Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 795
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Освен че  е отслабнал страшно много и ходи облечен с впити блузки,  Енгин си е променил и походката, много различен ми се вижда, върви като манекен.
Някой ще може ли да направи гифче и когато мери якето и се завърта

Ами той е така от 71 еп след нощта на плажа. Отдавам го на това, че вече е сигурен в любовта на любимото момиче и е готов да полети. Вече не е "смачкания" Керим.
Татко Фахретин: "След голямя борба успя да се изправиш, сине. От тук нататък главата ти да е винаги изправена."

А когато ги изловиха на стълбите да се целуват - беше неотразим с тази блузка  Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 00:01 от mama_an_ji

# 631
# 632
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, БЛАГОДАРЯ!!!! Вие сте чудесни, такава приятна изненада ни направихте, зная, че труда ви е голям и да знаете,  всички го оценяваме....  bouquet  bouquet  bouquet
Току що успях да изгледам преведения епизод и толкова съм развълнувана, че просто не мога да го коментирам, в главата ми минават като стрели мислите свързани с филма, кадър по кадър и просто усещам че ми е трудно да се изразя, не знам дали ви се е случвало... Невероятни актьори и прекрасен сюжет, прекланям се пред таланта на всички smile3525 smile3525 smile3525

# 633
Продължавам с пияния Керим, благодаря, Ванче!
Много ми е сладък като говори по телефона с Кадир бей "Не съм животно...Животно съм, но не такова."  Simple Smile
Леле, колко преживя туй момче, какви съмнения, угризения...Искам го щастлив до последния кадър!

# 634
# 635
Момичета,колко време мислите,че ще издържи Мукито,докато се обади след първата брачна нощ newsm78 Laughing

# 636
  • Варна
момичета някой може ли да ми каже как да сложа gif -да го поствам

# 637
  • Разград
You Make Me Feel - Bonfire (превод)

Скрит текст:
Човек не трябва да съжалява за отминалите моменти до края на живота си! Може да изживее още много такива! Не трябва да съжалява за изгубените пари те се печелят! Човек трябва да съжалява, когато изгуби стойностен Приятел! Животът е такъв какъвто го виждаш през собствените си очи! Животът е хубав, защото Аз виждам хубави и добри хора! Животът и без това е кратък! Нека не го пропиляваме в тъга и съмнения! Живейте сега! Миналото е свършено! Поучи се от него и го остави да си замине. Бъдещето даже все още не е тук. Планирай го, но не си губи времето да се безпокоиш за него. Безпокойството е безмислено. Когато спреш да преживяваш това, което вече е станало, когато спреш да се притесняваш за това, което може никога да не стане, тогава ти ще живееш в настоящия момент. Тогава ще започнеш да усещаш радостта от живота! В сърцето на всеки от нас е посадено цвете красиво, нежно, неповторимо и жадно! Нека бъдем грижовни, осъзнати и вдъхновени, за да разлистваме цветето в душата си и да озарим с красота, нежност и ухание цялата Вселена. Представете си каква изумителна градина можем да създадем всички заедно. Нека бъдем цветни, откровени, вълнуващи ,обичащи, всеотдайни, устремени и щастливи! Всяко препятствие представлява и възможност, от която да извлечем ползи, да се поучим и да подобрим положението си! Животът е хубав! Когато не питаш, не чакаш въпроси, а знаеш с кого си и знаеш къде! Животът е хубав, когато направиш от тъжни очи да изгреят звезди!Животът, хората, случките, които преживяваш те винаги ще те тестват. Често ще бъдеш заклеймяван като недостатъчно талантлив, непривлекателен, като човек, който не може да успее. Никога не позволявай на подобни влияния да те карат да се чувстваш неспособен да живееш и променяш постоянно живота си към по-добро. Никога не се предавай. Продължавай напред и винаги, когато паднеш се изправяй! Ти можеш и ще успееш!

# 638
Честити годишнини на Гери и на Даниела ! Много семейно щастие желая !  newsm24
Благодаря за преведената серия !   bouquet
Мукаддес ме изкърти този епизод. Ако трябва да търпи щастието им години наред не я виждам ! Трябва да има развитие в тази насока, не случайно ни показаха завистта и злобата й !

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 00:22 от Zorni44ka

# 639
Момичета,колко време мислите,че ще издържи Мукито,докато се обади след първата брачна нощ newsm78 Laughing

според мен,трябва да си изключат телефоните,че тя може през 5 минути да им звъни.

Момичета,понеже сте много добри в репортажите,дали няма в архивите ви първата брачна нощ на Мукито с Рахми?

# 640

Няма да се обади, ще дойде лично да ги инспектира! Сабах сабах!

# 641
  • Разград

Скрит текст:
На 6 май празнуваме Гергьовден, Деня на храбростта и Празника на Българската армия. 6-ти май е денят на Св. Георги покровител на овчарите и стадата!
Празнуваме Гергьовден - 6 май Според преданията Св. Георги е римски войник, християнин. Роден в Кападокия (днешна Турция) в християнско семейство. Баща му е служил като офицер в римската армия, майка му е от Лида, Палестина, където се връща като вдовица с малкия си син. Младият Георги следва пътя на баща си и постъпва на служба в армията, където се проявява като добър войник и бързо се издига във военната йерархия. По това време е разпределен в Никомедия и служи в личната гвардия на Диоклециан. Той издава едикт за систематично преследване на християните в цялата империя. На Георги е заповядано да вземе участие в преследванията, но вместо това той се открива като християнин и критикува решението на императора. Разяреният Диоклециан нарежда Георги да бъде подложен на мъчения и да бъде екзекутиран като предател. Тялото на свети Георги е погребано в Лида. Скоро след това християните започват да го почитат като мъченик за многото чудеса, които извършил след смъртта си като небесен воин и закрилник. Едно от най-известните чудеса извършено от св. Георги и заради което е често изобразяван на иконите, убиващ змей, е чудото станало близо до град Вирит, днешен Бейрут, недалеч от град Лида, където лежало тялото на светеца. Близо до град Вирит имало голямо езеро, в което живеел страшен змей, той често излизал и много хора ставали негова жертва. Когато пък доближавал градските стени дъхът му отравял онези, които били на близо и го вдишвали. Гражданите се опитвали да се преборят със звяра неведнъж, но нямали успех. Така един ден те решили да помолят техния владетел за помощ, той пък от своя страна издал заповед, с която разпоредил всеки ден да предават на змея по едно от децата си и тъй да се спасят останалите. Когато дошъл ред на управителя и той завел детето си. Когато змеят излязъл, се появил св. Георги яхнал бял кон и отишъл при девойката. Попитал я защо стои там и плаче, а тя като му обяснила защо е там викала към него да бяга. В този час светецът-войн препуснал към змея и го пробол с копието си. После наредил на момичето да го върже с пояса си и да го завлече в града. Народът, като видял това се разбягал от страх, но св. Георги им заговорил, да не се страхуват, защото Господ Иисус Христос го е изпратил да ги избави от това зло, за да повярват в Него. Подир тези думи светият войн отрязал с меча си главата на змея, а хората повярвали в Бога и всички до един се покръстили, а те били двадесет и пет хиляди освен жените и децата. Гергьовден, заедно с Великден той се смята за най-големия пролетен празник, но за разлика от Великден, винаги е при хубаво време. Затова се нарича Зелен Георги (или Цветен Георги). Подготовката за празника започва още от предния ден. Момите берат цветя и вият венци за агнето, което ще се коли за курбан. Месят се обредните хлябове, като най-големият се нарича на Св. Георги. Коли се първото мъжко родило се през годината агне; прекажда се и се освещава. Коленето става пред трапезата, на която има сол, трици и трева, от които предварително се дава на агнето, за да има ситост, плодородие, здраве и живот. Събраната кръв се изсипва върху лехите, за да ражда земята повече. Всички се събират на обща трапеза, прекаждат я, пият, веселят се и пеят песни: "Св. Георги обикаля нивите", "Здравец за Гергьовден", "Венец за агънцата". На трапезата освен печено агнешко трябва да има пресен лук и чесън, салата, пиле, хляб и вино. След обеда се играят хора и се връзват люлки, които моми и момци не люлеят, няма да им върви през годината. Някъде момите вадят от бял котел с мълчана вода предварително оставени да пренощуват пръстени, гривни или китки и наричат коя мома за кого ще се омъжи. Другаде има обичай събличане и забраждане на булките. Всички млади булки, омъжени през тази година, излизат на мегдана с невестинските си премени. Кръстниците (или кумовете) свалят ритуално връхната им дреха и събуват обувките им. После им дават обикновени и ги забраждат с кърпа.Празнуват и всички именници - Георги, Герго, Гергана, Геро, Гюрга, Гето, Гецо, Гоце, Гуга и др., като посрещат гости в домовете си. Под християнската същност на Св. Георги Победоносец се откриват древномитологични реликти; той е героят-мъченик, с когото фолклорната традиция свързва езическите пролетни скотовъдни култове и мотивите на змееборството. Побеждавайки демона на злото (змей, дракон), той възстановява хармонията на битието.

На 6 май честваме и Денят на храбростта. Той започва да се чества в Българската армия още с нейното създаване. С указ № 1 от 1 януари 1880 г. княз Александър Батенберг учредява военния орден "За храброст" - отличие, с което се удостояват извършилите подвизи на бойното поле. А с указ № 5 от 9 януари същата година се постановява честването на празника. През войните в периода 1912-1918 г., макар и в бойни условия, празникът се отбелязва. Той се чества всяка година с отслужване на панихида за загиналите и молебен за живите. Прави се преглед на войсковите части от върховния главнокомандващ на Българската армия и велик магистър на ордена "За храброст".Тържеството завършва с военен парад.

# 642
  • София
    Здравейте,мили момичета!!!Имаме си превод,това е страхотен завършек на денят ми!!!
    Благодаря ви,момичета!!!Нашите благодарности летят със положителен заряд към вас!!!

Диманка,много ми хареса поста ти относно Енгин и Берен Hug Hug Hug
Малчева,толкова се смях,че се просълзих,честно!!! Joy Joy Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo Някакси си представях Баба Цоцолана от Патиланско царство,аз нали като даскалица и всичко пречупвам през детските му работи Joy
Черна котка,бял котарак,ти,мила, когато си чела Гордост и предразсъдъци,преди това или ти е минала черна котка път,или си спала до бял котарак,едно от двете е,ама да не са и двете Joy Joy Joy Joy JoyШегичка,просто ми е чудно как не ти е допаднала newsm78 newsm78 newsm78
Аз сядам да гледам серията с превода.....пожелавам си мъжът ми да заспи бързо,ама уф,ей го на,още се е ококорил и гледа филми по тв. Joy
Момичета,ако в 75 еп.ни покажат пълна брачна нощ,ама така добре представено както в американските филми,да сме доволни всички,то обещавам най-тържествено,че ще си постна тук снимката PeaceОбещано!!!А вие какво ще обещаете.....все пак вече от колко време искаме първа брачна нощ,все мрънкаме и си тропаме с крака,че искаме нещо по-така,ама къде дават така ,да искаш пък нищо да не даваш,айде казвайте-кой какво ще направи ако ни представят Ф. и К.много близки и интимни.... Joy

# 643
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана, Александра Благодаря ви най-сърдечно за светкавичния превод!!

моля ви за втори път може ли някои да ми каже коя е музиката която свири докато играят с дайрето

beren_saat_85 ето я песента с дайрето http://www.youtube.com/watch?v=bRi9Hk7I5f0 страшно маане е това  Grinning Grinning

# 644
Вале,дано навреме да я усетят и да я спрат,че ще им развали хубавото настроение с дебелашки подмятания #Cussing out
Евелин,няма да забравя да ти напомня обещаното Laughing

Общи условия

Активация на акаунт