Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 782
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
zlatinag благодаря HugТук много ми хареса Мукадеса-Простакеса как подскочи и почна да се кълчи Laughing

Нали реши да надиграва Джени,че Муки има какво да тръска а австралийката сухар отвред ,ето и ритъма на танца на Мукадес /ц*ца наляво,чупка на кръста в дясно,друс-друс,ц*ца в дясно,чупка в ляво.друс-друс.../ newsm68
Славенка, Hug,страшен танц на Мукадесита си избарала...
 Joy Joy Joy
Ама и погледа на Психоложката е трепач,когато Мукадес си намести ц*ц*те и скокна да ги разлюлее! Паднах от смях!!!

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:11 от mal4eva1984

# 106
  • Разград

Берен Саат и Кенан , предния ден, са били в Etiler да си поемат дъх, сами. След кратка разходка из плажа, те отидоха да гледат дерби мача на Галатасарай и Трабзонспор.

# 107
  • София
Димонка,Боровинка,Аша,направили сте невероятни анализи на серията и просто не знам какво мога да добавя,освен,че се будих 3 пъти през нощта и само филма ми пред очите,имах чувството че наистина съм била на сватба!!!
Куркуметка,права си,че някакси можеха да ни спестят огромната злоба и завист на Мукито,тя също изглеждаше доста добре,какво иска от Ф. не мога да разбера newsm78
Мустафа усещам,че скоро ще бъде затворена страница.
Не ми се иска Хаджер да се държи дистанцирано от Сами,той толкова се промени и е станал много симпатичен,обаче като се сетя как се държеше в началото с нея и я мъкнеше като парцал по хотели и заведения,то и тя не може толкова бързо да се откъсне от спомените си и да му се хвърли на врата.До скоро те са били двама млади объркали живота си хора,които се носят на гребена на вълната,попаднали в един мръсен и гаден свят,работеха заедно,но дълбоко в себе си се мразеха за нещата ,които вършеха.Дано да дойде и тяхното време и Хаджер да се влюби в него,да го почувства не като брат,а като човек,с който да продължи живота си,пък един ден и детенце може да си имат,тя вече Х. свикна да е бременна. Peace
 На всички момичета благодаря от сърце за подсказки,снимки,клипчета,коментари!!!Тук всички сме си супер!!! smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 108
  • на морето
/продължение /

И като оставя сега на мира младоженците , да се насладят на своя Миг  започвам с един бърз разбор на серията .
При положение , че положителните емоции бяха предизвестени , някак си поне аз ги приех по –спойно , че даже и престъпно небрежно ги оставих за „ втория прочит” ./ Тъкмо обедно време , а аз домати ям …/ Mr. Green Истината е , че сякаш вниманието ми беше насочено повече към по- „ задните редици" на персонажите.
Мусти – е , пришка ми фанаха пръстите да пиша , че този едър рогат добитък още преди време трябваше да иде на „курбань” , ама явно са го пазили за Гьоргьовден / по тяхно му Хърдълез/ .Дано поне след другата серия се радваме на отсъствието му …  Всъщност Фърат прекрасно пресъздаде едни доста очевидни фази на „ тотално превъртане „ – с притреперването на крайниците , тикове, резки жестове, безсънието , календара на пода – фикс идеите му  … Това , че си живее в своя реалност  , отдавна е симтом , ама няма кой да го диагностицира / по сценарий /.  Имам едни предположения , че безпроблемно проведената сватба , отразена от медиите , както и вероятно ареста на онзи тъмен субект ще бъдат капката , която на сутринта  „ще прелее чашата „ и ще следва промяна на фазата – от тихо луд , на буйно луд . Дали тогава „ще го освободят от мъките му „  или по –късно той сам ще си „ помогне „  , тепърва ще видим . А може сценаристките да ни го покажат тотално изкукал и постоянно халюциниращ Фати в бяла рокля …някъде в ъгъла на килията / карцера ….Ако са решили да ни тормозят –като едното голямо нищо може и такъв номер да извъртят . 
Сори , ама каквото посееш , това ще пожънеш !
Абсолютно същото важе и за другото М. , демек Муки . Тази серия ми напълни душата с  пълното пренебрежение спрямо персоната й . Ей , кикотих се на глас като гледах как й увисна нецЪлунатата ръчица във въздуха  при искането / даването на булката .. Тя беше напълно елиминирана от всички приготовления – пазаренето , шиенето и пробите на роклята ; и най-вече от емоциите , преживяванията , радостта и очаването на щастливото събитие .Беше й отредена само ролята на страничен наблюдател при положение , че цялото й същество винаги е копняло да е в центъра на вси събития . Е , кажете ми , има ли по –голямо наказание за нея ?
Ако си спомняте , даваха преди време по Холмарк /после и по други канали / едно мини сериалче „ Мерлин „ .Та там ,в края , на лошата главна героиня всички демонстративно й обърнаха гръб – наказаха я със забрава .Не знам защо , но този епизод снощи ми изкачаше пред очите през цялото време , когато Муки беснееше безсилна в периферията на събитията . Е, тя естествено напомняше за себе си достатъчно ефектно –къде със сълзи , къде с мърморене и сурати , или с кръшни гюбеци , ама все не се получаваше желания резултат .
Дано поне си изпълни приказката и си дигнат дърмите за Ълдър в скоро време , че да не се наложи Керим да я вади изпод леглото в новата им къща …  Mr. Green
Култов момент – вербалния сблъсък на Дениз и Муки в кухнята . Не разбрах за какво идеше реч , ама как пък най накрая един не й се остави й отвърна подобаващо .Пък и накрая коментара си го биваше – „Е каква е тая жена бе !” / свободен превод / И последващата кротка иронична забележка …Като се замислих …Колко много се „ обезцениха акциите „ на Муки .Как в началото тя „колеше , бесеше и разпореждаше „ , и как постепенно „сдаде властта” , до положението да се превърне в „безгласна буква „ – пренебрегвана и подигравана .Дали ще се предеде без бой , ще сгъне знамената и ще си подвие опашката или ще сме свидетели на едно шантаво финално шоу от нейна страна ….Или пък ще й уври главата и ще се кротне …Твърде голяма ще е изненадата …. Ще видим –има време
Хаджер –Сами . Ако Асу/Хаджер я бях зачислила към положителните герои още от момента на представянето й , то Сами доста се потруди да мине в този лагер.Не и без нейна помощ. Направи ли ви впечатление , че чак физиономията му сякаш се е сменила – изсветляла е , в сръвнение с излъчването му на поредния тъмен „ балкански „ субект от първите серии. Вярно , и тогава си имаше излъчването на „ пич” ,ама на тези , дето да им бягаш по тъч –линията и по -бързичко  . И постепенно , постепенно се „ облагороди „ това момче . Чак , в предния епизод , когато й предложи брак все едно виждах сияние около него … Току продоби ангелска доброта …Да му се неначудиш – а как я попляскваше преди време без даже да му мигне окото …К’во да правиш – рискове на професията!   Wink Sunglasses Laughing
Приемам , че прекрасната душа на Хаджер , нейната доброта , душевен аристократизъм и огромно сърце го „ заразиха „ . И колкото повече тя беше доминиращата сила във „ връзката им „  Laughing толкова повече „ засияваше той .До момента -  да пожелае да стане баща на чуждо дете . Да приеме жена , която знае с какво се е занимавала .
Любовта винаги прави чудеса с хората , стига да я допуснат в сърцата си .
/следва /

# 109
  • Пловдив
Явно Берен толкова е харесала да носи шлиферчета, та не го маха и извън снимките.

Аз пък все повече започвам да си мисля, че Берен прикрива коремче  Wink Снощи, по време на танца със златната рокля, по едно време много ясно ми се очерта. Ако Вени има време сигурно ще може да направи стоп кадър на този момент  Peace Дали и по тази причина не са сменили роклята от промо клипчето  newsm78, тя беше много плътно по нея.

# 110
  • В Града на Липите
Да не я защитавам Мука, че не мога да я трая, обаче тя се почувства много пренебрегната. Хем не я взеха на пазар, хем не я допуснаха до организацията, и ръка не й целунаха, въобще пълна незаинтересованост към чувствата й и пълно игнориране.  Sad
Ми търпя, търпя жената и като ги видя с найси торби да се прибират нахилени, пък тя сгъва прани гащи и й прекипя.
Чудя се, какво намила на горкия Раами вечерта, когато бяха само двамата. Изля си пак цялата агресия върху него.
За мен това беше едно подобаващо наказание към нея, но и реакцията й беше съвсем адекватна, предвид характера й. Този път дори не се стара да си крие емоциите. Има един лаф - хак й е. Или преведено на прост български - Каквото посееш, това ще пожънеш.

п.п. Аша, току що видях, че съм ти прочела мислите.
Що се отнася до Сами, мисля че промяната се дължи на честото бръснене и смекченото прехласнато изражение. Аз още някакси не мога да им свикна. Много са ми като брат и сестра.

Още един момент много ми хареса. Докато Дениз и Фати си шушукаха за Емре и се подхилкваха, а Керим вървеше пред тях и нищо не забелязваше. Този път, по изключение не той беше темата на разговора. Определено на Фати много й липсва приятелка. Копнее зя някой на нейната възраст и веднага си пролича при пристигането на Дениз.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:31 от hrissi_sz

# 111
# 112
Тази рокля от промото нали Керим май я наряза или се бъркам,все се споменава...двата тоалета нямат нищо общо,а и онази сватба бе само сън а тази е реалност макар и на лента

asha  Peace

# 113
  • Стара Загора
Aша Hugчудесен анализ !И предният ти пост със снимките откъде тръгнаха и докъде стигнаха К и Ф също мн.ми хареса!
Гери Hugмерси за диалозите!

# 114
Аша,перфектен анализ по темата!  newsm51 newsm51 newsm51
Сега предлагам да си изберем места от където да надничаме в къщата(респективно-спалнята). И моля ви,не се подигравайте с полюлея,че този дето сте го харесали си е чиста проба хард изпълнение! Все пак бъдете благосклонни,има хора със слаби сърца-вземе Мукадес да се гътне като го види и ще развали кефа на всички!  newsm62 newsm62 newsm62

# 115
  • Пловдив
Тази рокля от промото нали Керим май я наряза или се бъркам,все се споменава...двата тоалета нямат нищо общо,а и онази сватба бе само сън а тази е реалност макар и на лента

asha  Peace

Така е, но ако искаха можеше модела да е пак същият  Wink

# 116

Въпрос на вкус,но тази повече ми харесва,може би защото хич не съм фен на тантелите,а на изчистените детайли /моята роклА за сватбата бе почти същата  Mr. Green/

# 117
  • В Града на Липите

Може би нарочно са решили модела да е друг. Спомена за онази рокля и края й беше много неприятен. Не е искала нищо да й напомня за миналото.
Поне аз така си мисля.

# 118
  • Бургас
Добро утро! Как спахте снощи? И дали изобщо спахте?
Аз все още съм много развълнувана,но все пак видях една подсказка-погледнете клипа с края на серията и вижте играта на пръстите на Керим,когато подава ръка на Фатмагюл за да излязат от къщата! Как палецът му  се завърта,кажете сега на какво ви прилича този палец,между нейните пръсти? ooooh!

Малчева не само палеца ами като я погали по врата,вижте пръстите тогава Embarassed

# 119
   Eдин от всичките моменти в тази прекрасната серия - казаното  само с устни - " Seni çok seviyorum" на Керим !

Добър ден на всички развълнувани от снощната серия - прибавям и своето вълнение !
Прекрасна игра на всички, чудесно поднесен сценарий. Нямаше нищо натрапено или пропуснато / всичко беше с нужната мярка  - според мен /. Хареса ми това, че всички бяха естествени и себе си,   и успяха да предадат своите емоции и на нас. Лично аз си поплаках на едни моменти, на други си поревах, на трети се  посмях и радвах от сърце.

Искам да благодаря на Мариянка за новата тема и на целия екип за  преведената 72 серия !

Благодаря и на всички момичета които правите темата място за приятно събеседване - с прекрасните си постове, преводи, снимки, клипове, колажи, репортажи и с това, че просто ви има и,че сте тук !
Дани-ка -  за интервютото !
Хриси, Димони, Боровинка,Славена, Аша, Лилимс - адмирации за постовете ви ! Всичко е казано.
Дикси 72 - относно играта на Мукадес на къна партито -  доста колоритно показа темперамента си  наистина.

Да се включа и аз със снимковия материал - не мога да спра да им се радвам. Щастливи !

Общи условия

Активация на акаунт