ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 24 006
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Сори че пак връщам темата но ми попадна това- моля вижте видео-материалете които камерите на стадион Лудогорец-Арена са записали по време на срещата между нашите и ЦСКА и след това правете генерални изводи кой кой е !!!!

http://football.sportal.bg/news.php?news=366748

Грозна работа, но няма да убедиш феновете на четирибуквието, че не струват.Радвай се на историческия дубъл и успех в ШЛ, да представите добре България!
Айде след малко поемам към Риазор, да видим ще празнуваме ли:)

# 601
  • España
Айде,приятно да си изкараш! После ще коментираме  Wink

# 602
Сегунда дивисион - 41 кръг
1 Ла Коруня    85
2 Валядолид    81
3 Селта    80

Само това намерих.  Rolling Eyes Е какво стана с галисийците, класираха ли се двата отбора?

-------

Дел Боске обяви състава; Първият мач с/у жабарите на 10-ти.

Вратари: Икер Касияс, Виктор Валдес, Пепе Рейна

Защитници: Раул Албиол, Жорди Алба, Алваро Арбелоа, Серхио Рамос, Хуанфран Торес, Жерар Пике, Шави Мартинес

Полузащитници: Серхио Бускетс, Шави Ернандес, Андрес Иниеста, Шаби Алонсо, Санти Касорла, Сеск Фабрегас, Давид Силва, Хесус Навас, Хуан Мата

Нападатели: Педро Родригес, Алваро Негредо, Фернандо Торес, Фернандо Йоренте

.. Без Солдадо?!?!   33uu 
Имам чувството, че Висенте има нещо против Реал Мадрид последните години, не само по начина по който четка Барса ми и как избирателно оставя определени играчи извън състава..

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 00:26 от KiА

# 603
Грозна работа, но няма да убедиш феновете на четирибуквието, че не струват.Радвай се на историческия дубъл и успех в ШЛ, да представите добре България!

добре , че е ''четирибуквието'' , та и в нашия футбол нещо да се случи ,
 Любо Пенев и победка постигна с по-слаби играчи , а Мъри си чеса задника една година ,
а тогава и бербо , и мартин играеха ...

# 604
KiА

Това е новото класиране:
1      Deportivo    41    88   28   4   9   75   45   30      
2   Celta de Vigo   41   84   26   6   9   83   37   46      
3   Real Valladolid   41   82   23   13   5   68   34   34

Преди 30 минути се прибирам от мача, уникална атмосфера, всички се радваха като малки деца, човек на 70 до мен ме прегръщаше, тази публика не заслужава този екип.Само по-голяма емоция съм изпитвал на мача Левски-Удинезе, стадиона се пукаше по шевовете, а цената на билетите беше само 10 евро. Депор бяха слаби, бяха се гипсирали от мисълта за победа на всяка цена и добре че влезна Ксиско (май тренера го пазеше, нали е продаден в Англия, ама го пусна на пожар), да оправи нещата, истината е че последните 15 минути бяха опълченци, но пък атмосферата компенсира всичко, както и радостта от шампионската титла на "сегунда"До преди малко хората се къпеха във фонтана на центъра, а гостите нямаха агитка и целия стадион беше само с фенове на Депор, имам много снимки и клипове, ако ми посочите външен сайт ще ги кача да ги видите, че във фейсбук профила ми е заключен.Прекарах уникална вечер, голяма емоция.А на Селта само точка и е нужна в последния кръг и ще си имаме голямото галисийско дерби в "Примера".

Жалко за Солдадо, наистина жалко, страхотен футболист, не заслужава да не играе на еврошампионата.

theresse-

Абе той и Стоичков си чеса задника, ама мълчиш по въпроса, а:)))
Казваш, че Бербо и Мартин играели по време на Мъри, пак си гледала други мачове.Марто играеше, а Бербо се пазеше да не изпоти тениската, така и не го видях да се раздаде в един мач за национала, пазеше се да не се потроши и да съсипе парите на МЮ, а те пък ,му се отплатиха.......като не му даваха да се уморява и го оставиха дълбока резерва.

Чувам че Стоичков щял да взема 40% от ЦСКА, дали е вярно, май все пак Литекс и ЦСКА най-накрая ще се оженят, те и без това от сума време са сгодени:))))

Ама няма да си развалям вкуса на истински футбол от тази вечер с разговори за ЦСКА и разни такива.

Лека вечер на всички!

# 605
Киа, защо му е Салдадо като има в състава си Йоренте? Simple Smile)
Но си признавам, че не съм гледала Салдадо.
Торес също е в състава Grinning

# 606
Блу, Солдадо е железен! Погледни статистиката в Примера - гол след гол  Simple Smile - листата. Не само този сезон. Роден е във Валенсия, но е при нас от 15 годишен - Ла Кантера Руулс, като Мата   Hug
Пуснахме ги да творят, но на всички е известно, че Реал не разчитат на собствени кадри, само ги създават. И след това мат и маскара..  Sad

хората се къпеха във фонтана на центъра, а гостите нямаха агитка и целия стадион беше само с фенове на Депор, имам много снимки и клипове, ако ми посочите външен сайт ще ги кача да ги видите, че във фейсбук профила ми е заключен.Прекарах уникална вечер, голяма емоция.

Хубаво си го описал, много... абстрактно.. малко ти завидях.  Rolling Eyes  Благородна завист, де  Grinning Радвам се, че си преживял такава футболна нощ, качи снимките тук примерно - http://kachi-snimka.info/ и после в темата. Всички ще се радваме да ги видим.  Simple Smile

Аз Супер Депор ги обожавам, след Мадрид са ми 2-ри любимци в Испания.. И бука да си отключиш няма проблем, какво те притеснява? Да не те налазим?  Joy Няма такава опасност Сити, момичетата в темата се интересуват само от футбол, дишай спокойно..  Simple Smile

# 607
Добро утро.Чак сега мога да пиша.за мача в Разград. Не ме допуснаха до стадиона,скъсаха ми билета и не ме пуснаха,защото носех червено шалче.Това за пръв път ми се случва.Охраната так ми стисна ръката,че още е синя.Повече няма да стъпя там на футболен мач.Ако така се става шампион честито.Роми ще дойда до Разград само да пием кафе.

# 608
Добро утро.Чак сега мога да пиша.за мача в Разград. Не ме допуснаха до стадиона,скъсаха ми билета и не ме пуснаха,защото носех червено шалче.Това за пръв път ми се случва.Охраната так ми стисна ръката,че още е синя.Повече няма да стъпя там на футболен мач.Ако така се става шампион честито.Роми ще дойда до Разград само да пием кафе.

Това е, защото изглеждаш заплашително и си буйствала преди мача  Joy Joy Joy

# 609
Не съм буйствала и не изглеждам заплашително,на много грозни картини се нагледах там.

# 610
Не съм буйствала и не изглеждам заплашително

Hug знам, мила.

Аз затова в провинцията на мачове не ходя.

# 611

Леле....Гри........какво си преживяла.......Най-важното в случая е,че си жива и здрава при нас!!! Hug

Аз затова в провинцията на мачове не ходя.

По мое скромно мнение и столицата не е застрахована......Да не дава Господ на никой да  му идват ексцесии до главата, независимо от географското положение........

mancity честито, честито!!!!! Добър сезон за теб!

# 612
Не съм буйствала и не изглеждам заплашително,на много грозни картини се нагледах там.
Ох, милата  Hug
Разкажи какво стана, чак не мога да повярвам, че някои може да ти вземе билета и да не те допусне до мача  Rolling Eyes

# 613
На много фенове на ЦСКА бе отказан достъп до стадиона и ни скъсаха билетите ,така че да не можем да си вземем парите.Ръката ми е още синя от стискането на един от охранителите,това ми е последното ходене на мач на живо в България.

# 614
На много фенове на ЦСКА бе отказан достъп до стадиона и ни скъсаха билетите ,така че да не можем да си вземем парите.Ръката ми е още синя от стискането на един от охранителите,това ми е последното ходене на мач на живо в България.

Гри, защо не пишеш до някоя ТВ? Или радио? Канал 3, Пред банята, Гонг, Дарик.........

Общи условия

Активация на акаунт