GlossyBox & Со

• 46 791
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ами аз си купих първата тяхна кутия и бях много ентусиазирана. На следващия месец се ослушвах за нови неща. Е, имаше 3-4 + старите. Писах им мейл, казаха, че това било новото зареждане. И така и не повторих кутията.

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази сутрин получих втора ноемврийска кутия,абсолютно изненадващо(неприятно).Имам впредвид,че с глосидотс очаквах безплатна декемврийска кутия,както ми беше споменато,когато ги използвах на 28 ноември -следващата ви кутия ще е free.
Веднага им пратих майл с желание да върна кутията,за да получа правилната и в правилният месец.

Не знам какво ще отговорят,но запретнах ръкави за кавга. Naughty

# 512
  • Street of Dreams
А така, калпазани такива Close Mr. Green

Аз, след като оплюх по default, без да съм ги пробвала, всички продукти в коледната (просто не ми хареса селекцията им), събрах нужните точки за безплатна кутия. Щеше ми се да ги използвам за втора кутия, мъжка или младежка примерно, но не може явно. Януари ще ми е икономичен, спестовен месец  Laughing

С нетърпение чакам декемврийската, всеки месец едно и също  Party

Този принцип с "избирането" на продукти в случая на Над, Кашмир и Амиран, дето нямаш почти никакъв избор с течение на месеците, го намирам за много подъл.  Naughty

# 513
  • София
Този принцип с "избирането" на продукти в случая на Над, Кашмир и Амиран, дето нямаш почти никакъв избор с течение на месеците, го намирам за много подъл.  Naughty

Няма такова нещо, сега погледнах, има огромен избор от продукти и лично за мен това е най-добрата кутия. В следващата кутия мисля да поръчам лакове на Jessica, ако не ме изненадат с интересни продукти за лице.

# 514
Момичета, чета темата, но може ли да ми кажете начинът на поръчване още ли е чрез посредник? Също за хората извън София каква е крайната цена на продукта+всичките доставки? Заслужава ли си, според това какво има в кутията? Ще се радвам да науча малко по - подробно, ако на някой му се занимава ...

# 515
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Inka,коя кутия конкретно те интересува?

Ние тук обсъждаме няколко  - Глосибокс,Бирчбокс,lovemebeauty,кутията на Look fantastic.....

# 516
Не знаех, че са няколко Simple Smile ами може и за 4- те, интересува ме как става поръчката и каква сума излиза накрая. Hug

# 517
  • Street of Dreams

# 518
Моята още не е дошла, тази стандартната за декември ли е или специалната?  Cry Sad

# 519
  • Street of Dreams
Стандартната. Пак ти развалих изненадата... Blush ooooh!
Специалната я поствах продукт по продукт тук, не съм я отваряла.  Peace

# 520
Спокойно, не си. Пък и все пак ми я пращат до България. Нормално да е при теб по-рано.  Peace
Надявам се само да ми се паднат и на мен продуктите на Gliss Kur, Weleda & Benefit.  Embarassed

Стандартната. Пак ти развалих изненадата... Blush ooooh!
Специалната я поствах продукт по продукт тук, не съм я отваряла.  Peace

# 521
  • Street of Dreams
Маската за коса със сигурност ще ти се падне, тя беше разкритият продукт за месеца, а той се пада на всички. На мен и трите и да не бяха ми се паднали, хич нямаше да съжалявам.  Laughing Дано поне на теб ти хареса кутията  Hug

# 522
Ако ми се паднат същите неща, всички ще ми влязат в употреба, стига да ми допадне цвета на глоса. Базата ще ми е интересна да я пробвам, иначе можеш ли да ми кажеш какво точно представлява продукта на Веледа, че не мога да разбера?   bouquet Hug

# 523
  • София
OnDiNe_, продуктът на Benefit е глос, така ли?

# 524
  • София
Не знаех, че са няколко Simple Smile ами може и за 4- те, интересува ме как става поръчката и каква сума излиза накрая. Hug
Поръчката е чрез превозвач. Този, който аз ползвам, таксува 2,20 лв. до София. Май единствено Look Fantastic може да се поръча директно до България.

Ето в този форум една мацка пише за всички UK кутии: http://whichbeautyboxuk.com
Може да се ориентираш какви продукти е имало за различните кутии. За всяка кутия пише цената, както и реалната стойност на продуктите. Цената, която е дадена, е за 1-месечен абонамент. Ако се предплатят повече месеци, е по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт