Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
BeReN_SaAt_85,аз също ти се извинявам,ама ти прочете ли какво пишем newsm78

# 631
Тц явно не чете тя си мисли как ще минат снимките утре.

# 632
# 633
  • София
diksi72  Peace

Zorni44ka   bowuu добре казано

ъъъ за сериялите - моля да изкажа и аз мнение "столичани в повече" го гледам и чакам така както КВФ ..........  естествено той е със съвсем друг сюжет и в него няма Керим ,
но в никои случай не е бозаааааааааа  Naughty

# 634
  • София
Тц явно не чете тя си мисли как ще минат снимките утре.

Всеки странен с номера си Peace Peace Peace  Peace

Лека нощ и от мен!!!Сладки сънища и не забравяйте да се гушнете до половинките си,правете го често,защото какво по-хубаво от любовта  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

mamaris, Peace Peace Peace

# 635
# 636
# 637
‎10 Mayıs 2012 perşembe gününden, yani son 2 yıldır haftanın en sevilen gününden hepinize, bütün Engin Akyürek sevenlerine günaydın! Arada bir kendinize "ben deli miyin neyim?" diye sorduğunuz oluyorsa eğer, tam size göre bir şarkımız var.

Четвъртък 10 май, 2012 г., през последните две години, най-популярният ден от седмицата на всички вас, добро утро всички Енгин Akyürek фенове! Сам от време на време се питам: "Аз трябва да оъм луд?" и дали той се случва с мен! Има песен за теб.

">#![/video]

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 07:13 от mireto

# 638
  • Пловдив

Добро утро в най-хубавият ден четвъртък.  Керим и Фатмагюл ни канят:
Скрит текст:
[/b]

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 08:29 от mariana51

# 639
Скрит текст:

Добро утро!

# 640

Турската телeвизионна звезда Берен Саат заминава за Съединените щати за неопределен период от време, съобщи Нахиде Дениз за БТА.

Актрисата, позната ни като Бихтер от „Забранения плод" и Фатмагюл от „Пепел от рози", е решила да си даде дълга почивка отвъд океана, защото се чувствала много уморена. Според запознати тя не понасяла добре стреса от снимките и постоянния медиен интерес към нея.

Берен Саат е най-популярната актриса в Близкия изток и на Балканите. Веднага след края на сериала „Пепел от рози", чиито епизод ще се излъчи на 21 юни по Канал Д в Турция, най-скъпо платената турска изпълнителка ще замине за Америка.

От началото на тази година Берен има връзка с певецът Кенан Догулу, който също ще отпътува с нея. Говори се, че двамата са купили малка къща в Лос Анджелис, където ще останат поне шест месеца.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1365829

# 641
  • Стара Загора
Добро утро!Хайде момичета стягайте тоалетите и кавалерите и довечера на сватбата на сезона!!!
Хубав и прекрасен четвъртък от мен!
Скрит текст:

# 642
Добро утро в този хубав, за сега слънчев ден!
Тоалетите са готови, остава да направим и прическите и сме на линия за сватбата.
Желая лек и ползотворен ден на всички виртуални приятелки. Спорна работа!

# 643
  • Враца
Привет момичета!
Добро утро в този пак дългоочакван четвъртък!

От ранни зори една мисъл ми се е забила като шиш в главата и ще я споделя, за да видя и вие какво мислите по този въпрос. Не знам защо но свързвам тази първа брачна нощ с първата целувка в къщата в гората. Може би като преживяване за първи път с К  от страна на ФГ, като нова емоция за нея с този човек. Тогава под влияние на тези нови преживявания тя сънува насилниците си и Керим - стоящ бездеен. Дали сега пак, с новото преживяване няма да се върне този сън - но вече Керим да не стои бездеен, а да се опитва да и помогне. Въпроса с прошката за мен стои нерешен. Не знам защо го подминават, дали ще го пропуснат (но не ми се вярва - сц. са толкова последователни). И може би нещо подобно би могъл да бъде повода за даване на тази прошка (така ми се ще да бъде). Не може ФГ така от нищото да кажа на К - "Абе К ти знаеш ли аз ти прощавам за всичко несторено в онази нощ". А и този разговор  между тях е наложителен.
Бих се радвала да чуя ваши мнения.
Малко рано са ме обхванали тези мисли, ама е нормално - все пак е четвъртък! Laughing
И м/у другото съм готова с тоалета за сватбата Laughing

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 09:11 от mama_an_ji

# 644
  • Стара Загора
Добро утро, момичета! Желая ви слънчев и усмихнат ден, а за нощта е ясно, че ще е безсънна. Аз съм редовно на балкона, чета всичко, което пишете и много ви се радвам. За съжаление докато съм на работа не мога да съм с вас /защото си имаме Биг Брадър/, обаче вечер всичко си наваксвам.  Харесва ми, че на това място има от всичко - шеги и закачки, сериозни мисли, хубави снимки, клипчета и песни. Дори и искрите, които прехвърчат от време на време са си съвсем в реда на нещата.
Много ми харесаха снощните ви разсъждения за българските продукции. За съжаление и мен не можаха да ме грабнат новите български сериали, но съм напълно съгласна, че това са само първи стъпки и се надявам на по-добро бъдеще. Мисля, че не само ние, българите, има какво да учим от турските сериали. Гледала съм доста такива и макар че абсолютният ми фаворит е "Каква е вината на Фатмагюл", не мога да отрека отлично свършената работа и в повечето други филми. Прекрасни актьори, изпипани до съвършенство детайли, подходяща музика, всичко е направено така, че да въздейства и да грабва. Ще се радвам един ден да видим български сериали, които да ни държат пред екрана.
Зорничка, много ми хареса всичко, което сподели вчера. Радвам се, че има и такива прекрасни млади хора като теб.

Общи условия

Активация на акаунт