Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Тогава може да съм видяла и голямото му момче.
Малкото е доста беличко, та може и Бабонето и бяла кръв да носи и затова да са така бели и децата му.

# 631
Андреа и брат й в един черен старичък джип (или просто беше мръсен) на една пресечка на Алабин. Уж брат й учил в Дания, а какво ли правеше в България в делничен ден посред учебната година (видях ги на 10.04.12г. (вторник) след обяд...Май брат й лъже, че учи в Дания, вие как мислите? Rolling Eyes

видяла си го тук по време на Великденската ваканция  Laughing

# 632
Преди няколко дни видях Маргарита Хранова на пазара Димитър Петков  Simple Smile

# 633
  • София
Преди няколко дни видях Маргарита Хранова на пазара Димитър Петков  Simple Smile

Чух, че е със счупен крак. Явно е оздравяла Simple Smile Страхотна жена!

# 634
  • София
В неделя на "София диша"-Соломон Паси със семейството си.Беше качил синчето си на врата си Simple Smile,много свеж,спортно-елегантен.

p.s.miraluba-казвали ли са ти,че много приличаш на Нина Николина Simple Smile?

# 635
  • Пловдив

Да, много пъти  Simple Smile

# 636
  • София
по-хубава си
извинявам се за спама

# 637
На опашката на входа за Spirit of Burgas Тони Минасян от 7 часа разлика. Гледаше лошо, както във филма. В първите секунди си казах "Егати и мафиотските синове ще гледат Продиджи"  ooooh! После се сафирясах  Joy

# 638
Краси Радков, Борис Султарийски и Силвия Кацарова снощи на концерт. Краси забавен, Борис се раздаде максимално на сцената. Силвия Кацарова също изпя няколко песни и направи две тъпи изцепки от сцената. Покани няколко дечица да танцуват с нея на сцената , на песен с латино звучене.След това им каза, че не можели да танцуват латино, а го обръщали все на кючек.Да ги научели в училище, че имало и други танци освен кючека. Извинявайте, ама те децата просто си подскачаха от крак на крак и мятаха ръчички, опитваха се някои да я имитират в стъпките.
Следващото изказване беше, че където и да иде, всички деца искали да стават певици и манекенки. Кой щял да работи, кой щял да ни храни. Като се размислих, защо ли уважаемата г-жа Кацарова не направи дъщеря си я трактористка, я гледачка на крави, ами и тя певица стана..... И те така . Иначе няма спор, пее жената (майката де, дъщерята няма да коментирам). Много нейни песни са ми любими...

http://s018.radikal.ru/i503/1208/d8/575857b28566.jpg

# 639
  • София

Да, много пъти  Simple Smile

Извинявам се, че се намесвам, ама Миралюба е много по-хубава! Simple Smile
Някой питаше за Иван Лечев - жена му е родила вече. Милен Цветков също е станал татко

# 640
  • Пловдив
Благодаря ви! Много сте мили.  Heart Eyes
Винаги съм мислила, че сме много различни.

# 641
  • София-Младост
http://static.blife.bg/04e720dbadba.JPG
Вчера раздаваше листовки на пл.Славейков. Участвал е в ББ преди време.

# 642
Радо  „прашката„............ Sick Sick Sick  ooooh!

# 643
  • София-Младост
Радо  „прашката„............ Sick Sick Sick  ooooh!
Същият...

# 644
  • София
Тоя Радо прашката не спря да търси слава. Горкия Sad Даже вече ми е жал за него.
Вчера Китаеца в кола зад моята на светофара. Доколкото съм виждала по ТВ е доста мускулест и голям, а ми се видя доста дребен в колата. Чудя се вече дали е бил той.
После пак зад моята кола на светофара Орлин Горанов в син ситроен /този път съм сигурна, че е той/ и си припяваше весело нещо, но не чух какво Simple Smile Прекрасен е този мъж!
Сега да не си мислите, че гледам само в огледалото за задно виждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт