Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Мнооого обичам да видя бебе на няколко дни в мол.  ooooh! Crazy
И какъв е проблема или според теб до 40-я ден майката трябва да не се показва с бебето навън ooooh!

# 721
  • София
И какъв е проблема или според теб до 40-я ден майката трябва да не се показва с бебето навън ooooh!

може би визира затвореното пространство и вероятните вируси, които в такава среда виреят  Peace Аз до 40 дена съм си разхождала детето на открито  Peace

# 722

може би визира затвореното пространство и вероятните вируси, които в такава среда виреят  Peace Аз до 40 дена съм си разхождала детето на открито  Peace

Особено подходящо пък е да се разхожда бебе на открито при 40+ градуса.

# 723
  • София

Особено подходящо пък е да се разхожда бебе на открито при 40+ градуса.

не виждам къде съм споменала 40+ градуса. До 11ч. и след 17ч. не е 40+  Peace Лично аз избягвам да си водя детето в МОЛ, но това е личен избор на родителя  Peace

# 724
Не говорим за твоето бебе, а за това на МЦ  Wink Температурите тези дни бяха 40+, а само те си знаят каква им е организацията на времето. Аз моето бебе успявах да го изведа единствено по обед.

# 725
  • София
Не говорим за твоето бебе, а за това на МЦ  Wink Температурите тези дни бяха 40+, а само те си знаят каква им е организацията на времето. Аз моето бебе успявах да го изведа единствено по обед.

това май е най-важното Peace

Всеки сам си преценява в това число и МЦ. Да му е живо и здраво бебето!

# 726
Гала и мъжа и ( не му знам името)- красива е, но направи лошо впечатление. ( няма да пиша повечв, защото ИСКАМ хонорар)

И Пламен Константинов- много хубав мъж

# 727
  • София
Гала и мъжа и ( не му знам името)- красива е, но направи лошо впечатление. ( няма да пиша повечв, защото ИСКАМ хонорар)

И Пламен Константинов- много хубав мъж

и брат му не е за изхвърляне  Peace

# 728
Деян и Радина на сватба. Прекрасни, красиви, влюбени! Heart Eyes Няма да кажа обаче никакви подробности.

# 729
Каква е тази безформена пола!

# 730
  • София

Това пък последното как ти хрумна?  Laughing
Бебета разхождат по моловете независимо от годишното време, часа от денонощието или метеороличните условия. За някои молът е място за живеене, съответно - за разхождане на бебето. Представата им за водене на социален живот се свежда до посещение на мол- без значение дали е в компания на някой приятел или не. Познавам такива хора. Не че прекарвам живота си по молове, но случи ли се да отида, не минава да не видя майка, която да не се разхожда просто така - бута количката по коридорите, не влиза в магазините, даже и витрините не поглежда. Други там пият напитките си с малките бебета в количките часове наред. Не го разбирам. Не бих държала бебе на няколко дни в затворено пространство, където слънце не огрява, с циркулиращия вътре въздух, богат на вируси и бактерии. Особено пък сега, когато масово познати се оплакват - пък и тук човек може да прочете- от вируси, които не се спряха да върлуват цяло лято. Дали е проблем.... не, не ми е проблем. Лично на мен. Моето бебе е родено през юни, не съм го разхождала на такива места. Има си сенчести паркове в София колкото си искаш.  Peace

# 731
  • София
Каква е тази безформена пола!

Радина е била шаферка. Традицията повелява булката да й натресе модела на роклята.  Simple Smile

# 732
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това пък последното как ти хрумна?  Laughing
Бебета разхождат по моловете независимо от годишното време, часа от денонощието или метеороличните условия. За някои молът е място за живеене, съответно - за разхождане на бебето. Представата им за водене на социален живот се свежда до посещение на мол- без значение дали е в компания на някой приятел или не. Познавам такива хора. Не че прекарвам живота си по молове, но случи ли се да отида, не минава да не видя майка, която да не се разхожда просто така - бута количката по коридорите, не влиза в магазините, даже и витрините не поглежда. Други там пият напитките си с малките бебета в количките часове наред. Не го разбирам. Не бих държала бебе на няколко дни в затворено пространство, където слънце не огрява, с циркулиращия вътре въздух, богат на вируси и бактерии. Особено пък сега, когато масово познати се оплакват - пък и тук човек може да прочете- от вируси, които не се спряха да върлуват цяло лято. Дали е проблем.... не, не ми е проблем. Лично на мен. Моето бебе е родено през юни, не съм го разхождала на такива места. Има си сенчести паркове в София колкото си искаш.  Peace

newsm78 Според мен просто са купували неща за бебето от магазин, намиращ се във въпросния мол.

# 733
  • София
Може и така да е. В техния случай конкретно. ОК.  Peace
Обаче болднатото в цитата е лично наблюдение над познати. Става все по-масово. И глагол си има вече - "моллувам".  Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:57 от Vivi

# 734
  • На земята, която е всъщност звезда.
Може и така да е. В техния случай конкретно. ОК.  Peace
Обаче болднатото в цитата е лично наблюдение над познати. Става все по-масово. И глагол си има вече - "моллувам".

Подчертах го, за да коментирам конкретно за Цветков, иначе знам, че има моллуващи.  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт