Хелп: когато младоженците предпочитат пари пред подарък

• 73 707
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 050
Случвало ли ви се да присъствате на провалена сватба?

# 1 051
Не и дано не се случва .
Уважавам всяка личностна позиция.

# 1 052

Какво имаш предвид под провалена сватба,такава която не се е състояла или такава която е имала лош край ?

# 1 053
Сигурно несъстояла се....
Много кофти....особено за организиращите я....толкова пари пръснати на вятъра...

# 1 054
И за двете:не състояла се и с лош край.
Когато плащахме капаро за ресторанта за нашето тържество,собственика беше доста притеснен.
Оказа се,че предната седмица имали уговорена сватба,а да дойдат гостите,а да дойдат младоженците.Никой не идва.
След час от определения час идват семейство закъснели гости,и те в недоумение.
Преди 20 години нямаше лесна връзка.
Мъжът оставя жената и децата и тръгва по дирите на сватбарите.
Връща се след около два часа и обявява,че сватба няма да има.
Когато слизали пред гражданското младоженеца настъпва роклята на булката и тя ми отправя  един шамар.
На въпроса на служителката:Искате ли да вземете за жена.....?
Момчето ясно и отчетливо казва:Не.
Та госта намерил половината сватбари в Бърза помощ,а другата половина стояли още пред гражданското.
Собственика на ресторанта каза:Вече държим 30% от сумата да се плаща предварително.

# 1 055
И за двете:не състояла се и с лош край.
Когато плащахме капаро за ресторанта за нашето тържество,собственика беше доста притеснен.
Оказа се,че предната седмица имали уговорена сватба,а да дойдат гостите,а да дойдат младоженците.Никой не идва.
След час от определения час идват семейство закъснели гости,и те в недоумение.
Преди 20 години нямаше лесна връзка.
Мъжът оставя жената и децата и тръгва по дирите на сватбарите.
Връща се след около два часа и обявява,че сватба няма да има.
Когато слизали пред гражданското младоженеца настъпва роклята на булката и тя ми отправя  един шамар.
Та госта намерил половината сватбари в Бърза помощ,а другата половина стояли още пред гражданското.
Собственика на ресторанта каза:Вече държим 30% от сумата да се плаща предварително.

Joy Joy И аз бих отговорила НЕ. Да не дава господ да се провини та ако ще и след подписа.

# 1 056
  • София
Егати и простотията.
Но му отчитам на младоженеца "удоволствието" от това да застане пред олтара и да се изгаври с булката, казвайки пред всички НЕ.

# 1 057
Абе, хич не е простотия то. Представяте ли се какъв живот би имал този мъж с жена, която реагира така, по някакъв никакъв повод, в такъв ден и пред 100 човека гости. Навреме се е отървал.
Отделен въпрос, дали е истински случай или измислица, която се предава от уста на уста като истинска, за да стряска булките Mr. Green И облагодетелства кръчмарите.

# 1 058
На една позната сватбата завършила с бой ( между роднини) и тя бременна в последните месеци доста се е стреснала и се наложи да влезе в болница.Седмица след това се готвехме за сватбата на моя роднина,шегата помежду близките беше "и да не вземете да се сбиете  Sad"

# 1 059
  • София

Имаше такъв случай преди няколко години, в ритуалната зала на Красно село. Моя приятелка-фотографка е заснела събитието. 1:1 както го описваш и ти.

Понеже професионално съм на "ти" с темата, била съм свидетел на всякакви ситуации и куриози, включително и несъстояли се сватби или уговаряне на младоженеца в последния момент да не бяга от сватбата  Mr. Green Но мисля, че не е етично да ги споделям тук, защото току-виж се разпознал някой  Laughing

# 1 060

да, не е за разправяне.

# 1 061

да, не е за разправяне.
Хайде де  Praynig

# 1 062

да, не е за разправяне.
Хайде де  Praynig

Напр.
Младите са се разбрали той да настъпи булката, но се е получило обратното и в резултат - звучен шамар.  И т.н.
И така до настъпил бой между клановете.

пп - обаче има и много по-семпъл пример - той отива за цигари (хохохо), а тя го чака. Той не се връща няколко дни и така.

# 1 063

да, не е за разправяне.
Хайде де  Praynig

Напр.
Младите са се разбрали той да настъпи булката, но се е получило обратното и в резултат - звучен шамар.  И т.н.
И така до настъпил бой между клановете.

пп - обаче има и много по-семпъл пример - той отива за цигари (хохохо), а тя го чака. Той не се връща няколко дни и така.
А това го разправяха вече .
 Crossing Arms

# 1 064
Те сватбите не са толкова резлични.
Вкл. провалените.

Общи условия

Активация на акаунт