Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 086
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Разград
Благодаря ви дами!  bouquet

# 691
Привет ! Честит четвъртък и честит имен ден на Светозара  Grinning
Тази вечер е много специална за нас, аз съм пак на упражнения, не знам как ще изкарам до вечерта  #Crazy
Татяна  Hug благодаря ти !  Blush Ти си моя консултант по правните въпроси, нали си знаеш ! Моля те, пиши когато имаш време !  Hug
Моето Злато си знае колко я обичам и уважавам   love001
Сега трябва да тичкам,че да не закъснея, поздравче:

Hug

# 692
  • В Града на Липите
Малчева,  Grinning направо ми стана мъчно за Йомер бей. Още един грях му лепна на Мустафа. Да му е честит.

ЗориHug довечера те чакаме да превеждаш. Спорен ден и гледай да се концентрираш, не че аз успявам.  Joy

# 693
BeReN_SaAt_85Блажени са вярващите.Еха сега ние сме наред дани търсят къщи newsm44 krismar Hug

# 694
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set /5/

# 695
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set /4/

# 696
Добро утро!Хайде момичета стягайте тоалетите и кавалерите и довечера на сватбата на сезона!!!
Хубав и прекрасен четвъртък от мен!
Скрит текст:

ohoo аз съм се стегнала отдавна и само чакам да тръгваме  Mr. Green

Lilims   bouquet
Тони   bouquet
diksi72 днес нЕма да има снимки Керим ми търси къща  bowuu

котараците
Скрит текст:
Темата за БГ образованието е неизчерпаема. Има безкрайно много пропуски, които нямат и намерение да наваксват. На мен ученичка в 6-ти клас ми каза, че Ботев пише за труда  #Crazy и, че труда е основната тема в "Чавдар войвода". Просто ме остави без думи, дъх и всичко останало.
какво е виновно момичето , че грешно са и подсказали ???

Лошото е, че нямаше и кой да й подскаже - другите и толкова не бяха написали  Sick

# 697
Здравейте момичета. Дойде Четвъртък най-накрая!

Според мен, влизайки в спалнята, те ще си кажат някои неща преди да пристъпят към действия. Така че би било хубаво в този момент Фатма да му каже, че му е простила и да не се страхува, че може да я нарани. Би били много точен момент, за да може и Керим да се отпусне.  Simple Smile. Или може по някое време на сватбата, но на мен вечерта след сватбата по би ми харесало, защото ще са само двамата.  Simple Smile

# 698
Малчева,  Grinning направо ми стана мъчно за Йомер бей. Още един грях му лепна на Мустафа. Да му е честит.

ЗориHug довечера те чакаме да превеждаш. Спорен ден и гледай да се концентрираш, не че аз успявам.  Joy
И на мен ми е мъчно за Йомер,ама на Мустафа вече му се види края... Скоро ще ходи в Пъкъла и всеки един грях няма да му е излишен...  hahaha hahaha hahaha

# 699
  • София
BeReN_SaAt_85 Блажени са вярващите.Еха сега ние сме наред дани търсят къщи newsm44

ааа да се разберем  Stop първо  аз съм се наредила за къще,  Ш'а си чЕкате реда  Naughty  , аз няма да го затруднявам много Керим не съм претенциозна имам само едно условие Мукито да не ми е комшийка . Плащам в брои

# 700
BeReN_SaAt_85 Блажени са вярващите.Еха сега ние сме наред дани търсят къщи newsm44

ааа да се разберем  Stop първо  аз съм се наредила за къще,  Ш'а си чЕкате реда  Naughty  , аз няма да го затруднявам много Керим не съм претенциозна имам само едно условие Мукито да не ми е комшийка . Плащам в брои
Какво е това преселение на народи,джанъм...? Защо така ще се изнасяте,не може ли да го откраднем момчето и дружно да му се радваме?  newsm78 newsm78 newsm78

# 701
Аз пък искам Муки за съседка,много ще се разбираме   gydi fight

# 702
И аз и аз fight-сутрин обед вечер.

# 703
  • В Града на Липите
И аз и аз fight-сутрин обед вечер.

Внимавайте, какво си пожелавате, да не предизвикате съдбата  Grinning

# 704
ееее,ами,щом е така,и аз ви идвам за съседка.... много ще се "обичаме" с Мукита,нали си знаете...  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще й намерим и един готин съсед,да й текат лигите по него и работата е готова.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт