да почивам ,но ми беше съвестно и се метнах на малко поп пилатес. Днес си продължавам с фитнес блендера. Ще е корем обаче ,че миналата седмица наблегнах на краката и ще им дам малко почивка.
Кат-това ти ли си на снимката? Не мога да повярвам ,че си 63 кг. А колко си висока?
Лека ,спорна и успешна седмица на всички.(Цели 3 работни дни  Crazy)

# 354
  • София
Кат, мерси!   bouquet Че има мазнини, има, обаче вече се виждам в чудо. Аз и преди бях писала, че не искам да отслабвам особено много на кг, защото нямам нужда точно от това (ясно ми е, че тези мазнини нещо тежат и когато се изгорят, стрелката на кантара ще се премести, но се надявах да не е много). Днес се премерих - свалила съм 3 кг и вече съм 55 ( ooooh!), смъкнала съм 3 см от ханша, 1 от бедрата и 2 от талията. Всичко е чудесно, само тези 3 кг не ме кефят - висока съм и структурата ми е такава, че и на 60 кг, и на 58 си изглеждах слаба (не кльощава, но слаба), а сега започвам да клоня към кльощава и ако тенденцията се запази, няма да е добре. Между другото, не спазвам диета и хапвам доста сериозно. Е, не ям боклуци като чипсове и вафли, но си похапвам в доволно големи количества. Вода пия по принцип много - над 2 л на ден. И не знам какво да правя, че да махна мазнините, без да ставам 50 кила, че ще ми бъдат малко... Повече кардио за сметка на силовите тренировки ли, какво ли...

И по темата: след малко започвам 9ката на Джилиан, че досега нямахме ток, а лаптопа ми е със съсипана батерия и издържа не повече от 10 минути.

# 355
Кат, мерси!   bouquet Че има мазнини, има, обаче вече се виждам в чудо. Аз и преди бях писала, че не искам да отслабвам особено много на кг, защото нямам нужда точно от това (ясно ми е, че тези мазнини нещо тежат и когато се изгорят, стрелката на кантара ще се премести, но се надявах да не е много). Днес се премерих - свалила съм 3 кг и вече съм 55 ( ooooh!), смъкнала съм 3 см от ханша, 1 от бедрата и 2 от талията. Всичко е чудесно, само тези 3 кг не ме кефят - висока съм и структурата ми е такава, че и на 60 кг, и на 58 си изглеждах слаба (не кльощава, но слаба), а сега започвам да клоня към кльощава и ако тенденцията се запази, няма да е добре. Между другото, не спазвам диета и хапвам доста сериозно. Е, не ям боклуци като чипсове и вафли, но си похапвам в доволно големи количества. Вода пия по принцип много - над 2 л на ден. И не знам какво да правя, че да махна мазнините, без да ставам 50 кила, че ще ми бъдат малко... Повече кардио за сметка на силовите тренировки ли, какво ли...

И по темата: след малко започвам 9ката на Джилиан, че досега нямахме ток, а лаптопа ми е със съсипана батерия и издържа не повече от 10 минути.

Повярвай ми, ако комбинираш кардиото със силови тренировки (повече силови), няма да свалиш, защото ще натрупаш мускул, а той тежи повече от мазнините. Но да знаеш, че за да натрупаш мускул трябва здраво да се трудиш и иска доста време (съответно и търпение). Аз заформих хубав глутеус, чак на втората година от тренировките си в залата  Grinning
Много е важно обаче, да не претренираш! Започнеш ли да прекаляваш със силовите тренировки, мускула ще започне да се свива, сместо да расте. Т.е. тренирай умерено, комбинирай кардио и силови тренировки и ще имаш резултати  Peace

BG_Lady 167-8 см съм висока, аз съм на снимката.

# 356
Впрочем, от няколко дни се каня да коментирам по-обстойно проблема на повечето момичета, с растежа на сантиметрите на бедрата.
Първо - не се отказвайте от силовите тренировки, само защото см-те в бедрата се покачват. Просто редуцирайте тренировките за бедра  Peace Аз във фитнеса правя сигурно над 10-12 вида упражнения за горна част и 2-3 упражнения за бедра, с леки тежести..и въпреки това, те все пак са си доста мускулести. Жените имаме склонност към трупане на маса в бедра, понякога и в прасец (за разлика от горките мъже..често виждам много смешни гледки, от типа на - яко назобено тяло, което се носи върху 2 кибритени клечки  Sad Mr. Green) .. За това тренирайте бедрата по-малко, най-вече със собствена тежест, но същевременно наблягайте върху силовите тренировки за за гръб, рамене, треицепс и прочие.

# 357
Може би това е моята грешка тогава. Болното ми място са бедрата и дупето и наблягам главно на тях. Кат-ти си още едно доказателство ,че структурата оказва голямо влияние на общия ни вид. Не само кг-те. Аз съм 176 и 57-58 кг, но изглеждам по -пълна от теб.
Ще пробвам да наблегна повече на кардио и горна част да видим как ще ми се отрази на бедрата. Че идва време за море вече.

# 358
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се отчета, пак влизам в строя след боелдуването.
Днес, кроси интервално бягане 30 минути, после, клекове, напади, кофички, бърпита и накрая пак крос до колата към 5 минути.
По- лекичко я карах днес, че нямах много сила, а и цяла седмица без тренировки си каза думата.

Много чета в ББ тийм тези дни, но пак не ми стана ясно как да тренирам. Искам да изчистя мазнини от краката, горе съм си добре, корема си ми е плосък, а и не харесвам много релефни кореми. То е ясно, че няма как да отслабнасамона нарочено място, но по- скоро незнам как да се храня и как точно да тренирам.
Ако започна 30 дневната програма на Бодирок, ще  ми е достатъчно ли  Thinking и може би два от 5те дни да включа интервалното бягане, примерно понеделник и четвъртък  Thinking. Просто незнам. Много противоречиви мнения срещнах. Едно казват силово да се тренира, други кардио повече. Аз имам дъмбели от по 5 кг максимум, незнам достатъчни ли са. Или е достатъчно само със собствено тегло....Уффф, много въпроси...
Една от вас, каза, че ще почва 30 дневната програма на Бодирок. Как върви, моля те сподели.

Някой за храната да ми даде съвет. По принци се храня с много риба, всеки ден поне в едно основно хранене присъства, както и салата. Малко плодове, основно ябълки и не повече от една на  ден, кашкавал, моркови, мляко... Хляб само на закуска с масло и кашкавал. Наппоследък наблягам и на сурови ядки.От месото, хапвам най- вече свинско и пилешко. Ама ми е много трудно да ги докарам по повече от 3 хранения на ден.  Rolling Eyes Водата е зор,едва докарвам 2литра...

# 359
А по повод коментарите за Санди...аз все пак предпочитам Лиса, от bodyrock. За мен това е идеалното тяло, без забележка. Но, мисля, че няма база за сравнение, считайки ВАЖНИЯ факт, че Санди е над 50 годишна, също така не тренира силово.
И двете изглеждат (и са) кльощави. Понякога се изумявам на хората как може да им допадат такива тела..  Така се изкривява мисленето на децата за красиво, модерно, здравословно. И после защо има толкова много хора с разстройство на храненето. Как да няма?
И аз не харесвам кльощави тела....аз самата съм такава и харесвам повече
как изглеждат Джилиан ,Румяна ,Зузана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт