Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 767
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Gabie, с превод през английски излиза нещо в смисъл на - най-добрата охрана е в лицето на един модел, а долния ред е - да не подлеят вода на Керим с тоя убавец, да не му е конкуренция пред жИната демек.  Wink Ако правилно съм схванала идеята.

# 31
Момичета, останах без дъх от тази серия. Блестяща, превъзходна актьорска игра както винаги! Берен и Енгин бяха толкова искрени и непринудени. Особено на финала как нежно погали ръката и и я поведе навън. Явно "играта" с ръце става запазена марка на Енгин. Бедна ми е представата с какви жар и пламък ще продължи сватбената церемония?
Дани - благодаря за превода на интервюто. След като и Сердар Гьокхан заобичал Керим като свой син, явно и той е впечатлен от неговата игра.
Хриси, Ваня, Зорничка - благодаря ви за репортажите, снимките, преводите.
Марианка, благодаря за новата тема
Момичета, радвам се, че ви има и, че споделяме и коменираме този прекрасен филм.
Лека нощ и приятни сънища. smile3524

# 32
  • В Града на Липите
dani_ka Hug много благодаря за превода на интервюто. bouquet

Изгледах епизода детайлно и установих, че доста неща съм пропуснала на първо гледане.
Забелязах, че на Керим са му поокастрили косата, особено сега като тръгна без яки и се пусна по къс ръкав.
Поведението на  Муки беше точно продължение от преди номерата й с писмата. Явно се успокои и пак започна с чалъмите и префантоските. Мисля, че умираше от ревност, и през цялото време се чувстваше пренебрегната. Никой не й поиска съвет за нищо, явно не я поканиха и докато купуваха това-онова, и в организацията не беше включена… въобще много черни точки събраха. Как да не се вкисне жената.
Много ми хареса сцената вечерта с посрещането на гостите и подаръците. Керим как беше гушнал Дениз и не я пускаше, а тати им се радваше. Мила семейна картинка, поръсена обилно с оцетените погледи на Муки. Стори ми се, че Дениз пожела да види роклята и Муки каза, че е строго секретно и не може да се гледа, дори и тя е в неведение.
Сцената с откраднатата целувка беше направо сърцеразтупкваща. Много, много ми хареса. Държат се така сякаш всичко това им е забранено и за това им е толкова сладко. А Рахми беше уникален, как си криеше очите, все едно целувка не е виждал.
Пропуснала бях и надничането на Керим, докато избираха нова нощница за Фати, и когато тя го погледна укорително той се скри зад една опакована пижама, доколкото видях.
Много ми хареса смелостта й да говори пред психоложката, както и това, че сама посегна и стисна ръката му. Напоследък забелязвам доста нейни самоинициативи, които са чудесни.
Докато Мерием решеше косата й, не знам защо но много ми се прииска да видя на нейно място Керим. Представих си го как реши мократа й коса, целува я по врата й прошепва – сен севийорум. Спирам, че се отнесох.
Най-много ми се иска да видя преведени сцените с искането/даването на Ф., разговора при психоложката и разговора баща-син в пристройката.
п.п. Само на мен ли Керим ми заприлича на Мустафа Булут докато блъскаше по масата в градината?

п.п. Охранителят си го биваше, но мен лично хич не ме фчипетли. И аз като Фатмагюл имам очи само за Керим.

Лека нощ  Hug

# 33
  • Разград

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 12:11 от vania_e

# 34
Малко среднощни клюки:

Скрит текст:
Администраторката на една от фейсбукските фен страници - Engin Akyurek Hayran Sayfasi, е  присъствала на снимките - последният кадър, когато двамата излизат от къщата, тя е застанала на втория ред точно над Фахредин бей, с дълга кестенява коса, хубаво и много влюбено в Енгин момиче /поне така се говори/. Когато са видяли снимките на нашите фенки с Енгин са я бъзикали, че някоя от нашите може да й го открадне. Това е тя - Елош:

# 35
Малеее,умрях от кеф ,когато Мукито си навираше ръката за целувка,а те как я пренебрегнаха...Е,така й се пада.При превода ще разберем какви ги дрънкаше тоя път.Ама как скочи на кючека-изкара ми акъла.Очаквах го от репортажите на Хриси-ама чак пък тоакъв подскок не  очаквах-както се дзверех в монитора ,за миг помислих,че ще скочи върху мен.

Невероятна серия.Очаквам с нетърпение края на Мусти!

# 36

Момчета това е снимката братовчед ми се на снимачната площадка днес Баба, Сами, Полиция, човече и гвардията на новия орган, IM познае Сами отива навреме и идентифицира човек, дадоха пари. и денят е спасен благодарение на момичетата на Пъф Ами сега съжалявам, искам да кажа благодаря на ASU
Това го копнах от английския сайт smile3524

# 37
# 38
  • Варна
Страхотна серия  bouquet

# 39
  • София
Очаквах да видя Мелтем и майка й на сватбата. А и Хаджер! Защо ли не са ги поканили, а има разни статисти за гости?

# 40
# 41
Добро утро!
Прекрасна серия и игра,както винаги!Аз си я преговорих и заедно с репортажите и преводите си и поплаках даже!С такива уникални артисти не може да не те залеят и техните чувства!

[

Скрит текст:
На работа  мойта Мукадес,не мога да я убедя,че в последните български сериали,които тя обожава,артистите играят много дървено и нагласено.Ами не мога да ги гледам,а тя ме упреква в чуждопоклонничество!
А това е от Мукадес!
Скрит текст:

# 42
  • Пловдив

Добро утро  и от мен. Тук Керим и Фатмагюл са прекрасни - нека такъв бъде и денят за всички.

# 43
Берен е толкова красива жена, а на сватбата не ми допадна нищо, нито роклята, нито прическата. Керим трябваше да е на опашка, а тя с пусната коса, но нейсе...страхотни бяха, успяха да ни разплачат, макар и на турски.

# 44
Добро утро! Hug

Страхотен епизод,но защо ли ми прилича на затишие пред буря...с някой нещо ще се случи,дали няма да е Фахретин бей....
smile3506

Общи условия

Активация на акаунт