ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 684
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ini, да същите са и на етикета пише, че може да се вложи като добавка в различни печива. Най-вроятно му се губят част от качествата, но все пак си е полезна храна. Аз днес експериментирах - направих двойна доза от хапки с овесени трици от блога като сложих 5бл овесени трици, 1бл зародиш, 4 яйца, 2бл извара и 2ч.л. зехтин. Добавих малко хималайска сол, сода и чубрица и го пекох върху хартия за печене. Получи се нещо като солен кекс. Цвета му е жълтеникав като на царевично хлебче и доста приятен на вкус. Този "кекс" го разделих на 6 равни части и  излезе много добро количество за 1 блок. Мисля, че на хората, които обичат да хапват хляб, може да им е добър заместител.

# 181
Супер,Moharet, ще го пробвам и аз задължително Simple Smile Аз на теб все съм се изненадвала, как 1 блок ти е достатъчен за закуска  ,в което няма лошо де,но  аз все започвам деня с по-стабилно хапване  Flutter .

# 182
  • София
Ini, преди да вляза в Зоната почти не съм закусвала сутрин и в началото ми беше много трудно да свикна с тази закуска, затова си я определих 1блок и досега ми е ок и не огладнявам по-рано.

# 183
Хайде последни отчети Simple Smile

1. Ini`, 19.05 - събота; 10 блока
2. 4 хранения за деня-
9:00 - 3бл; 14:00 - 2 бл; ; 19:00 - 3бл; 22:30 - 2 бл
3. Лаком търтей ! шоколадче
4. Червен - кашкавал
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - 2 1/2 извара 1/2 кис.мляко , 1 1/2 ягоди и ябълка 1 пшенични трици и пшенич.зародиш
Обяд - 2п 1/2В  супа пие ,1/2 салата, 1 ябълка
След обяд - нямам
Вечеря - 1П  1/2в супа пиле, 1П кашкавал, 1 ябълка 1/2 салата
Късна закуска - 1 кис.мляко 1П извара 1В ягоди, 2М ядки - а и ето тук ми падна нещо пердето и закво ми беше да ям шоколад,чувствам се много гузно след това и съжалявам  Sad
8.  Липсва ми спортна пчеличка -
9. Според мен 3 пчелички  2 търтея -  hahaha  Учих за изпит ,ако това ми е извинение  Whistling

1. Ini`, 20.05 - неделя ; 9 блока
2. 4 хранения за деня-  ще ми липсва последното хранене,защото ми е късна вечерята и лягам
8 - 2 1/2бл; 12:30 - 2 бл; 17:30 - 1 1/2бл; 21:00- 3 бл
3. Инатиста пчеличка
4. Червен търтей - кашкавал  Mr. Green
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - 2 1/2 извара и сирене , 1/2 пшенични трици 2 ябълка и грейпфрут ,ядки
Обяд - 2 сирене и извара 1 -салата 1/2 броколи 1/2 ябълка ,зехтин
След обяд - 1/2 кис.мляко 1 извара 1 ягоди
Вечеря - 2 извара 1 кашкавал 1В боб 1/2 салата 1 1/2 ягоди

8. Спортна пчеличка - днес е налична Simple Smile
9. Според мен 5  и търтей пчелички Smile

# 184
Кога свършва състезанието? Нали почнахме официално на 7 май... ?  Confused

# 185
Кога свършва състезанието? Нали почнахме официално на 7 май... ?  Confused
Не издържаш ли повече  Joy
Не трябва ли утре да свършва? Вчера и днес трябваше да се притеглите, за да видите какви са ви последните кг  Hug

# 186
MeRiTo` Ааа, не, напротив! Колкото по-дълго, толкова по-голям шанс имам да смъкна повече  Laughing Нали първо щяхме да почваме на 5 май, но нещо не стана, и почнахме на 7-ми май, затова мисля, че имаме още 2 дена до края  Wink
Съдията да каже. Аз и досега съм доволна, но естествено, искам още  Simple Smile

# 187
На мен ми се случиха разни произшествия тия дни. Вчера така ме заболя една става, че куцах до нас половин час  Shocked И още не ми е добре, така че не ходих на фитнес. А днес докато чакам на едно кръстовище един идиот се натресе в колата ми отзад и избяга, и утре сутринта ще се разправям с полиция и застраховки  ooooh! И хич не мислих за диети, храни, мерене и прочие.  #2gunfire

# 188
Ами създадох малко смут май  Laughing - наистина 15 дена са до 21-ви включително  Blush

# 189
  • Бургас
Отскоро чета книгата на Папазова,много още не съм на ясно какво да спазвам,но се записвам да ви чета когато ми остане свободно време и се надявам и аз да успея!Нямам проблеми с килограмите,но за сметка на това мога да се "похваля" с лоша памет,постоянен апетит и хронична умора  ooooh!

# 190
Момичета, успях , благодарение на вас да си поръчам рибеното масло newsm44 newsm44 newsm44, 2 седмици и вече трябва да е при мен newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68, благодаря на всички вас за помощта ви!!!!
Благодарение на Вас, навлизам в зоната, гледам вашите дневни менюта и ги прилагам според моите нужни блокове Blush, чета Зоната, много ми е интересно, исках да ви попитам, след нея да си взема ли и Ние и зоната на  д-р Папазова?
Понякога ми се случва да излезна от нея Blush, когато сме на гости, но на следвашото ядене пак влизам Laughing. Още не съм се справила с апетита, който ме гони, каквото и да правя ми се яде, но при всички тези хормони, които взимам, мисля, че е нормално Crazy Crazy Crazy, май съдбата ми е да бъда винаги гладна, дано поне да съм си в Зоната Praynig Praynig Praynig
Целувам ви всички Hug  love001  love001  love001  love001 Hug

# 191
vitaivan Радвам се, че навлизаш в Зоната Simple Smile Аз съм чела и двете книги. Лично за мен тази на Папазова беше по-полезна. Има всичко, каквото ти трябва, написана е по-добре от Зоната. Все пак Зоната е оригиналът. Ако искаш и двете - Зоната на Сиърс можеш да свалиш от тази страница в блога, а да си купиш тази на Папазова на хартия.

# 192
Момичета, има ли проблем ако малко прекалявам с мле1ните продукти, присъстват почти във всяко едно ядене, много обичам кисело мляко 2%,пия прясно мляко само с кафето 1,5%, сирене случвало ми се да ям по 2 кофички кисело мляко на ден, дали има проблем това за Зоната или просто трябва да си спазвам блоковете Thinking Thinking Thinking Thinking newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 193
vitaivan  ,според мен всичко си е въпрос на блокове ,ти ако си хапваш балансирано и ти е част от храненето,няма проблем.Аз също заобичах много киселото мляко и си го хапвам с кеф редовно Simple Smile

# 194
  • Бургас
Момичета,засега надали ще успея да спазвам всичко,че от книгата съм чела само 25 стр.,а вас ви чета от днес,но да се консултирам дали съм на прав на път за блоковете,а пък после ще се пробвам за цял ден
Вечеря
 3блока:126 гр. варено пил.месо,6 бр маслини,480гр краставица,16 череши

Общи условия

Активация на акаунт