GlossyBox & Со

• 46 831
  • 674
  •   1
Отговори
# 615
От Love Me Beauty твърдят, че ми е пратена кутията на 14ти, но при доставчика не е пристигнала #Cussing out . Някой да я е получил вече? Сега ще чакам да видя дали не е пратена без ИД номера... Много ме изнервиха тези с януарската и цялата кореспонденция около нея, добре че си взех само 3-месечен абонамент...

# 616
Здравейте, може ли да ви попитам след като имате толкова впечетления, откъде пращат най хубавите продукти в кутията на Глоси, от Англия, Сащ, Франция или Германия? И може ли също да ми кажете кой доставчик използвате? Благодаря ви предварително   bouquet

# 617
  • София
От Love Me Beauty твърдят, че ми е пратена кутията на 14ти, но при доставчика не е пристигнала #Cussing out . Някой да я е получил вече? Сега ще чакам да видя дали не е пратена без ИД номера... Много ме изнервиха тези с януарската и цялата кореспонденция около нея, добре че си взех само 3-месечен абонамент...
Аз също имах епистоларна драма с Love Me Beauty. Поръчах на 7-ми, дръпнаха ми парите за допълнително поръчани продукти и тъй като въобще не получих имейл, че е пратена кутията, на 19-ти им писах с въпрос какво се случва. Накараха ме да потвърдя заявените продукти от кутията, допълнителните поръчани и адреса. Това, честно казано, не ми стана ясно защо е необходимо, особено за адреса, при условие, че имам получени 2 кутии предходните месеци, без никой да ми иска да потвърждавам адрес, но както и да е... Не ми казаха, че поръчаните от мен неща на Мурад не са налични, както на Бу и nad_tab. На 24-ти получих имейл, че "your order is dispatching".

Голям цирк е този месец с кутията, а и още не се знае как ще приключи сагата... За ноември и декември нямаше никакви проблеми и всичко изглеждаше много точно.

Yasmeen, пиши като имаш някакви новини.

# 618
  • Street of Dreams
Сисилия, можеш да си сравниш часовника в тази тема - качваме снимки от американската, немската и английската Глоси. Моми французойки май нямаме в темата. Прецени коя ти харесва на теб, то е общо взето лотария, а и много продукти се повтарят - два от последната американска примерно вече са се падали в немската. За превозвач не мога да помогна, но и не мисля, че за американската има начин или поне изгоден такъв. Успех  Hug

# 619
  • София
И аз нямах проблем с първите две кутии от Love Me Beauty, а януари цирка е налице.... не знам какво ще получа, нито пък кога, а поръчах и втора кутия  ooooh!

# 620
И аз нямах проблем декември, но януари е ужас. Изтеглиха ми и на мен пари за екстра продукта, не получих мейл, че е пратена, почна се едно писане, караха ме да потвърдя адреса, получих накрая мейл че е пратена на 14ти, но я няма вече две седмици почти, което никога не е било. Писаха ми ако още една седмица не я получа, т.е. ако не разбера че е пристигнала при доставчика, да им пиша пак. Натам и отиват нещата.

# 621
  • До хладилника, който обичам
И аз нямах проблем с първите две кутии от Love Me Beauty, а януари цирка е налице.... не знам какво ще получа, нито пък кога, а поръчах и втора кутия  ooooh!
Какво сложи в нея в крайна сметка? (в тази, в която няма Мурад)

# 622
  • София
Какво сложи в нея в крайна сметка? (в тази, в която няма Мурад)

В моята OPI Nail Polish in "My Little Petunia" and Girl Colour, Bronze Buffer Sponge, Mojito Lip Balm и Ciate Velvet Manicure in 'Blue Suede'

А тази която не беше за мен, в крайна сметка, остана за мене покрай разправиите с липсващите продукти. Там сложих 4 лака NailBerry.

Ти какво си сложи?

# 623
  • София
Има нова кутия в latestinbeauty.com с продукти на Живанши. Малко се дразня, като ми продават тестери по млилитър-два и ще я пропусна.

http://www.latestinbeauty.com/collections/collections/givenchy-t … mc_eid=25b7e19fe5

Нищо интересно и в You Beauty Discovery.....
http://whichbeautyboxuk.com/2015/01/29/you-beauty-discovery-box- … st-february-2015/

Както и в lookfantastic.
https://www.youtube.com/watch?v=Rejt8Q6TzEI

Този месец(февруари), ако Бирчбокс и Глоси, не изкарат някоя супер кутия, пропускам всички, освен предплатените до края на годината кутии на  lovemebeauty.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 23:39 от nad_tab

# 624
  • София
Айде да ми е честито и на мене... За Love Me Beauty иде реч. По-горе нали писах, че след многото обяснения най-накрая получих имейл, че "your order is dispatching". Да, ама не. Четири дни по-късно - нов имейл, че 5 от поръчаните продукти (4 от кутията и 1 от допълнително поръчаните) не са налични. Този имейл го получих на 27-ми, при условие, че съм направила поръчката на 7-ми.

Този месец просто нямам думи за организацията им, пълна скръб са.

# 625
  • София
Задава се нова UK кутия. Инфото е от блогърка.

"The Cohorted Beauty Box will offer a monthly selection of products from well-known beauty brands to UK shoppers and will be available for purchase exclusively from their website on the 9th February 2015 and ties in with them celebrating their new brand and website launch. The Box will be available as a singular transaction each month and is not a contract based subscription service.

The February edition will have a combined item value (if purchased separately) totaling £67.50 and will be available to buy for an one off price at £19.99 including shipping. The beautifully presented box showcases five beauty products (a mixture of full size and deluxe samples) from lust-worthy and premium brands and includes a selection of make-up and skincare treats. I've already had little peek and can confirm that I've fallen head over heels with the impressive line up. This box will certainly be a crowd pleaser amongst beauty addicts and lovers alike.

This is definitely a box you don't want to miss on and with only one hundred available you will need to be super-quick as these will literally fly off the shelves. If the above isn't enough to tempt you, as an extra treat 5 random February boxes will include the Hourglass Ambient Lighting Palette."
www.cohorted.co.uk

# 626
  • София
Аз съм с 6-месечен абонамент през ваучер сайт, не мисля, че ще ми върнат парите, а и искам да ги опитам... ще чакам да заредят новите неща.
Бу, как ги намирате тези ваучер сайтове?

# 627
  • До хладилника, който обичам
Аз съм с 6-месечен абонамент през ваучер сайт, не мисля, че ще ми върнат парите, а и искам да ги опитам... ще чакам да заредят новите неща.
Бу, как ги намирате тези ваучер сайтове?
Случайно беше, търсех "promo code Love Me Beauty", като те прочетох, и се оказа, че има в момента активна сделка в LivingSocial, така че я взех - 30 лири за 6 кутии + 8 лири за пощенски общо, добре ми се видя.
В кутията реших да взема основно Malin+Goetz неща за лице, защото в бутика се е оголило доста... чак не знам като ми се активират следващите кредити на 5 февруари, какво ще взимам.

# 628
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хич не мога да стоя кротка,значи..... Mr. Green В един сайт намерих пълен спойлер за американската глосибокс за февруари.
Обаче уж набързо хвърлих едно око,докато не съм запаметила всички продукти.Има душ гел на Rituals,лак за нокти,балсам за коса,някакъв грим.Мога веднага да копирам снимката,ама уж да не гледам повече. Crazy Crazy

# 629
Давай я снимката!  Mr. Green

Хич не мога да стоя кротка,значи..... Mr. Green В един сайт намерих пълен спойлер за американската глосибокс за февруари.
Обаче уж набързо хвърлих едно око,докато не съм запаметила всички продукти.Има душ гел на Rituals,лак за нокти,балсам за коса,някакъв грим.Мога веднага да копирам снимката,ама уж да не гледам повече. Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт