Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 080
  • 746
  •   1
Отговори
# 705

Скрит текст:

# 706
Вечерта след свадбата ще е много специална за ФГ и К.
Това ще е кулминацията на филма най- красивия и емоционален момент .

# 707
  • Разград

Kerim - Fatmagül - Ajda Pekkan - Halil Koçak - Nikah

# 708
ееее,ами,щом е така,и аз ви идвам за съседка.... много ще се "обичаме" с Мукита,нали си знаете...  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще й намерим и един готин съсед,да й текат лигите по него и работата е готова.... Joy Joy Joy
Даааа и тя сутрин само ше вика-ама ви рано рано почнахте /така и каза фатмето беше я почнала от сутринта/Аз за къщата ще чакам, пък може и Юмер да ми намери, нали сме първи дружки с Кадир та покрай него може да се уреда по бързо Laughingне знам запетайките дали ги слагам правилно,но толкоз мога Embarassed

# 709
  • Стара Загора
diksi72 ,запетайките ти са правилни,подписа ти много готин като предния,а като си намериш къща да ни я покажеш нали?Мамарис, ти  също като купиш къщата снимай я и тук във форума да я видим Laughing.

# 710
За този има ли кандидатки?!  Thinking

Скрит текст:

# 711
Чудя се какво ще подарят на младоженците ?
Най-  вече г-н. Фахредин, ако си спомням добре преди няколко серии той разговаряше със жена си и дъщеря си по интернети и помоли ФГ и К да се махнат. Той вече му купи работилницата , но си мисля , че ще има и още нещо но какво  newsm78 #Crazy
krismas , ако знаех че, си такава поетеса  #Crazy #Crazy #Crazy
страхотни стихове  Hug Hug Hug
Всички стихове и сценарии са невероятни!!!!
Трябва от време на време нашите сценаристи да поглеждат към такива форуми.
Тук могат да открият невероятни таланти, може би средвас ще се открият бъдещите звезди на бг. филми. Супер сте
  bouquet  bouquet  bouquet ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ ВАС

# 712
  • В Града на Липите

Скрит текст:

Круелита, явно ще е за теб.  Grinning Никой не е заявил претенции досега. Доколкото знам.

# 713
Круелита, явно ще е за теб.  Grinning Никой не е заявил претенции досега. Доколкото знам.

Пу, ПЪРВА!!!  Grinning Grinning Grinning

# 714
Аз на Керим не изневерявам...

# 715

Скрит текст:

Вие къде така? Това ми е личната охрана,че да не ме хапне някоя гладна котка,докато съм под прикритие...

# 716
  • Пловдив
Мамарис, вземи една по-голямка къща, да ти идвам на гости чат-пат  Wink, да си пием кафето заедно сутрин и да ги бистрим  Joy Joy

Малчева
, Йомер на кого прави предложение бе, на Милена ли  Wink

Обаче тези от съседните къщи големи кибици  hahaha Цяла седмица си гледат сватбата и се кефят.
Много ми е чудно обаче, ако валеше къде щяха да снимат  newsm78

Зоринцето
отишло да се учи  Laughing Мамина, златна, то днес дали ще ти влезе нещо в главицата  Wink Доцентите ще ти обясняват права и задължения, ти ще си танцуваш наум  Laughing Мерси за поздрвачето, Тойгар както и си помислих  Heart Eyes Чудно ми е с коя ли от мелодиите му ти звъни телефона  Grinning Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Брях, кога сколасахте  Shocked

# 717

Скрит текст:
Тоз не може ли да го използваме за Мукадес да точи лиги?А ние с него dancing  

# 718
Злати,все на някоя от Йомерките ще е,ама не зная на коя... Те ще трябва да си признаят... А техния фенклуб от кои се състои,че аз само две видях... newsm78 newsm78 newsm78
Има ли още????  newsm78 newsm78

# 719

Общи условия

Активация на акаунт