Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 696
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • В Града на Липите
Dimony, честит рожден ден.  Hug Бъди много, много щастлива.   bouquet Весел празник.

# 256
Хопитетично-ако Муки бе жена на Мустафа
Скрит текст:
Карикатура: Вили Николов

Аритметика на любовта: чистота на помислите на мъжа е обратно пропорционална на красотата на жената.

Dimony,ЧРД! newsm51

# 257
Скрит текст:

Керим в дейсвтие

Скрит текст:

Младоженци...

Скрит текст:

Сентенция

Скрит текст:

smile3506 smile3506 smile3506

# 258
  • София
  ПРИВЕТ МИЛИ ДАМИ!!!     

ПОЗИТИВНА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

..... Току що изгледах последната серия .... удоволствието беше изцяло мое!     

# 259
  • софия
Привет и от мен!
денят е прекрасен, ама па работен...
работен, ама па прекрасен... Laughing

Рахми, въпреки че е със забавено развитие , не е безполезен. Но за мен по-важното е, че той обича Мукадес. И я търпи не защото е малоумен, а защото е много добър. Както и другите всъщност.
Аз пък много се зарадвах на първата и реакция когато разбра , че  "ще искат момичето"- зарадва се и беше искрена..., после се "размисли" и пак и дожаля за нея си...
гледах скоро докато беше сас Салих, как се притесняваше за Мурат, и после срещата и с детето в детската и какво му каза...." ще те взема, но не с разправии, а с разбирателство..."- много грозни неща направи, вярно е , но аз винаги съм виждала две страни в нея....
оттношението на другите към нея, не е преднамерено...не знам защо така го виждате вие? те не искат да я обидят , наранят или накажат...
въпреки всичко , което направи, тя не е пречка между тях, те са щастливи независимо от нейните действия, злобни погледи и подмятания...С това, че се чувства нещастна, тя е враг само на себе си...И ако я "накажат", " заточат на село да се черви пред съседите" и т.н. от тоя род, това нали включва и Рахми и децата.....и как го виждате така щастливия финал, че не ви разбирам???

аз го виждам само така  - добрината и благородството , което ще проявят другите, показвайки и , че тя все още е от семейството, ще извади доброто и у нея самата....

ейййй, пак се разписах  надълго и то за Мукито...
на последък все така ми се получава....

п.п. Черна Котка - да ви е живо и здрав християнчето!! Hug
Димони - честит рожден ден , мила!!! Много здраве и любов, верни приятели и позитивни емоции!!  love001 Hug

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:07 от freespirit

# 260
# 261
  • В Града на Липите
Славенко  Joy  Joy  Joy Това "Дирим си гадже", да не го е писал Мустафа?

Цитат: "Хопитетично-ако Муки бе жена на Мустафа" :

Скрит текст:
Ранна сутрин в Ълдър. Къщата на Мука и Мустафа. Мукадес с ролки на главата се прозява широко в семейното ложе. Поглежда с едно око часовника и сръгва благоверния.
- Мустик, любими мой, стига спа, че стана обяд а още не сме се порадвали един на друг. Събуди се миличък, утре пак отиваш в морето и ще ми е много мъчно.
- Муко, спи ми сееее. Снощи не ме остави да мигна. Знам, че си идвам веднъж седмично, ама трябва ли да ми вадиш душата всеки път. Айде, остави ме на мира. Отивай да ми правиш закуска, че умирам от глад.
- Добре миличък, отивам. Обаче после целия си само мой.
Мустафа си разтърква сънено очите и се втренчва в жена си.
- Муко! Я се върни. Каква е тая нощница, ма? Ти за кого си се облякла така? Аз като съм в морето ти тук какви ги вършиш? Веднага да я сваляш тая нощница и да я изгориш в огъня. Не та е срам! Тц, тц, тц, абе тя майка ми ми каза, че те видяла да говориш с един мъж, ама аз не й повярвах. Казвай веднага кой е – крещи той и й мята един чехъл, който тя елегантно улавя във въздуха.
- Майка ти да иде на лекар да й проверят очите. Аз от къщи на вън не излизам, любими. Знаеш, че ме мрази и за това говори така за мен. Още не ми е простила, че те откраднах от онова кльощаво нищожество.
- Кльощаво, ама вече три деца роди на Керим, а пък ние сме още само с един Мурад, дето от ден на ден все повече ми заприличва на брат й на Фатмагюл.

freespirit , нищо чудно, предвид това, че имаш слабост към Мука. То и на мен ми е много интересна като типаж, защото такова чудо в реалния живот не съм срещала.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:09 от hrissi_sz

# 262
Славенко  Joy  Joy  Joy Това "Дирим си гадже", да не го е писал Мустафа?

Цитат: "Хопитетично-ако Муки бе жена на Мустафа" :

hahaha Joy
Продължение:
Скрит текст:
-Хади бакалъм,сега и на Раамито ти прилича детето Мустафа...не стига майка ти ами и ти ...Мурат ела тука...
Мурат влиза сънен в спалнята:
-Какво има маааааа...Тате,кажи и да не ме буди,да не ме буди...кажи и бе,тате,кажииии и....
-На видя ли,одрал  ти е кожата и по мрънкането на теб прилича...а ти на Рахми...
-Мукадес ,я чакай той малкия нали се роди  само 5 месеца след сватбата ...а защо казаха че е седамче...а не е от мен знам аз...
-Стига бе изцъклен, пак  ли  започваш,казах ти още в родилното че детето е петаче ,а доктора е пиян и е объркал цифрите,и че малкия е гений, на роди се 2 месеца по рано,защото е много развит...Мурат стига си чопли носа бе шибек такъв.,а сега го направи  на кюфте...а така че и го изяде...Видя ли Мусти детето има развинтена фантазия...от едно пиле от носа,цяла закуска си направи ...а иди мама сега да се облечеш,че ще помагаме на тати със закуската..той ще готви ние ще гледаме...на мама умника,а ти на Раамито прилича...
-Ама Мукадес...
-Няма Мукадес,айде потегляй към кухнята в тръс....ей на това е живот убав и покорен мъж и умно и красиво дете,верно бе че прилича на Раамито като замисля,ама той нали е чоок будала милото...

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:28 от Slawena

# 263
  • София
Славенка,Хриси , Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

Димони,мила,Честит Рожден Ден!!!

Бъди много усмихната,спокойна и щастлива!!!

# 264
  • софия
... То и на мен ми е много интересна като типаж, защото такова чудо в реалния живот не съм срещала.

Хриси,за жалост аз съм срещала и много трудно се общува с такъв тип хора,още повече да им докажеш че не са прави /аз бях началник,а тя подчинена/,понякога съм била физически и емоционално изморена от убеждаване или спор с нея...и интересно,физически си приличаха двете-едри,гърдести...а на купон първа ставаше да играе... ooooh!

на практика фактите са такива, наистина Peace

интересно ми е , Славенка, тази жена имаше ли си семейство, приятели, собствена среда....

# 265
Аз отлитам в орбита! вие ме разбихте ! Хриси,Славенка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • Бургас
Димони Честит Рожден Ден!Много много здраве,щастие,радости и хубави моменти в живота ти!Нека твоят Ангел Хранител бди над теб!  bouquet

# 267
Dimony, честит рожден ден!  Hug Hug Hug Да си здрава и много обичана! Чооооооооооооок!!!

Да си набереш маргаритки като тези в  букета на Фатмагюл.

... То и на мен ми е много интересна като типаж, защото такова чудо в реалния живот не съм срещала.

Хриси,за жалост аз съм срещала и много трудно се общува с такъв тип хора,още повече да им докажеш че не са прави /аз бях началник,а тя подчинена/,понякога съм била физически и емоционално изморена от убеждаване или спор с нея...и интересно,физически си приличаха двете-едри,гърдести...а на купон първа ставаше да играе... ooooh!

+ 1 Slawena , и аз си имам наблизо такова чудо.  ooooh! А това - Никога не прекъсвай жена когато мълчи...  smile3521

# 268
  • Стара Загора
Димони,ЧРД!Желая ти здраве,щастие и много поводи за усмивки!

# 269

интересно ми е , Славенка, тази жена имаше ли си семейство, приятели, собствена среда....

freespiri,
Скрит текст:
в интерс на истината имаше съпруг,точно толкова търпелив и благ като Рахми /но в никакъв случай бавен като него/,за приятели не мога да кажа със сигурност,но имаше колеги с които се разбираше,особено ако вървяха по гайдата...
пп:аз си изтрих поста  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт