На пазар във Варна - 21

• 50 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Аз да кажа за банските Феба-Звъннах на дистрибутора Мега бел и се оказа,че във Варна ги има само в едно магазинче за бельо на Дрин.Като тръгнете от пазара към Формулата от ляво.Мисля,че се казва Афродита, слиза се по две стъпълца надолу.В момента са с намаление от 20 %.Вчера си взех от там на цена 54.40.Повечето модели са с горница триъгълник.Аз си взех уондърбра, има и бриджитка.Продавачката е много готина.
дано съм помогнала

# 631
Мерси момичета, ще погледна първо в Гранд Мол че ми е по-наблизо и после ще видя Беллора, ако нищо не харесам.  Hug

# 632
За шапките да споделя.
Във Варна винаги ми е било много трудно да си намеря хубава шапка и за децата и за себе си.
Скоро бях в Балчик и се нагледах на шапки - страхотни има, но чак там..... Grinning

# 633
За шапките да споделя.
Във Варна винаги ми е било много трудно да си намеря хубава шапка и за децата и за себе си.
Скоро бях в Балчик и се нагледах на шапки - страхотни има, но чак там..... Grinning

Confused

# 634
Аз да кажа за банските Феба-Звъннах на дистрибутора Мега бел и се оказа,че във Варна ги има само в едно магазинче за бельо на Дрин.Като тръгнете от пазара към Формулата от ляво.Мисля,че се казва Афродита, слиза се по две стъпълца надолу.В момента са с намаление от 20 %.Вчера си взех от там на цена 54.40.Повечето модели са с горница триъгълник.Аз си взех уондърбра, има и бриджитка.Продавачката е много готина.
дано съм помогнала

А цели бански има ли и каква цена,че в сайтаим някои модели много ми харесаха  Mr. Green

# 635
missNoir, не, не ми спарва. И моята коса не е малка, предполагам, че зависи от модела и материята. Тази шапка
Скрит текст:
според мен не би трябвало да спарва, докато тази
Скрит текст:
може и да спарва. Лятото нося само сламени шапки. Последно тази година поръчах на мен и дъщеря ми шапки от панамска слама, ако така се водеше, много лека и проветрива изглежда, нещо подобно
Скрит текст:
е материята. При мен проблемът е друг, че ако има вятър, шапката може да отлети. Има един метод, да се направи ластик отвътре и да се провре косата, но не съм се занимавала. Ако има много вятър, връзвам един лек летен шал и заприличвам на пчеларка  Laughing.

# 636
дано съм помогнала

А цели бански има ли и каква цена,че в сайтаим някои модели много ми харесаха  Mr. Green
Не знам, аз си търсих половинки и не попитах за цели

# 637
Момичета, къде продават луксозни картонени кутии за подаръци?

# 638
Момичета, къде продават луксозни картонени кутии за подаръци?

Виждала съм в Елитис ( до Практикер ) на партера има един магазин който сме го обсъждали много пъти, но не знам как се казва.

# 639
Някой срещал ли е детски блузки с картинки, като се натисне картинката и да издава звук? Като бях малка ми бяха любимите блузки, сега като търся за моето дете, никъде няма. Не знам дали се произвеждат или аз не намирам.

# 640
  • Варна
Благодаря Зелен дух ! Значи е от шапката, не от четината Simple Smile

# 641
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!
Търся си спортен клуб около Обръщача (на Центъра), нещо до което може да се стигне пеш от там. Този в Галатеята го знам, но не ми са удобни часовете. Търся да има часове по пилатес, каланетика, бели денс или зумба.
Благодаря!

# 642
  • Варна
Идеи за нощувки в центъра, става дума за сам човек, задължително самостоятелна стая/апартамент? Това набелязах засега: http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=6294&page=0 … 0&subsubcat=0, някъде около градинката на Червения, някой ако има идея?

# 643
Откъде купувате хубаво кафе? От веригите ги знам кафетата. Взимала съм и от кварталните магазинчета насипни. Все трябва да има специализиран магазин, в който се продава хубаво кафе. Най-добре ще е ако може да се пробва на място, да направят една чашка с кафе за дегустация за да знам дали да взимам от същото, или много се размечтах Grinning?

# 644
  • Варна
Някакво подобно  моделче дамски чехли да сте мяркали някъде?
http://paolobotticelli.info/images/stories/virtuemart/product/us … s/option_7763.jpg

Със среден ток да е (не повече от 5 см) и до 25 лв някъде.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт