Хелп: когато младоженците предпочитат пари пред подарък

• 73 732
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 035
Е, колко е една блага ракия? Има няма 1000 лева, даже и по - малко. А ако и се избият след това ще е перфектно. Peace

# 1 036
Аз дарявам питката и пителя.Съседа има един дето кукуриго-кукуриго,пък на земетръса нищо. Laughing
Ами кумата newsm78 Кой има излишно евро?

# 1 037
Всичко е на доброволни начала. Ако някой иска, да заповяда за кумица. Без пари. Laughing

Повредения петел си го дръж. Ние ще сме отбрано общество на кокошки. Laughing

# 1 038
Бих се жертвала за 4ти път кума, само заради форумска сватба....)))))

# 1 039
Еееее, за малко изпуанх промоцията... язък! Но пък се кандидатирам за помощник сватбен агент, подразбрах ги нещата  Mr. Green

# 1 040
  • Варна
Боже, Цонне, каква неблагодорност  Crossing Arms И за раздвоен език ще ми говориш... А аз алтруизъм, разбираш ли, реших да проявя Tired
treisy, хайде, жертво, идвай да сгъваш покани. Да знаеш, че шефът е зъл.  Twisted Evil

Ще спретна сватба според дипломатическия протокол. Няма тън-мън. Жертвата, пардон, помощник-агентът да идва и да козирува - работа го чака.

# 1 041
  • Пловдив
Протокол-мротокол, кебапчета или мешана скара няма ли туй не е никаква сватба! От мен да го знаете! Ще се оженя САМО ако има кебапче в чинийката ми!

# 1 042
Топлата бира, ако трябва от Октоберфест ще я внесем.

Ох, отивам да си мисля подаръци. Утре като отворите форума да има на какво да цъкате с език:)

Божке, аз за сестричка те имах, ти пък ми се разсърди....

# 1 043
Ъ, аз 120 тейбъл (яка дума нали, сега да не ми се скарате че е 24 май!) картички  сгънах и направих собственоръчно 250 панделки за тях, ти с нЕкви покани ме плашиш, да ти имам и заплахите и агенцията и чудото... ама идва де, ама ако може след празниците  Mr. Green

пп - в поканите да пиша ли за паричките в пликче, че започвам да ги печатам!

# 1 044
  • Варна

Божке, аз за сестричка те имах, ти пък ми се разсърди....

Thinking Сега вече съм сестричка, а????? А за езика кой пръв спомена? А?
Всички с цепнат език тази мантра повтарят. Laughing

Трейси, релаааааааааакс. Утре ще те гърча повече. Наспи се сега, че ще ми трябваш бодра и изпълнителна.
Пст, приготвила съм плик от юрган. Всички да си носят стотинки некст мийтинг.

# 1 045
Може ли в поканите да впишете и банковата сметка,щото ми свършиха стинките.
Много празник напоследък.....

# 1 046
  • София
Ееее, оляхте се вече  spam2

# 1 047
Бих се жертвала за 4ти път кума, само заради форумска сватба....)))))

Чети, чети...

http://www.viewsofia.com/article/13196/KUMATA--Kak-si-ia-predsta … -v-svatbeniia-den

# 1 048
Колкото повече чета толкова повече си мисля, че тези неща не са за мен. Хем съм била кума.

# 1 049
Цонна, аааааа, този материал съм го изрепетирала вече 3пъти. )))))

Общи условия

Активация на акаунт