Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
mal4eva1984,а ти постоянно я трепеш/рибата/ rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 hahahaза брадата Joy Joy

Славенка,много ти благодаря.Есето изразява и моето мнение Peace Peace Peace
Ами то ако продължаваме така,скоро няма да има риба за трепене,джанъм...
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 676
  • София
Добро утро!Хайде момичета стягайте тоалетите и кавалерите и довечера на сватбата на сезона!!!
Хубав и прекрасен четвъртък от мен!
Скрит текст:

ohoo аз съм се стегнала отдавна и само чакам да тръгваме  Mr. Green

Lilims   bouquet
Тони   bouquet
diksi72 днес нЕма да има снимки Керим ми търси къща  bowuu

котараците
Скрит текст:
Темата за БГ образованието е неизчерпаема. Има безкрайно много пропуски, които нямат и намерение да наваксват. На мен ученичка в 6-ти клас ми каза, че Ботев пише за труда  #Crazy и, че труда е основната тема в "Чавдар войвода". Просто ме остави без думи, дъх и всичко останало.
какво е виновно момичето , че грешно са и подсказали ???

# 677
Мамарис,по наше време на подсказвачите им пишеха 1-ници, не зная дали и сега е така...
 newsm78 newsm78 newsm78

# 678
  • Стара Загора
Евелин,Малчева ,Славенка- newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501!!!

mama_an_ji ,въпросът за прошката и за мен е нерешен,но ще има развитие,сигурна съм не са го забравили.Но дали през първата брачна нощ(би могло да се случи в подобен разговор,както е писала Лили в трейлъра си)или в оставащите 6 серии, може и чак на финала да го оставят,това само може да гадаем и предполагаме,как ще се случи и кога.
Не се тормози с мисли за това какво ще сънува Фатмагюл,дали няма да има пак кошмари,както след първата целувка.Не вярвам да и причинят такъв спомен след най-чаканата и желана нощ за едно младо омъжващо се момиче,едва ли са толкова жестоки сценаристките.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 11:05 от ***Ваня

# 679
http://www.youtube.com/watch?v=SBlagE5-ybE[video][/video]
Здравейте момичета в прекрасния ден -четвъртък. Искам да ви поздравя с това клипче, страхотно направено (разбира се не от мен) на фона на една прекрасна песен на Еми Стамболова.Еми ми е съученичка и се надявам след два дни да се срещнем след толкова години, затова открих и това клипче, което е невероятно.  newsm10  Браво на този, който го е направил. newsm51
Хубав ден ви желая ..... и довечера на сватба, ще има танци newsm44

# 680
Добрютроууууу, Мацунки!  Hug Hug
Предварително се извинЕвам - не съм чела от неколко дни, нооо днес неможах да не ви дода на крака. Големия четвъртък дойде!  Party Party Party Party Дано Еджето и Мелека да не не спретнат номер в стил очаквайте продължението в 75 епизод, че ще ни докарат до масово харакири. 74 серии чакаме тва Чудо, ако и днес ни прецакат, вервам не една от нас ще изтрещи. Затова предлагам, довечера освен с големите мераци да седнем пред комповете и с по некоя голема бутилка. Ако ни прецакат поне да не помним!   Crazy Wink Laughing

# 681
  • между морето и небето
 Hug,

Приятен четвъртък на всички!

Моите очаквания са, че трябваше К и Фг да разговарят и изяснят въпроса за прошката преди сватбата, за да започнат на чисто. Керим има необходимост да го чуе, че му е простено. Да, той чувства и знае, че Фг го обича, но все още не усетихме дали тя го е приела като една личност от преди и след онази нощ. А и той би се чуствал по-свободен и уверен. Нали не се надяваме, че цял живот ще стъпва с мисъл, че с някое свое действие може да я нарани отново? Защото животът не е само заслан с цветя. Спънки ще има и ще има и моменти, в които Керим трябва да взема решения за бъдещето им, а няма само "таман" да казва.
А по въпроса с писмата също трябваше да е изяснен, поне Керим да е на ясно откъде се появиха под леглото на Фг. Тя не е необходимо да знае какво точно го е притеснило. Е, иска ни се Муки да си понесе възмездието за стореното. Но за Керим остана едно съмнение. Може би Мерием трябва да повдигне завесата и да му разкаже за предположенията на Кадир, защото именно тя, в желанието си да ги предпази и запази щастието им, леко казано, натисна Керим да "забрави" за творенията на Измирския Шекспир.

# 682
Здравейте мили дами !
Слизам от балкона, от много време се промъквам през задната врата, но се не смея да се вмъкна. newsm78. Престрашавам се и с много мисли в главата ще се опитам и аз да споделя мнението си за този филм.
Задавам си следния въпрос Каква е вината на ФГ ? вие споделихте вече , но за мене ще си остане не само риторичен . Може би съдба ! Има много ако.........  Чудя се дали в днескашната серия ФГ и К няма да поговорят именно за вината и после да видим момента на прошката.
Някой беше писъл за Яшаран, но за мене тяхната съдба все още не е ясна. Моите очаквания за развитие на останалите важни персонажи са като , че ли по важни .
Ердоан според моите усещания е пред прага на лудост, Селим неговата участ е още по жестока , ровещ в кофите , а майка му Перихан на дали ще се опита да му помогне. Мисля, че съдбата на двамата братовчеди е бавна и мъчителна смърт , както и на Мустафа.
Може би затова е заглавието на филма е " Каква е вината на Фатмагюл ? "
Това е не само морален въпрос. Страхувам се ФГ да не изпита отново вина , но този път за смъртта на враговете се. Не ми се вярва те да и поискат прошка.
 Моля просте ми ако с тези мои мисли ви развалям настроението в което сте днес, а то е прекрасно. И както беше споменато снощи , свадба ни чака  Grinning

# 683
Беренче добро утро.Виждам,че си горе явно снимките не са почнали я кажи тоз Мусти няма ли да се гътне таз серия,че и Юмер почна да тормози. Ти знаеш ли случайно? newsm78

diksi72 снимките започват както почти винаги в 9 сутринта и откарват чак до към 22 или 23 часа понякога дори и до по-късно.аз събирам багажа си затова не съм тръгнала.

# 684
  • В Града на Липите
Евелин  Hug

Скрит текст:
Няма вече да се катеря по стълби. Свалихме ги тез упорити тапети. Довечера съм си взела отпуск, заредила съм се с чипс и бира и въобще не ме интересуват някакви си битовизми. Възнамерявам да ходя на сватба. А ти си похвали набързо учениците и се прибирай да гледаш с нас.

desita_76  Hug, добре дошла. Аз си мисля, че Ердоан все пак има доста силна психика и няма да полудее. Тези ретроспекции към миналото му, може би са един вид съжаление. Предпочитам вместо да полудее да си признае вината и да поиска прошка. Друг е въпроса дали ще я получи, едва ли. Все пак очаквам неочакван финал, а това си е съмнително да се случи.

Димони  Praynig, не ме подпуквай  Grinning знам, че съм една голяма бяла птица, ама все очаквам хората да се поправят. Не съм добре наистина, понякога и аз не се харесвам. Случвало ми се е да постъпят зле с мен, и аз да им търся оправдание и причина. Но не мога да се променя, това е. Ще си умра водоплаваща.

Gabie , сега ти прочетох поста. Напълно съм съгласна. Време е Керим да си получи прошката, Мука наказанието, а Мусти на сапун.

Славенка  Peace Все хубави работи ни изравяш от нета. Но съм най-голям фен на снимковия ти материал.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 11:22 от hrissi_sz

# 685
Беренче добро утро.Виждам,че си горе явно снимките не са почнали я кажи тоз Мусти няма ли да се гътне таз серия,че и Юмер почна да тормози. Ти знаеш ли случайно? newsm78

diksi72 снимките започват както почти винаги в 9 сутринта и откарват чак до към 22 или 23 часа понякога дори и до по-късно.аз събирам багажа си затова не съм тръгнала.
Е нали вчера беше цял ден с тях.Защо си събираш багажа да не сте се скарали newsm78

# 686
  • София
к'ат разбереш нещо после пиши ти си ни единствения източник на информация
само нищо много лично м/у нас да си остане - Керим има ли си гадже  ???
Фатмето вЕрно ли е бременна ?

Мамарис,по наше време на подсказвачите им пишеха 1-ници, не зная дали и сега е така...
 newsm78 newsm78 newsm78
Peace така беше ... аз много обичах да подсказвам ,мЪ вЕрно

desita_76 и аз мисля като теб  Peace

Славенка,много ти благодаря.Есето изразява и моето мнение Peace Peace Peace
есето е супер

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 12:19 от mamaris

# 687

Е нали вчера беше цял ден с тях.Защо си събираш багажа да не сте се скарали newsm78

Не душата местя се в новата си къща.Искам да се нанеса час по скоро. Simple Smile

# 688
  • Разград
Привет отново!
Днес ме е налегнала много работа,но въпреки всичко в почивките ви чета......за разведряване и отрезвяване!
Па макар и толкова хубав и слънчев деня - моят е някак си скапан и ме навяват едни чувства...

Когато ми тъпо сядам и драскам на листчета мислите си - де като стихове,де като кратки изречения,та сега попаднах на две мои драсканици ...... от различните ми периоди/така да се каже/

И днес отиде си денят
за всичко все мен винят
приятели ,роднини -
      прикрито мили.
Нощта покрива ме от вред
за утре да мисля и не смея.
Кое да правя по-напред
да плача или да се смея?
Заспивам в самота
от всички неразбрана
забравила страстта
във мисли омотана.

/много ми напомня за Керим в началото на филма - лично мнение/

.....................
Когато усмихнат е твоят ден,
когато летиш с любовта
ти се чувстваш спокоен
и всичко е като по вода.
Виждаш обич в очите до теб
и музика в сърцето звучи!
Обич - тя струи от теб,
а сърцето не кърви!
Надежда озарява лицето
и мисли за хубави дни,
когато държиш във ръцете
цветето на твоите мечти!

/напомня ми за Керим сега - пак лично мнение/

извинете за дългия пост ,но не знам как да пиша в скрит текст

# 689
Беренче ,бях ти писала ,че ставаш за сценарист ,но ти куцат детайлите ,но че имаш време да се научиш.Сега като продължавам да чета произведенията ти -тц нема да стане сценарист от теб.За това трябва фантазия ,талант и мн други неща , а ти се оплиташ като пате в калчища в "сценариите " си.
Абе ти да не си сестра на ДЕМОН Confused
А и не ме съжалявай  Laughing
Поздрави на Енгин и Берен Hug
Да ти е честит новият дом!!!!

Общи условия

Активация на акаунт