Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен в дългоочаквания четвъртък, нямам търпение за довечера, остава ни само да се молим за щастливия финал, но да не забравяме финалите на другите филми от същия екип. Обаче аз все се надявам на хепи енд, иначе ще е напразно всичко преживяно досега. Мисля си, че може Мукадес да преживее нещо тежко, за да се научи на ред, дано само нашите любимци да са щастливи и да си имат рожбичка..друго не искам

# 646
Добро утро и от мен!
Гледам снощи сте обсъдили българските сериали! Да си кажа и аз за тях-"Столичани в повече " ми е любим, и аз го чакам с нетърпение,"Стъклен дом" му гледах от части първия сезон и до там беше,то такава боза не се трае," Седем часа разлика"-ами тези реплики на английски и руски,направо са уникални,грам не можеш да им хванеш цаката,а и като започнаха с този сюжет за изнасилването и отмъщението и го протакат вече 2 сезона-боза,а многообичният ми сериал в стил "В къщата на тъщата" е голяма пародия на сериал,ако това е речника на младото поколение-тежко ни и горко!
Да ви дам пресен пример-моята племенница е на 12 години и любимите й филми са онези по Disney Channel, един ден ме търси един мой дистрибутор а тя ми казва:"Търси те един кондуктор!"
Какво повече да говорим... То речник ли е да го опишеш... Навремето баща ми ме пращаше да чета книги по цяло лято,само и само да си обогатя речника,а сега и една не можеш да ги накараш да прочетат...
Йомерките,аз ако ви стана председател-тежко ви и горко,голямо изгаряне ще стане,затова моля ви,огледайте се за някой друг! Аз отивам да си горя при Мукадеските!  Joy Joy Joy
Хайде да ви почерпя!
Скрит текст:
Приятно очакване на 21.00 и канал Д!!!!
 Wink Wink Wink Wink

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 09:11 от mal4eva1984

# 647
А за да не ви е скучно,скоро ще ви спретна един репортаж за Йомер,за да може и младият ни фен клуб да гори в опасен пожар до четвъртък 21.00,а сега отивам да си вземам душ,че при нас скоро ще спират водата!!! hahaha hahaha hahaha

# 648
  • Пловдив
Привет, сладурани  Hug Лелеее, снощи ме изчакахте да си легна и каква хубава дискусия сте си спретнали  Crossing Arms Зорито, както винаги брилянтна   love001 Диамантче си ми ти, джанъм, лошото е само, че много малко от подрастващите са като теб  Sad Но пък докато се раждат и такива   деца UMUT HER VAR Peace

Вени, ах Вени, защо ми даде кавалера на Муки  Wink, аз  толкова се старах да съм оригиналдЪ  hahaha Сега отивам на пазар да си купя поне фИешън рокле и чепички  Laughing

И си пазете силите за довечера, че ни чакат танци-манци и чоооооок романтик  Heart Eyes

Малчева, дерзай  Grinning Hug, ама се пази  и за довечера  Wink

# 649
Злате,споко,аз съм пълна с бисери,нали знаеш!  Peace Peace Peace
Ако успея довечера да се добера до лаптопа,ще съм на линия и с вас ! Нали съм репортера на темата,няма да се излагам,я!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Отивам да пиша репортаж Номер 1,че като ви гледам май още ви се спи...  Tired Tired Tired

# 650
Добро утро. Мек и усмихнат четвъртък.
http://www.youtube.com/watch?v=7TqDl65TE7w

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 09:59 от diksi72

# 651

Добро утро! Заредете се с оптимизъм и много търпение...до довечера в 21! Дано да получим някои отговори на въпросите, които не ни дават мира!
http://vbox7.com/play:f4b6667c

# 652
Добро утро и от мен.Имам да наваксвам с 20-тина страници,но ще е по-късно.
Снощи се върнах на поправителен и изгледох 1-ви епизод,
Скрит текст:
с такъв интерес,като че ли ми беше за сефте.Като знам днес какво предстои,определено пътят,който извървяха е страшно дълъг и труден.Май филма трябваше да се казва "Каква е вината на Керим?",следях всяко негово движение,мимика,смях....по време на изнасилването,страхувам се,че Ф. може да е готова за първата брачна нощ,но дали Керим е превъзмогнал онази черна нощ,наистина голяма част от случилото се е по негова вина,той я хвана,той гледаше какво й правят....знам,че по-късно призна всичко,но честно казано първата брачна нощ ме притеснява.Със сигурност това са неща,които може би не веднъж сте коментирали.Те двамата така и не седнаха да си кажат всичко,обичат се,но вътре в себе си имат бунт от емоции,страхове и неизказани мисли.
Снощи и аз ги сънувах,но не участвах в съня,по-скоро бяха сцени от 1-ви епизод,явно ме е обвзел повече от колкото си мисля.С нетърпение чакам развръзката довечера.

# 653
Привет  wavey Kissing Heart 

Добре дошли на двете Джулии Grinning   bouquet

Снощи е имало много интересна раздумка Heart Eyes хубави постове ми подсладиха сутрешното кафе kaffeetrmker_2 
Бризче  bouquet Hug  много ми липсваше твоята  поезия Peace

Момичета, самобръсначките имат и подложки-  Joy няма лъжа и измама - Керим си е тамам Heart Eyes

Не знам доколко ще открехнат завесата в брачната нощ , но ето каква е в моя сценарий Heart Eyes

74 еп трейлър 2

Скрит текст:
Приказна майска нощ , омайно ухание на лавандула...някъде около Босфора...

- Моята бяла роза...обичам те...благодаря ,че ме допусна в живота си, благодаря ,че ми повери  живота си...любима...
Обичам те,Керим...и навярно винаги съм те обичала ...  не исках да слушам сърцето си...но чух гласа ти ...в една нощ ,едно писмо ... ме накараха да прогледна и да видя истинския Керим...
...не исках да слушам сърцето си ...но истинския Керим пое своята отговорност и поведе борба с НАШИТЕ ВРАГОВЕ...обикнахме се сред невъзможното, станахме един отбор...когато ти подадох ръката си пред Мустафа, ти поверих любовта си и живота си , с ръката си ти дадох и ПРОШКАТА ...

- Любима...много се измъчвах в безсънните си вечери от този въпрос- прости ли ми Фатмагюл...
- Отдавна съм ти простила Керим, но не исках да го призная пред себе си, не исках да призная пред себе си и тази невъзможна любов... благодаря ти за търпението ,благодаря че беше толкова дълго до мен в най - мрачния период от живота ми, благодаря ,че беше до мен и в борбата със злото...обичам те...
- Любов моя...
Керим се обърна и се чу щракване...нежна песен за любов изпълни стаята...

...танцуват прегърнати...устни които милват лицето на своята любима жена...трепетни пръсти ,разкопчават баааавно ципа на булчинска рокля...устните целуват вратлето...голото рамо на любимата... трепетни пръсти  свалят призрамките и роклята се свлича в нозете им...
Керим взе в ръцете си своята Фатмагюл и я понесе към брачното ложе....

...Розова майска утрин ...птичките приветстват пролетта и любовта с най- красивите си песни....някъде около Босфора...
В брачното ложе Фатмагюл спи в прегръдките на Керим...на лицата им е изписано блаженство от любовното сливане...

Защо написах този трейлър...вече съм споделяла мнение,че прошката трябваше да е преди сватбата...за да почнат на чисто...Керим много се бори и много страда...заслужаваше си я  Peace
това лично за мен си остава най грубата грешка на сценаристите...дори и да я видим прошката до края на филма...няма да съм удовлетворена... Crossing Arms

# 654
Привет! Hug

Известно време ползвах линка на Крюела за живот извън интернет, ама сега бая се озорих докато ви настигна... Laughing А и имам да гледам 2 серии, но и тях ще наваксам, а тази вечер съм на първия ред за сватбата и брачната нощ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Младоженците са чок татлъ, уникално харизматични, не мога да им се нарадвам! Party
А клипа на Марта за Муки е страхотен, както и това гифче:

Паднах от смях.... Joy Joy Joy

Поздравявам всички, чийто  лични празници изтървах!

http://www.youtube.com/watch?v=Ko5fVamWT-E&feature=related

# 655
Добро утро!
Дано довечера се случат само хубави неща.Такива каквито заслужават героите ни,ама и ние.И все пак,няма да ни се размине само с хубаво ...мисля... newsm12

# 656
Lilims, много нежно!  Hug Тоя разговор трябваше да се състои, може би довечера щве го видим. Ама те, милите, кога ли остават сами и на спокойствие, че да си поговорят и намилуват. Сега след сватбата май пак ни чака екшън, не ги оставят на мира. Нужно им е много повече време да са заедно, най-добре да заминат на меден месец.

# 657
Репортаж Номер 1 (10 май 2012)
Скрит текст:
....И ето,нощта надвисна над Босфора!
Нашите младоженци се оттеглиха в своят нов дом,сватбата почти привърши,и гостите се приготвят за тръгване...
Йомер подава ръка на своята любима,сбогува се с Кадир и Мерием и се отправя към дома в ухайната нощ!
По пътя решава да изпрати своята любима до дома й,а тя с неохота приема...
Таксито спира,Йомер плаща,излиза от таксито и подава ръка на дамата до себе си...
-"Ще се качиш ли да изпиеш един чай с мен? Все още не се чувствам толкова уморена,че да си легна веднага..."
-"Добре. Но после си тръгвам..."
Те се качват в апартамента й,тя приготвя ухаен чай и го сервира на Йомер,а той притеснено потропва с крак. Лека усмивка се плъзга по устните,очите му блестят като ясна месечина в нощта. Той взема ръката й в своята,с другата бърка в джоба на сакото си и вади малка червена кутийка във формата на сърце. Тя потръпва,очите й гледат изумено ту кутийката,ту лицето на любимия мъж.
Йомер отваря кутийката,а отвътре се подава нежен пръстен с малък диамант...
Сълза на радост потича от очите й.
Той я избърсва с връхчето на пръстите си и я пита:
-"Ще се омъжиш ли за мен?"
Неспособна да каже нещо от буцата,заседнала в гърлото й,тя само поклаща глава в знак на съгласие! Той поставя внимателно пръстена на ръката й,навежда се и целува подпухналите й устни...
 Точно в този момент звъни телефона му,той псува наум че не го е изключил, и вдига!
Усмивката на лицето му замръзва...
-"Сега ли? Добре...добре!"
Затваря телефона и се обръща към своята годеница
"Любима,трябва да замина за Измир... Мустафа се е опитал да избяга и сега е в карцера. Някой му е казал че сватбата се е състояла и е решил да излезе навън и да се саморазправя... Ще дойдеш ли с мен?"
Тя го поглежда унесено,усмихва се и казва:
-"Тамам!"(ако още не сте разбрали,това е женския вариант на Керим!)
Приготвят багажа,запазват места за самолета и отлитат в нощта към ежедневието,но и към своето щастливо бъдеще....
П.П. Йомерките,съжалявам,но току-що ви измъкнаха патрона на фенклуба под носа... Хайде,приготвяйте доматите....
Йомерки,това е специалния ми поздрав за вас!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Lilims, newsm10 Много красиво и нежно.

# 659
  • Стара Загора
Lilims  Hug,прекрасен, вълнуващ и романтичен трейлър си написала!Браво newsm51!
И аз мисля,че трябваше да има разговор за прошката преди сватбата,но то не им остана време-случваше се ту едно,ту друго...момента наистина беше в Бодрум,но и там нещата се развиха неочаквано.Ще ми бъде много интересно кога в кой момент и по какъв начин ще се случи този разговор,вярвам,че сценаристките ще ни го поднесат подобаващо и ще останем възнаградени за търпението!

Общи условия

Активация на акаунт