как се справяте с сладкишите???

• 7 273
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз съм виждала в онлайн магазини тук, ама не съм поръчвала никога, та не знам. Примерно тук http://i-topshop.com/products/view/lakrits-na-prachitsi

# 121
  • София
ооо това черното ли било...мноого го обичам...ама като е с беличко вътре Simple Smile има такива бонбони, обвити с това черното...умирам си за тях Simple Smile така съвсем чисто не съм яла.

# 122
Лакриц и лакрицови бонбони основно от Германия ми носи майка ми. Но аз не ги харесвам. Възможно е да се намира в немските вериги магазини, но не съм обръщала специално внимание.
Не го харесвам по принцип, но мога да изям 1-2парчета. ))

Sourcherry, и аз си умирам за марципан, но онзи истинския. ))) не българското подобие "марципан".

# 123
  • София
Вкъщи не ядем сладкиши. Детето ми мрази торти, дори и да я накарам, няма шанс да опита. Проблемът със сладкото и вкусотиите ми е сведен до минимум. Е, хапва шоколад, когато е на кеф или по една вафла в месеца, а също и бисквитена домашна торта или кекс - пак веднъж в месеца. Не е съвсем извънземно щерката, просто не се захласва по сладкишите.
Всъщност сладкиши, каквото и да включва това понятие, вкъщи не се внасят, нито пък аз правя.

Общи условия

Активация на акаунт