Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 767
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Единственият сериал, в който няма звезди

Сериала „Каква е вината на Фатмагюл” е в предсватбена суматоха. Ставайки зрители (свидетели) на подготовката за снимките на сватбата на Керим и Фатмагюл, си говорим  с бащата на зетя Сердар Гьокхан и брата на булката Бюлент Сейран.

Господин Сердар, дълго време не ви виждахме на екран. Защо бяхте толкова далеч от снимачната площадка?
Не можех да си намеря подходяща работа. Нямах предложения, каквито бих искал. Приех тази достатъчно хубава роля на баща.

Как подбирате ролите си?

От 47 години съм в тази професия.  Играх главни роли в 127 филма.  И 8-10 пъти в сериали съм играл. Чакам подходящите за моя стил и моята кариера роли, но ги няма. В този сериал обаче, ролята е съвсем подходяща за мен.

За 47 години, какво се промени на снимачната площадка?
През тези 47 години аз бях съсредоточен предимно в исторически и екшън филм. И в няколко сериала съм участвал, но за първи път работя с такъв изключителен (хармоничен) екип. Тук всеки ми е като брат. Аз също съм  като батко, като баща

Сега на пазара има пари, ние такива  готови (налични) пари не сме виждали.

Ще ви гледаме ли пак в  киното?
Аз съм си авантюрист. Бих искал разбира се, да играя в исторически или пък в екшън филм. На млади години и екшъните ме интересуваха. Всъщност в годините на Турското кино, заради физиката ми, този вид филми доста се гледаха. В този сериал пък правим драма, значи можем и драма да правим.

Вие, който познавате годините на Турското кино,  харесвате ли сегашните екшън филми?
Ако трябва да се каже истината, ние се опитвахме да правим неща за вътрешна употреба. Ако тогава имахме сегашните условия, можехме да правим филми на световно ниво.В онези години ние нямахме възможности да заснемем една сцена втори път, а сега една и съща сцена може да се заснеме отново и отново. За това и нещата по-добре се правят. Освен това на пазара има пари, ние не сме виждали такива готови пари. За това сега ми се иска при тези пари и при тези възможности, много по-добри неща да се правят. Но гледам, историческите филми, които се правят, измислени, нагласени неща.

Имало и такива, които гледат сериала заради мен

Гледайки снимките, има ли нещо, което не ви харесва, вижда ви се странно, чуждо?
Не, тук всичко ми харесва. Много приятно работим.

Дълго време ви нямаше на екран, сигурно липсвате на зрителите?
Има една генерация (поколение), която се интересува от нас. Много позитивни (положителни) имейли получавам, имало и такива, които гледат сериала заради мен. Това са хубави неща.

Играете ролята на баща, появил се по-късно, какво най-много харесвате в характера?
Аз израснах без баща. Аз също съм баща, имам нов брак и седемгодишен син. За сина си бих  дал всичко. Защото много добре познам копнежа баща-син, и нуждата на едно дете от баща, и в сериала се опитвам това да предам. А и Енгин (Акйюрек), обичам го като мой син.

Бюлент Сейран: Нямаме капризи..

Господин Бюлент, как е да работиш със Сердар Гьокхан?
Горд съм, да работя с толкова хубав и позитивен екип. Да работя заедно с такъв доайен, като Сердар Гьокхан, за мен е голяма чест. Баща ми е фен на Сердар Гьокхан. Щастлив съм, да бъда редом до такъв човек. И за всички мои приятели, с които работя заедно, мога да кажа същите неща. Вероятно единственият сериал, в който няма звезди, е нашият. Всичко е наред, нямаме капризи.

Според вас сериалът „Каква е вината на Фатмагюл?” сигнал (апел, съобщение)  за загриженост, за безспокойство  ли е?
Ако зависи от мен нито един филм или сериал не трябва да апелира. Те трябва да разкажат събитията такива каквито са, и зрителя ще получи това, което иска. Ние нямаме такава закриженост. Ние се опитваме да разкажем за връзките между хората. Батко Сердар за връзката със сина му, аз за връзката със сестра си,  Керим разказва за своята връзката с Фатмагюл. Може би погледнато  като цяло на всичко това  да изглежда като призив, апел, но извън това сигнал за безпокойство не отправяме.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 00:50 от dani_ka

# 16
  • Разград

# 17
dani_ka, благодаря ти за превода на поредното интервю!  bouquet

Мариана, на теб ти благодаря за това, че винаги си готова с новата тема и тя винаги е актуална!  bouquet

На всички репортерки и преводачки днес благодаря от сърце!   bouquet  bouquet  bouquet

На сценаристите благодаря за великолепната серия! Прекрсано изживяване беше! Малко в повече ми дойде злобната Мукадес. Мисля, че попрекалиха. Можеха да не я показват чак толкова лоша. Още си спомням ритуала с плата за сватбената рокля на Фатмагюл - тогава беше съвсем добронамерена. Нещо не ми се връзва с днешното й поведение. Разбирам, че завижда, и че е нещастна, ама чак толкова... Виж, Мустафа с удоволствие ще го гледам как умира самотен следващия път - време му е!

# 18
  • Разград

# 19
  • Стара Загора
Много благодаря за преведеното интервю със Сердар Гьокхан и Бюлент Сейран. Тази вечер точно татко Фахретин и батко Рахми ме разплакваха, при това без да разбера нито дума от казаното от тях. Благодаря на всички момичета за споделените емоции.

# 20
  • Разград

# 21
  • между морето и небето
 Hug новата тема   bouquet !

Серията беше чудесна с ... много малко изключения.

Керим и гневен ми хареса. Вярно не беше прав да се нахвърля на Фг, но Мусти му е болна тема. Разбираемо е.

Мукадес ханъм, горката, как не се пръсна от завист  Shocked . Ама така ще е - като изпраща от месеци Рахми да спи сам, какво да се очаква. Но Кадир бей здраво я настъпи.

Дениз отново е много освободена и лъчезарна. Сега и Керим не се дърпа, а я приема наистина като своя сестра. Как сладко я гушка.

За къщичката имам противоречиви впечатления. Не знам за повечето от вас, ама плочките ми развалят настоението. Пердетата на рози не ме учудват, бях ги предвидила. Но нощните лампи в спалнята са в "унисон" с полилея. Да им имам вкуса.
Скрит текст:
професионално изкривяване.

Семейните откровения много ме разчустваха. С превод предполагам, че ще е много по-вълнуващо.

Дами, така ли изглеждат магазините в Турция?
Керим беше много любопитен какво бельо ще си купи Фг за първата брачна нощ. Няма търпение, а и надали тогава ще му е до бельото.

А, най-после Керимчо се появи по къс ръкав  #Crazy. Надявам се в следващата серия да го видим и без тениската.

Златната рокля на Фг също не ми допадна, сигурно е според обичаите им, но режисьорът наблегна на деколтето  Shocked.

Но като младоженци бяха зашеметяващи  txtloves !

# 22
  • Разград

# 23
Fatmagülün Suçu Ne 73 Son Sahne bg subs

Иха, страхотно! Много сте бързи!  Hug Hug Hug

# 24
  • NICE,FRANCE
Мариана,благодаря за темата,чудесна както винаги  bouquet
Благодаря на всички момичета за репортажи,снимки,превод и клипчета.Серията оправда очаклванията ни-страхотна.Играта на актьорите беше великолепна.Хайде вече тоя Мусти да го затриват да не им лази по нервите,че  #2gunfire #2gunfire
Мисля си,че наемникът няма да посмее да направи нещо,той не е очаквал такъв интерес от страна на пресата и засилената охрана,предполагам също го шокира,мое мнение Peace
Габи,защо бе мила,полилея се връзва и с нощните лампи и с пердетата в спалнята.
А за роклята на къната,някой беше качил един клип в предната тема и там също момичето беше с такава златиста рокля.
А младоженците направо невероятни Praynig

# 25
Вай, вай, бе! Тоз бодигард от кой Вог го извадиха? Чок интересант!  Crazy

Мукадесата вкара повечето от чалъмите си накуп в тази серия, то не беше завист, не беше злоба, то не въртя ц**и,  не слухтя пред вратите, танци-манци и т.н... Признавам я Есра, уникално играе.

Във връзка с този персонаж имам въпрос към всички гледащи турски сериали и филми - има ли често  такъв образ и характер по принцип в турското кино и телевизия? Или съм права като си мисля, че щом сериала  е кауза,  не само преживяното от ФГ, но и жените като Мукадес не са малко в турското общество и с нейният образ искат да покажат, че това всъщност не е правилното поведение, околните страдат от такова държание  и да си превъзпитат малко кадъните.  Thinking

# 26
  • Разград
Вай, вай, бе! Тоз бодигард от кой Вог го извадиха? Чок интересант!  Crazy

Май и други си мислят така.

Скрит текст:
maşallh ta hep te yakışıklı korumlar cıkıyo karşımıza bu nasıl koruma ya best of model cıkmış gibi Grinning
NOT KERİMİN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ SÖZUM MECLİSTEN DIŞARI

# 27
  • между морето и небето
dani_ka, благодаря за интервюто.

И на Моргана за предения финал!

galandri, вярно, вързват се, ама като че ли са ги донесли от екскурзия оттатък Гибралтар. Особено си подхождат на хромираното легло и гардеробчето от Икеа. Ама това да са им кусурите.

А този красавец, избиран с конкурс за модел на Вог (по идея на  Emiliika), дано не ни го скрият бързо-бързо и да си останем само с двата кадъра.

Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 02:10 от Gabie

# 28
Май и други си мислят така.

"maşallh ta hep te yakışıklı korumlar cıkıyo karşımıza bu nasıl koruma ya best of model cıkmış gibi Grinning
NOT KERİMİN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ SÖZUM MECLİSTEN DIŞARI"

vania_e  Hug

Няма да подливат вода на Керим, а ние може да си отклоним вниманието за миг.  Laughing

Тя булката има очи само за младоженека, ама ние може малко да се разсеем от Керим, за да може тя да му се порадва спокойно първата брачна нощ, че няма да ни стигнат прозорците да надничаме в спалнята. Те пък и плътни пердета се сетили да сложат.  ooooh!

# 29
  • между морето и небето
Какво любопитство ме гони  newsm78. Това
"maşallh ta hep te yakışıklı korumlar cıkıyo karşımıza bu nasıl koruma ya best of model cıkmış gibi
NOT KERİMİN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ SÖZUM MECLİSTEN DIŞARI"

На три познати езика го пуснах през преводача на чичко Гугъл и йок - две смислени думи не можа да
ми прошепне  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт