Хелп: когато младоженците предпочитат пари пред подарък

• 73 706
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 065
Как ги раздават тия шамари....Явно се случва някой да настъпи булчинската рокля,ами ако беше свекървата? Mr. Green
Една сватба се провали,защото булката държеше в облеклото на гостите да преобладава жълия цвят.
Темата на сватбата беше,,Слънчогледи".
Времето беше прекрасно,украсата,всичко...но не дойдоха 40% от гостите.
Такъв спомен имам от сувенирите които останаха.
И тя /патката-без извинение/,вместо да се забавлява и да уважи тези които присъстваха,се спука да реве.Пък думите дето изприказва.... Embarassed

# 1 066
Как ги раздават тия шамари....Явно се случва някой да настъпи булчинската рокля,ами ако беше свекървата? Mr. Green
...

На първата редица са само младоженците и  свидетелите, няма свекъри.

# 1 067
Ако мъжа ми ми удари шамар, това ще му е последното нещо, което е направил спрямо мен.
Напълно нормално да се провали сватба при такава ситуация.

# 1 068
  • Варна
А тук дори още не е пълновластен съпруг Whistling Mr. Green

# 1 069
 Grinning
Душици златни!
На малко сватби сте били.

# 1 070
Grinning
Душици златни!
На малко сватби сте били.

Е точно на такива не съм била. )))

# 1 071
Ох, да.
Може би аз съм изтеглила късата сламка, обаче съм била на доста хм... да ги наречем знакови сватби...

# 1 072
  • Варна
А може и късмет да е  Mr. Green

Аз съм била само на стандартни сватби.

# 1 073
Ох, радвайте се, конфузът е страхотен.
Гледаш и не знаеш как да реагираш.

# 1 074
  • Пловдив
Ох, радвайте се, конфузът е страхотен.
Гледаш и не знаеш как да реагираш.
Ръкопляскания? Rolling Eyes Twisted Evil

Аз си се самонастъпих, кога друг път съм носила кринолин, и си направих супер готина дупка на полата hahaha

# 1 075
А, не, само гледаш  Crazy
На повечето подписвания ръкопляскат само служебните лица...

Кога ще приемат някакъв кодекс с ограничени права... ох...

# 1 076
...

На първата редица са само младоженците и  свидетелите, няма свекъри.
Случката се случва когато слизат от колата.
Валяло и младоженеца в бързината да не се намокри булката,отворил вратата и роклята се разпиляла.Тогава е настъпил роклята.
Не знам точно кое как и само мога да гадая какви поражения е имало по роклята,но реакцията е  Shocked

# 1 077
таквоз... у наше село се настъпват след подписа...

# 1 078
...
пп - обаче има и много по-семпъл пример - той отива за цигари (хохохо), а тя го чака. Той не се връща няколко дни и така.

Joy
Оххх, друг път също съм го разказвала, но се присетих и сигурно съм събудила комшиите с хилене.
След нашата сватба /вече свършен факт/ - мъжът ми и баща ми, в грижата си да закарат подаръците у нас, че после да се включат в последвалия у свекърва ми купон, уж отидоха да натоварят колите и така и не се върнаха да ме вземат...
В резултат всички сватбари се разотидоха, пак без да ме забележат newsm78. Най-близките отидоха у свекърва ми и започнаха да купонясват, а аз стоях и си чаках с булчинската рокля точно на моста на стадион "В. Левски". Добре, че последните изнасящи се към домашния купон гости ме видяха. Наши много любими приятели, които обаче /заедно с мен/ представляваха уникална гледка - количката им беше един миниатюрен Форд "Фиеста", багажникът пълен с алкохол, мацката на задната седалка е една миниатюрна нежна азиатка, пичът шофира и е прилично пухкав за подобна кола, а аз с цялата ми 174-см. прелест на още 8 см. токчета, с разни дантели и воали и полу-разпаднала се прическа и разпенена от яд, се возя на седалката до шофьора и само дебна кога ще засечем по пътя новоизлюпения ми съпруг и предателския ми баща. Mr. Green
Размина им се и на двамата, де. Просто този ден и двамата не бяха в час и от сутринта правиха разни глупости. Чак някой спокойно може да направи успешен комедиен филм с всички глупости от нашата сватба.
Но сега съм убедена, че всяко едно нещо в нея беше перфектно. Дори и гафовете.

Между другото, на сватба с толкова много гафове или не съм била, или не съм разбрала, че са се случили. Хем писах вече, ч с моя мъж сме си направо професионални сватбари последните няколко години.

# 1 079
  • Vienna
Аз сьм отказвала собствената си сватба! Нощта преди нея реших, 4е оби4ам друг /сегаШния ми мьж/, на сутринта се обадих на кандидат-младоженеца и му казах, 4е няма да се оженя за него!
След това веднаха се нанесох да живея при скьпия /другия/, и след ок. 10 месеца се ожених за него....
Та така до сега.....

Общи условия

Активация на акаунт