Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 813
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Аз все още гледам серията, но да отбележа:
Мукадес се опитва да води светски разговор - голям смях!
Рахми ме разплака! Колко ли хора биха могли да кажат за някой друг "мен ме боли двойно повече"
Керим - красив!!!!!!!!!!!!!!!!

bebo_sn благодаря ти, за първи път някой така ясно обяснява обичая с къната!

# 601
  • В Града на Липите
bebo_sn, благодаря   bouquet Беше ми интересно. Чудех се защо сложиха къна и на Керим, а то си имало обяснение.

# 602
това е превод от пост 555 на Ваня
Ваня, благодари, че го сподели с нас   bouquet

# 603
Много ми харесва серията! В момента съм стигнала до искането на булката и вече съм размазана от кеф на дивана! Невероятен филм,изключителна серия! И все повече ми се иска да отвлека Керим преди първата брачна нощ! То такава нежност и същевременно страст има в погледа му,че краката ми се подкосиха!
Ох,отивам да се доразтапям....  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 604
# 605
  • Разград

# 606
  • Враца
Рахми:
"ФГ не ми е просто сестра, тя е всичко за мен, всичко. Ако нея я заболи, мен ме боли повече."
"Боже, благодаря ти, че ми показа този ден. Сестричке моя, половинката на душата ми!"
Милият той. Скъса ми сърцето.  Cry Cry Cry Страхотна игра!

Изобщо играта на всички актьори - без забележки. Незнам за кой път гледам епизода и  newsm45

# 607
Леле,тия чаршафи направо ме разбиват!! Joy Joy Joy

# 608
  • Враца

Аз все пак правилно съм си превела при психоложката, че Керим е говорел за нощта в Бодрум, за да не я изплаши и че сега вече не го е страх  Wink
Мукито обаче накрая спря да злобее от вечерта преди сватбата, все едно превключи на друго  честота  Laughing
Всички актьори са страхотни, за мен това все едно е истина, а не там някакъв си сериал, просто така ми бъркат в душата, предполагам че ме разбирате  Hug

Дано само да не е затишие преди буря. Незнам защо, но очаквам нещо лошо от нея.  newsm78
Много злоба изля в този епизод и не я прикрива вече.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:59 от mama_an_ji

# 609
  • Разград

# 610
  • София
Хриси, подписът ти е уникален, обожавам тези кадри, невероятна игра на прекрасни ръце...

# 611
Да добавя още нещо ,което ми се заби в мозъка от серията ,но много ми хареса-момента ,когато тати  Ф. сряза Муки (след нейна реплика ,че К.и Ф. получават всичко наготово и Джени каза ,че не е разбрала) Репликата беше  "то няма нищо за разбиране"  балсам за душата директен ,но не груб ако бях аз малеееее не ми се мисли Мукадеса къде щеше да се крие! Ваня, Бебо, благодаря за информацията за къната -интересно наистина!

# 612
  • Разград

# 613
И аз останах с впечатлението, че лошото от тук нататък ще го очакваме предимно от Мукадес, което значи, че й готвят голямо наказание.

bebo_sn, Ваня,   bouquet   bouquet

За Мустафа явно е жизнено важно да спаси Фатмагюл от прегръдките на Керим - затова иска преди 5-ти да бъде убит, преди да се е стигнало до първата брачна нощ. После светът се срива.  Laughing

# 614
И аз останах с впечатлението, че лошото от тук нататък ще го очакваме предимно от Мукадес, което значи, че й готвят голямо наказание.

bebo_sn, Ваня,   bouquet   bouquet

За Мустафа явно е жизнено важно да спаси Фатмагюл от прегръдките на Керим - затова иска преди 5-ти да бъде убит, преди да се е стигнало до първата брачна нощ. После светът се срива.  Laughing

Куркуметка
,я си представи как ще изкара нощта на 5-ти,докато двамата сладури са в спалнята Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт