GlossyBox & Со

• 46 847
  • 674
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
До къде е тази безплатна доставка?

# 556
  • София
До къде е тази безплатна доставка?
Естествено UK,  не знам да има кутия, която да изпращат международно  newsm78

# 557
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Весели празници,красавици.

Много ми е натоварено,и все не ми остава време да я снимам тази пуста Глоси кутия.Тези дни,честна скаутска.

# 558
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Glossybox USA - декември 2014 (в моите очи - прекрасна кутия)
 5 пълноразмерни продукта,които покриват кажи,речи цялото тяло.

http://coquelicotta.com/?p=13604

# 559
  • Street of Dreams
Здравейте следпразнично, дано сте имали вълшебна Коледа с отваряне на други кутии с изненади Hug Hug

Beautyholicа, страхотна е американската кутия този месец, май за пръв път ви слагат Ритуалс? Съжалявам, че неподходящ продукт ти се е паднал, аз също не ползвам ексфолианти, освен скраб за лице. Интересно ще ми е да чуя няколко думи за червилото, което аз също имам. Ако направиш ревю, сложи линк  Peace

# 560
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Щом искаш,ще направя ревю.
Вчера получих втората декемврийска кутия,само че платена с глоси точките.Същите продукти,само лака е в различен цвят.

Супер доволна съм този месец.

# 561
Вчера ми пристигна Глосито.  Heart Eyes Много ме зарадваха с всичко. Ще си ползвам продуктите, за броката ще видим. Може за маникюр да го използвам.  Blush
Нощното кремче много ми хареса. Иначе сухите ми ръце бяха мекички цял ден, дори след миене. Със сигурност, ако намеря от къде, ще си купя втора такава опаковка.

# 562
  • До хладилника, който обичам
Американското Глоси е по-хубаво от британското Crossing Arms

# 563
  • София
Май не си показах Декемврийската кутия от ЛФ. Никак не е лоша, но очаквах повече за Коледа.

Macadamia Healing Oil Infused Comb, странен ми е, очаквах да е дървен, а той е обикновен пластмасов гребен.
Pure Gold Collagen, по-добре да не го бяха изпращали  Mr. Green
Elemis Papaya Enzyme Peel, една от най-любимите ми маски.
Murad Essential-C Cleanser
Bourjois Intense Smoky Liner & Eyeshadow in 62 Violet Constelle
Lord & Berry H2Ohhh! Designer Lip Gloss
Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil - тествано, харесва ми, ще видим как е в дългосрочен план  Mr. Green

# 564
  • София
Май не си показах Декемврийската кутия от ЛФ.
Този колаген и аз го бях получила в някоя от кутиите, вече не помня коя  Mr. Green

nad_tab, ти поръча ли си продукти от Love Me Beauty? Аз се чудя сега ли да поръчам или да изчакам да видя дали по-късно няма да пуснат и други... Нали по някое време през декември ти видя, че са пуснали допълнителни и поръча втори път...

Бях решила да се отпиша за известно време от Glossy Box UK, но изпуснах срока и се сдобих с още един 3-месечен абонамент  Laughing Който не чете условията... Ако някой мисли да се отказва, ето сроковете: "Your cancellation must be received before the 14th day of the active month. Any subscription cancelled on or after the 14th day will receive the following months box as your final order. For fixed term subscriptions of 3, 6 or 12 months, the cancellation must be received by the 24th day of the final month."

Нямах време да пиша около празниците и не съм показвала кутии. Сега качвам снимки само на различните продукти от показаните на предната страница:

Glossybox UK (декември):

Скрит текст:

Birchbox UK (декември):

Скрит текст:

п.п. Честита нова година!   bouquet

# 565
  • София
nad_tab, ти поръча ли си продукти от Love Me Beauty? Аз се чудя сега ли да поръчам или да изчакам да видя дали по-късно няма да пуснат и други... Нали по някое време през декември ти видя, че са пуснали допълнителни и поръча втори път...

Ще изчакам, миналия месец интересните продукти, бяха в средата на месеца.

# 566
  • София
Ще изчакам, миналия месец интересните продукти, бяха в средата на месеца.
И аз мисля да поизчакам.

Преди някой, май беше nad_tab, беше питал има ли някакви кодове за UK кутиите latestinbeauty.com. В момента има код за 20% намаление на 1 от кутиите им: https://www.latestinbeauty.com/glamour/

Кодът е GLAM20 и сваля цената от 16,99 на 13,59 лири. Плюс безплатна доставка.

# 567
Някой има ли идея каква е темата на януарската My Little Box?  Rolling Eyes Simple Smile

# 568
  • София
Еее много бързаш  Peace Това между другото остава най-любимата ми кутия. И след този месец мисля да спра другите.

# 569
Не съм поръчвала досега и не знам как седят нещата с нея, но днес видях публикация в един блог и се изкушавам...  Embarassed

Еее много бързаш  Peace Това между другото остава най-любимата ми кутия. И след този месец мисля да спра другите.

Общи условия

Активация на акаунт