GlossyBox & Со

• 46 843
  • 674
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам
...или да не бъркаш вътре с четката, както четох, че някои правят и после оплюват ружа  hahaha
Ммм, точно както мислех да я суоч-на, за да не цапам гъбичката в случай на нелюбов hahaha

# 601
  • Street of Dreams
Скрит текст:
...или да не бъркаш вътре с четката, както четох, че някои правят и после оплюват ружа  hahaha
Ммм, точно както мислех да я суоч-на, за да не цапам гъбичката в случай на нелюбов hahaha
Тогава извади мъничко количество, няколко прашинки на някаква повърхност и с въртеливи движения го прибери в четката за руж и така нанеси  Peace
offtopic newsm47

# 602
  • София
Въпрос към тези които си поръчаха lovemebeauty кутии. Днес ми върнаха е-мейл, че продуктите които съм поръчала не са налични.... и това при положение, че на 7ми имам потвърждение, че кутията ми е изпратена  ooooh!

Само аз ли съм така? Голямо разочарование ще се окажат  Confused

# 603
Въпрос към тези които си поръчаха lovemebeauty кутии. Днес ми върнаха е-мейл, че продуктите които съм поръчала не са налични.... и това при положение, че на 7ми имам потвърждение, че кутията ми е изпратена  ooooh!

И аз Sad точно идвах да се оплача. Няма да ме огрее с Мурад, всичко в кутията ми не е налично, освен лепенките за нос. И нямало да зареждат продуктите в скоро време.

# 604
  • София

И аз Sad точно идвах да се оплача. Няма да ме огрее с Мурад, всичко в кутията ми не е налично, освен лепенките за нос. И нямало да зареждат продуктите в скоро време.

Пиши им че си искаш парите, аз нали бях поръчала и за сестра ми, като им казах да ми върнат парите ми предложиха продукти, които ги няма на сайта и ще мога да си избера, като пристигнат.... големи мизерници!

Не може да се каже, че не съм доволна от новите продукти, само сета на Ciate, е с цената на абонамента, но самия им подход не ми харесва!
OPI Nail Polish in "My Little Petunia" and Girl Colour
Bronze Buffer Sponge
Mojito Lip Balm
Ciate Velvet Manicure in 'Blue Suede'

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 19:56 от nad_tab

# 605
  • София
Момичета, Birchbox UK имат промоция за нови абонати, ако си вземете януарската кутия с препоръка, получавате подарък оригиналния beauty blender. Който иска да ми изпрати на ЛС е-мейл за препоръка и двамата получаваме beauty blender.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 21:33 от nad_tab

# 606
Аз съм с 6-месечен абонамент през ваучер сайт, не мисля, че ще ми върнат парите, а и искам да ги опитам... ще чакам да заредят новите неща.

# 607
  • София
Аз съм с 6-месечен абонамент през ваучер сайт, не мисля, че ще ми върнат парите, а и искам да ги опитам... ще чакам да заредят новите неща.

Щели да заредят нови неща другата седмица. Новите марки ще са NailBerry и Malin Goetz.

# 608
Щели да заредят нови неща другата седмица. Новите марки ще са NailBerry и Malin Goetz.
Да, писа ми и на мен... ще чакам да видя Confused Може пък да си струва Grinning

# 609
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес ми пристигна януарската кутия на Глосибокс за Щатите...рано,рано.
Доволна съм(да речем оценка 5/6),ще я снимам за вас.

# 610
  • София
Много непрофесионално от страна на Love Me Beauty!!!!!  Crossing Arms И аз поръчах Мурад. Още не съм получила имейл, че няма наличност, ама явно трябва да го чакам всеки момент. Поръчах на 7-ми, но не са ми пращали имейл като на nad_tab, че е изпратена кутията, имах само потвърдителен имейл за направената поръчка.

# 611
И на мен не ми изпращаха мейл, че е пратена, а ми бяха изтеглили пари за екстра кредитите, които ползвах. Писах им 1 седмица по-късно, оказа се, че не ми бил потвърден адресът, потвърдих го, получих мейл, че е пратена, сега остава и да пристигне.... За Love Me Beauty става въпрос...

# 612
  • Street of Dreams
Виждам, че палците отново са надолу, относно love me beauty  Rolling Eyes

Преди няколко дни дойде и моята януарска Глоси, не съм я постнала само да не разваля изненадата на Агресива, ако изобщо чака кутия този месец Flutter Иначе солидна кутия, 5 пълноразмерни продукта + бонус. Дори и почти нищо да не ми влезе в употреба, определено са се постарали. Peace

# 613
Кога ще влиза в продажба абонамента за февруарската Глоси? Винаги тъна в неизвестност... спрях с абонамента, но ако размисля, искам да съм сред първите, получили кутия...

# 614
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Glossybox Щатите(януари 2015)  http://coquelicotta.com/?p=13614

Общи условия

Активация на акаунт