Майчинство за безработни 2

• 68 157
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз сьм в майчински,но социалните.Искам да попитам,ако сега намеря фирма да ме води на работа,то колко дена ми трябват там фиктивно? 1 отработен ден И ще мога ли после да взимам от майчинските за работещи 2 години? да,ако имаш 12 м осиг стаж през живота си Моето бебе е на няма и 2 месеца.Каква е процедурата,ако това е вьзможно? от фирмата ще ти движат нещата,ти ще попълваш документите Благодаря предварително.

# 661
Elfita,благодаря ти за бьрзия и ясен отговор. Hug  bouquet

# 662
Здравейте!Аз съм студентка редовно обучение в случая какво майчинство ще взимам социалното от 100 лв 1г.,или другото? Rolling Eyes

# 663
  • Пловдив
Здравейте!Аз съм студентка редовно обучение в случая какво майчинство ще взимам социалното от 100 лв 1г.,или другото? Rolling Eyes

Може нито едно от двете да не взимаш  Laughing.Имаш право на еднократната помощ за студенти от 2880 лв
Колко осигурителен стаж имаш,работиш ли,дохода на човек от домакинството под 350 лв бруто ли е?

# 664
стаж имам 3 месеца,той не е достатъчен Simple Smile Иначе в момента дохода ни е под 350лева

# 665
  • Пловдив
стаж имам 3 месеца,той не е достатъчен Simple Smile Иначе в момента дохода ни е под 350лева

Мисли ли да се запишеш във фирма на работа?Трябваше да го направиш още като разбра,че си бременна

Иначе ако останеш безработна ще взимаш-помощ за бременност 150 лв,45 дни преди термин,социално майчинство за една година по 100 лв на месец,детски
За всички майки има помощ за раждане-250 лв за първо дете

# 666
Благодаря ти за отговора  Wink

# 667
Здравейте,
ще съм благодарна ако някой може да ми даде информация :На 19 години съм,вече семейна от няколко месеца,студентка съм задочно,не съм работила до сега.Правиме планове за бебенце.Ако може да ми кажете как седят нещата с майчинството.Ако се преместя редовно обучение полага ли ми се майчинство .Знам че при редовно обучение след раждането да детето от Университета ти се полагат 3 000 лв. Вярно ли е ? И колко време трябва да съм редовно ?Не съм запозната много,много ще бъда благодарна ако някой ми даде Simple Smile

# 668
  • Пловдив
Знам че при редовно обучение след раждането да детето от Университета ти се полагат 3 000 лв. Вярно ли е ?

Да,има такава помощ от 2880 лв еднократно.Трябва да се прехвърлиш като редовна студентка.След като подадеш документите в социалните и вземеш помощта може да минеш пак задочно

Няма да започваш работа,нали?Ще си останеш безработна.Дохода на човек в семейството ви под 350 лв бруто ли е?

# 669
Здравейте! Искам да попитам нещо относно майчинството. Значи до сега не съм работила понеже съм със заболяване ДЦП и искам да попитам в такъв случай дали ще получавам някакво майчинство?

# 670
em nqma zashtoto iskat 12 meseca trudov staj a az moje bi nqma da moga da go napravq,razpitah nasam natam,i mi kazaha che mi se polaga 1 godina maichinstvo,na muja mi dohodite sa  na poveche ot
 350 lv

# 671
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам нещо относно майчинството. Значи до сега не съм работила понеже съм със заболяване ДЦП и искам да попитам в такъв случай дали ще получавам някакво майчинство?

социално майчинство 1 г по 100 лв на месец,ако дохода на човек ви е под 350 лв бруто.със същото условие е и помощта за бременност 150 лв и детските.попитай в социалните
за всички майки има помощ за раждане 250 лв за първо дете

em nqma zashtoto iskat 12 meseca trudov staj a az moje bi nqma da moga da go napravq,razpitah nasam natam,i mi kazaha che mi se polaga 1 godina maichinstvo,na muja mi dohodite sa  na poveche ot
 350 lv

да,на социално майчинство ще имаш право+другото горе

# 672
Благодаря ти Hug

# 673
Blagodarq za informaciqta Simple Smile ooooh!

# 674
Април 2013 - трудов договор с основна заплата 440 лв. на 4 часа. Трудов стаж повече от 12 месеца. Без работа от 2011 година. Термин лятото на 2014 г. Каква е сумата за обезщетение за първата и втората година на майчинстовото?

Общи условия

Активация на акаунт