На пазар във Варна - 21

• 50 364
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
И за Джъмбо не се бях сетила. Някой, ако е ходил скоро, дали му е направило случайно впечатление дали има шапки, които не са розови и без панделки, че Джъмбо ми е доста далече да знам дали да се разхождам?
Има сини със сигурност  Mr. Green Майтапа настрана, днес бяхме там, има доста голямо разнообразие Peace

Момичета, моля помагайте : имам 2 стола, които по принцип стоят на терасата и то целогодишно.
За тапицер не мога да помогна (всъщност мога да препоръчам един в Провадия, ама няма да ти свърши работа вероятно), но можеш да се справиш и сама. В магазините за платове (в подлеза на гарата; срещу завод Дружба) има и платове за градински мебели, тенти и тем подобни. От там си купих плат за възглавниците на люлката в двора и не е мръднал цветово. СЪвета ми, обаче, е да забравиш за бялото (или поне за искрящото такова), особено ако си в по-градската част. Просто няма да остане бяло до  края на сезона.
Купуваш си и такер (едно такова като телбод) от Бриколаж, Алати, дори и в магазин за левче съ виждала и готово  Peace

# 121
  • Варна
Има ли специализиран магазин за детски шапки или къде има най-голям избор? Моите са на Беллора, почти всички, обаче от магазина им нищо детско не ми е на сърце и ако не намеря другаде, май ще трябва при тях да поръчвам или от някой сайт, ама все се надявам да купя готова директно от магазин. За бебета до една година съм виждала много хубави, обаче за година и половина не мога да намеря.

Зелен дух, аз миналата година за дъщеря ми (тогава на споменатата възраст) купих от едно магазинче на Чаталджа - в началото ако идваш от Морската примерно, където има закуски Браво, почти на ъгъла се пада, дано ме разбра. Беше бяла на сини точки. Тази година обаче не съм ги заглеждала.

# 122
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми препоръчате сервиз за почистване на лаптоп, по възможност хем да е по-ефтин и да си свършат добре работата  Hug

# 123
  • Варна
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми препоръчате сервиз за почистване на лаптоп, по възможност хем да е по-ефтин и да си свършат добре работата  Hug
Април месец в "Стемо" имаха намаление на цента за профилактика на лаптоп, не знам дали важи още.

Споменахте за магазин за очила, където има Полароид зад Формулата/Тракия , но не се сещам  newsm78
В събота от там си купих очила, доволна съм Simple Smile. Магазина се намира на ул."Оборище" 5 - продават реплики на Полароид с добро качество и защита, до него от горната страна (посока към банката) има магазин за велосипеди (има много такива изнесени на тротоара). Магазина е свързан с оптиката на "Дрин"(всъщност там продават "Полароид"), намира се до  м-на на "Солунска митница" - може и там да попиташ да те ориентират къде се намира точно м-на за очила.

# 124

Peace мога да ти препоръчам мой приятел, който има фирма и се занимава с такива неща, той ми почиства лаптопа! Ако се интерсуваш ще дам телефон, а иначе преди практикуваше вземане и връщане на компютъра от дома сега май пак е така.  Simple Smile

# 125
  • Варна
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми препоръчате сервиз за почистване на лаптоп, по възможност хем да е по-ефтин и да си свършат добре работата  Hug

Току-що ми попадна тази оферта, но нямам представа добър ли е сервизът и дали е реално намалена цената newsm78

# 126
  • ride my bike...
Търся часовник за жена на средна възраст. Нещо класическо, златисто...

# 127
  • Варна
Има значение часовникаря, трябва и да има подходящи инструменти, за да отвори часовника. Днес на едно място само ми го надраха, но не успяха да го отворят, ще търся други. А и батериите държат различно време, не искам да сменям през 3-6 месеца.  Peace

# 128
  • Варна
Не ви знам къде ги намирате тези часовникари дето ви надират часовниците , че и батериите ви не траят. Никога не съм подбирала, никога не съм имала проблеми. Предната батерия изтрая 3 г., последната смених миналата и още си работи.

# 129
  • Варна
Кака Лара, благодаря за съвета.
Ще се пусна тези дни до посочените магазини за да разгледам платовете.
Проблем с белия цвят нямам, но ми се искаше "облеклото" на стола да е с ципче, та да мога да го свалям и пера когато се замърси. Но това ще го обсъдя с тапицера, който още не съм открила Simple Smile

Някой да се сеща за тапицер?
Благодаря Simple Smile

# 130
Някой да е виждал елек от плат за момче на 3г.?Благодаря предварително!

# 131
Знам на едно място до нас страхотен за момиче на 3 години, ако ми остане време тези дни и не забравя, ще проверя дали има за момче. Стига да ти е удобен района около Колхозния да знам дали да проверявам.
Къде се продават вкусни пролетни картофи, но пресни, на не повече от 1-2 дни, че ги разбирам чак вкъщи дали са пресни? И къде със сигурност зеленчуковата продукция е от производител и да продава на дребно?

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 01:18 от Зелен дух

# 132
  • Варна
Момичета, моля помагайте : имам 2 стола, които по принцип стоят на терасата и то целогодишно. Искам да ги "облека", но с някакъв шарен плат. Обаче като се замислих, той ще избелее много бързо, та затова май най - удачно като цвят ми се струва бялото. Моля насочете ме към някой, който се занимава с тапицерски услуги Simple Smile
От къде мога да намеря такъв плат, подходящ за тапицерия, по възможност да не е изкуствен Simple Smile
Благодаря Simple Smile

Тапицер има на Бенковски 79, първият висок блок след светофара на пресечката й с Пискюлиев.
Плат търси в магазини за дамаски, там поне са компетентни.

# 133
  • Варна
Знам на едно място до нас страхотен за момиче на 3 години, ако ми остане време тези дни и не забравя, ще проверя дали има за момче. Стига да ти е удобен района около Колхозния да знам дали да проверявам.
Къде се продават вкусни пролетни картофи, но пресни, на не повече от 1-2 дни, че ги разбирам чак вкъщи дали са пресни? И къде със сигурност зеленчуковата продукция е от производител и да продава на дребно?
Когато ходиш да гледаш за елека, би ли погледнала дали има и за момче с ръст 126см.? Благодаря!   bouquet

# 134
  • гр.Варна
Платове за тапицерии има в подлеза на ж.п.гарата.Аз лично сама си претапицирах столовете,купих си плат ,а имах вече машинката за претапициране купена от Лидл и....готово. Peace

Общи условия

Активация на акаунт