Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Algoll, от ляво в менюто има "contact us", избираш да се свържеш с тях чрез имейл и ти излиза контакт форма  Peace
И на мен днес ми е крайния срок за поръчката от 5-ти, не очаквам да я получа, та ще си пишем Sad
Благодаря, aniK  Hug Писах и след 5 минути ми отговориха да изчакам до 29.05. Да се надяваме, че ще си получим "закъснелите" поръчки. Весели празници  Simple Smile

# 541
О, javari.uk са ми пратили Кроксовете с DHL!  Party

# 542
И аз им писах следобяд. Отговориха ми светкавично и много любезно. И т.к. 2-та чифта бяха последна бройка от номера са написали, че ще ми върнат парите. Изпратили са ми по e-mail платежно, но защо ще ми връщат повече пари (с около 7 паунда)? А ако дойдат, т.к. аз си ги искам колко ли ще си дръпнат обратно?  newsm78

# 543
  • София
Искам да попитам дамите, носещи по-големи размери (41-42-43) от немския сайт кой размер вземат3, т.е. отговарящият си реално ли. От английския сайт вземам 9, на кутията на обувките пише, че това е 43 европейско, но аз имам сандали Caprice, купувани от БГ, 42 номер и са ми идеално.

# 544
  • Варна
Dea76, на Total ли гледаш, че пише стойност по-висока с 7 лири?

# 545
Dea76, на Total ли гледаш, че пише стойност по-висока с 7 лири?
Да, на Total.

# 546
  • Варна
A, не знам тогава Simple Smile Купи на детето нещо Simple Smile Или им пиши да ги попиташ, може да ти пуснат още някоя лира  Joy Май Бижу се хвалеше така  Joy

# 547
A, не знам тогава Simple Smile Купи на детето нещо Simple Smile Или им пиши да ги попиташ, може да ти пуснат още някоя лира  Joy Май Бижу се хвалеше така  Joy
Joy 2-та чифта бяха за детето, а сега ще дебна нови...не, че не ми е пълна кошницата, но си чаках обувките с нетърпение.

# 548
Изпратили са ми по e-mail платежно, но защо ще ми връщат повече пари (с около 7 паунда)? А ако дойдат, т.к. аз си ги искам колко ли ще си дръпнат обратно?  newsm78
Не мога да разбера защо го правят, но ако тръгнеш да се обясняваш с тях, ще ти върнат още пари...  Laughing Така че, приеми ги като компенсация за неудобството. Peace
Аз пиша - вземете си парите, те дават още. Неудобно ми стана накрая и спрях да пиша, че получих двойна сума накрая...

# 549
Тони, да не е нещо заради ДДСто  newsm78

И аз се присъединявам към тези, на които ще/са върнали паричките  Confused сандали други няма...много мило писмо са написали хората, евала за работата им с клиенти....все пак ми е интересно къде са отишли всичките тия чифтове липсващи обувки  Rolling Eyes `айде да са 1-2 може да са се "загубили" по пътя, ама то поне 5-10 човека писахме тук, а колко ли още непишещи има.

След писмото, което са ми писали за връщането We are writing to confirm that we have processed your refund in the amount of £12.36 for your Order 203-7893087-7004361 from Javari.

This refund is for the following item(s):
... и т н
Аз нищо не правя, нали, както при другите връщания парите ще се видят по картата няколко дни по-късно, нали?

п.п.
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet Бижу, благодаря!

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 00:20 от anny_

# 550
Аз нищо не правя, нали, както при другите връщания парите ще се видят по картата няколко дни по-късно, нали?
Да! Peace

# 551
  • София
Аз получих кроксчетата, добре, че поръчах по/големите номера, сега са перфектни. Имам 6/7 и 10/11. Ако някой иска размери - насреща съм  Simple Smile

Поличух и тези Бимбита, размер UK11, може би до есента ще са добре, ако не напролет Simple Smile Готини са много. Аз ги взех за 10-на паунда де.

Toni_baraboni, честити придобивки  Hug
Аз ще помоля за стелка на кроксчетата и на двата размера, че сме някъде по средата ...
Ти за 6/7 поръча 6-ца, а за 10-11 10-ка, нали?
Благодаря ти предварително   bouquet

Да точно така ги поръчах. Стелката на 6/та е 14,5-15см, a нa 10-та е 17см.

Благодаря ти   bouquet

# 552
Ох, и аз до вчера си чаках 2та чифта сандали от началото на май, както и едни токове от 23 април. Жалко, много жалко, че ги няма, но съм оставила пълномощно на свекърва ми да ходи системно да проверява в пощата, току виж тя има късмет.

Искам да попитам дамите, носещи по-големи размери (41-42-43) от немския сайт кой размер вземат3, т.е. отговарящият си реално ли. От английския сайт вземам 9, на кутията на обувките пише, че това е 43 европейско, но аз имам сандали Caprice, купувани от БГ, 42 номер и са ми идеално.

Кати М, няма еднозначен отговор на въпроса ти. Така че, питай за конкретна марка, ще казваме ако имаме от същата. При някои 8 отговаря на 42, при други 9.

# 553
  • Варна
Не съм писала по темата, но и моите балеринки Replay от 4.05. ги няма. Върнаха ми парите, защото в черно вече ги няма.

# 554
  • София
И аз получих Бимбитата. Ако на някого му трябват размери за №31, да казва.
Страхотни са! Може ли да измериш колко е дължината на стелката горе-долу?! Юк 13 ли поръча за 31?
UK 12 поръчах. На обувките пише 31 и дължината на стелката е около 20см, измерена вътре с ролетка.

Общи условия

Активация на акаунт