Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Viena
Ивайла Бакалова в един бутик,много черна и много красива.

# 646
Иван Костов висок и изгърбен.Зуека Simple Smile сладурче и Ути Бъчваров видях .

# 647
Аз да се запиша Simple Smile

# 648
Андреа и брат й в един черен старичък джип (или просто беше мръсен) на една пресечка на Алабин. Уж брат й учил в Дания, а какво ли правеше в България в делничен ден посред учебната година (видях ги на 10.04.12г. (вторник) след обяд...Май брат й лъже, че учи в Дания, вие как мислите? Rolling Eyes
Странно ми е как ги помниш тия работи от април месец и  чак сега реши да го споделиш... ooooh!

# 649
Прости и. Сега е открила компютъра, интернет и бг-мама.

# 650
Простено да й/му  е  bishop
Само да не се сети по Коледа,кой е видял/а на плажа. Sunglasses

# 651
Андреа и брат й в един черен старичък джип (или просто беше мръсен) на една пресечка на Алабин. Уж брат й учил в Дания, а какво ли правеше в България в делничен ден посред учебната година (видях ги на 10.04.12г. (вторник) след обяд...Май брат й лъже, че учи в Дания, вие как мислите? Rolling Eyes
Странно ми е как ги помниш тия работи от април месец и  чак сега реши да го споделиш... ooooh!

Ами дори и на датските студенти понякога им се случва да излязат във Великденска ваканция Mr. Green

# 652
Веско Маринов, близо до НСА, качваше се един Ланд Роувър, на живо още по-мазен, не го харесвам никак!

# 653
Веско Маринов, близо до НСА, качваше се един Ланд Роувър, на живо още по-мазен, не го харесвам никак!
Той живее там. И аз съм го виждала с Ланд Роувър-а му. Бял е нали?

# 654
Тони Минасян в Бургас Мол Плаза. Беше с приятелката си, която няма нищо общо с екранния му вкус за жени.

# 655

видяла си го тук по време на Великденската ваканция  Laughing
Искаш да кажеш ''видял'' Wink

Простено да й/му  е  bishop
Само да не се сети по Коледа,кой е видял/а на плажа. Sunglasses
Хахаха...@баба с очилата, компютъра, интернета и бг-мама съм ги открил още когато си била в абитуриентските гащи на баща ти, мойто момиче  Laughing

Странно ми е как ги помниш тия работи от април месец и чак сега реши да го споделиш... ooooh!

Темата я открих сега, за това и сега се сетих коя известна личност съм видял последно (та било то и през април)  Wink Да не мислиш, че през цялото време съм мислил за това Laughing

@Anlita, няма, споко Wink И за доказателство (а и за да поста ми да не е спам, като твоя и този на @баба с очилата) ще го кажа още сега - най-успешната представителка на майка България на изминалата олимпиада - Станка Златева  Sunglasses Само, че не я видях на плажа, а в ''The Mall'' на бул. ''Цариградско шосе'' №115 преди няколко дни (хайде сега заяжте се що не съм ви го постнал от Iphon-а, в секундата, в която съм я видял, че даже и 1 секунда преди това Twisted Evil).

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 20:26 от РITBULL

# 656
Миналата година мъжа ми беше блъснал на Станка колата на светофар. Каза че е много възпитана и мила жена. То неговата кола беше пострадала от цялата работа, а не нейната, но все пак - готин човек е  Sunglasses

# 657
  • София
Като подхванахте Станка Златева- онази вечер в едно заведение. Празнуваха празник на една хубава Мария. Станка е супер симпатична, мила, усмихната.  Peace

# 658
Надя Обретенова от БНТ семейно с мъж и дете и с още едно приятелско семейство с дете в ресторанта ни в Несебър. Искам да похваля децата - говорих си около час с малките - много са възпитани, през цялото време се обръщаха към мен на "Вие" (рядко срещам такива деца) и въпреки че са на видима възраст 11, 12 годишни се държат много зряло!  Simple Smile

едит: преди около седмица

# 659
 Днес видях Валери Божинов със сина му в Южния парк.

Общи условия

Активация на акаунт