ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 680
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Emigrantka Laughing момичета да ви кажа че аз днес приключих със моето участие в състезанието и много съжалявам .че няма да бъда до край .не съм си писала отчетите за дните но до днес съм изключително стриктна.Довечера заминавам на десет дневна почивка в чужбина.  Само искам да се похваля от себе си с постигнатите кг. вчера сутринта и днес кантара показа  :crazyeyes:65.200  втори кръг на състезанието започнах 67.700 а от самото начало започнах с 73.300 м. февруари с което искам да изкажа хиляди благодарности на  Emigrantka за полезните съвети който дава на всяка от нас и винаги се отзовава своевременно и на място   bouquet БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  Two Hearts на всички момичета пожелавам доста свалени кг. и добро здраве  Laughing  Hug

# 166
Roksi, много хубаво да си прекараш почивката! Hug

# 167
Бибитка  Hug благодаря ти много си мила ! Laughing дано да е топло поне там . че тук голям студ и дъжд.

# 168
roksi12 , желая ти само прекрасни мигове по време на почивката и да си изкараш чудесно!
 smile3501 за резултата. И ти доказа, че стриктността се награждава заслужено.

И аз се отказвам от състезанието, но по лош повод. Просто в момента не мога да си приготвям зонови манджи и хапвам нещо си, понякога дори на крак. Вчера синът ми си счупи крака. Не е сериозно, но е обездвижен и се занимавам основно с него. А следващата седмица има бал  ooooh! Сега дилемата е дали да ходи на него. И така...

А за протокола аз за десет дена съм минус 1 кг ( но с множество търтеи в кошера  Rolling Eyes )  Надявам се да дойде денят, в който ще ми дойде музата и ще се завърна с пълна сила. А още повече се надявам тази муза да не дойде, когато отново съм качила някой и друг килограм отгоре  Joy

# 169
Дани, бързо да се възстановява синът ти! Дано има настроение да отиде все пак на бала си, че после много ще съжалява си мисля. Дори и през цялото време да е седнал, важно е да е там, сред съучениците си и веселата атмосфера. Никога този ден няма да може да се повтори, дано пожелае да празнува! Hug

# 170
Нещо поокапахме накрая ,Emigrantка май скоро няма да се занимава с нас пак  baby_neutral Аз съм си тук де ,още 2 дни имаме само  Hug

# 171
marella , здравей! Simple Smile
Хубаво е ,че си решила ,да се върнеш към зоната Simple Smile Аз сравнително от  скоро я следвам ,но ми допада много.Ако се върнеш из постовете назад ,можеш да видиш много позитивни отзиви за свалени килограми.Сигурна съм,че и ти ще постигнеш целта си,ако си спазваш правилата  Hug
Смятам,че по-добре още от сега скачай при нас и не се подлагай на гладуване Simple Smile Ние сме ентусиасти големи ,ще помагаме и подкрепяме    bouquet

Hug И аз влизам в зоната! Тази вечер не съм мерила грамове, но ядох само риба със салата и зехтин. И за десерт - ДЪВКА с вкус на пъпеш, хаха

# 172
Аз дъвките за един дълъг период ги бях отказала  и после се появиха -Кодент - без аспартам - и пак се зарибих .. и ся все имам в чантата дъвки... пристрастеност. Ама все си викам - че по-добре дъвка ,отколкото да ям от скука  Mr. Green   
Аз за десерт съм -извара с кисело мляко,малко ягодки,малко ябълка и ванилия и лешници   - препоръчвам го  bouquet

# 173
Дани, пожелавам на сина ти да се възстанови бързо. Жалко, че точно сега се случва това преди бала.  Tired

Рокси, поздравления за хубавите резултати!  newsm74 И от мен - хубава и весела екскурзия!

Аз, подобно на Дани, до днес съм минус 1.100 кг, но с много нередовни часове на хранене, прегрешения и армия от търтеи  Laughing За тези две седмици не спортувах колкото исках, само два пъти съм била на фитнес, а исках да ходя много по-често. За съжаление няма как. Няма да се отказвам и след като свърши състезанието, ще си свалям бавно, но славно  Hug

# 174
  • София
1. Moharet, 16.05 - сряда; 9 блока
2. 5 хранения за деня- стриктна пчеличка
09:00 - 1бл; 13:00 - 3 бл; 16:30 - 1 бл; 20:30 - 3 бл; 23:30 - 1 бл
3. Инатеста пчеличка
4. Зелена пчеличка
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - конопен протеин, ябълка, ленено семе
Обяд -  пилешка пържолка 3П, салата домати и зехтин 1В и 3М, ябълка 2В
След обяд - пил.шунка, ябълка, маслини
Вечеря - пиле 3П, салата 2В и 3М, вино 1В
Късна закуска - ягодово парфе
8. Спортна пчеличка
9. 7 пчелички.
10. 7+1

1. Moharet, 17.05 - четвъртък; 9 блока
3. Инатеста пчеличка
4. Зелена пчеличка
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - конопен протеин, круша, ленено семе
Обяд -  пиле 3П, салата 1В и 3М, ябълка 2В
След обяд - хапки с овесени трици (от блога) - 1блок
Вечеря - салата домати,краставици, чушки, лук, зехтин и сирене 3П, 2В, 3М, чаша вино 1В
Късна закуска - хапки с овесени трици - 1блок
8. Спортна пчеличка
9. 7 пчелички.
10. 7+1

1. Moharet, 18.05 - петък; 9 блока
3. Инатеста пчеличка
4. Зелена пчеличка
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - хапки с трици 1блок
Обяд -  хапки с трици 1,5бл, салата домати, сирене и зехтин 1,5бл
След обяд - кис.мляко и бадеми
Вечеря - салата домати,краставици, чушки, лук, зехтин и сирене 3П, 2В, 3М, чаша вино 1В
Късна закуска - кис.мляко и бадеми
8. Спортна пчеличка
9. 7 пчелички.
10. 7+1

# 175
  • София
Дани, много съжалявам, че синът ти така е пострадал точно в този момент. Аз преди три години имах резервация да ходя във Венеция за карнавала, което съвпада и с рождения ми ден, но седмица преди това си счупих крака по най-нелепия начин и така ми се отложи екскурзията. Стават такива неприятни неща в живота, за жалост. Пожелавам ви бързо да се възстанови и да компенсира разочарованието с едно хубаво изкарване на морето  Hug

Рокси, ти си просто върха Simple Smile Поздравления за постигнатите резултати и много слънчева и незабравима екскурзия ти желая. И като се върнеш, да разказваш  Hug

# 176
  • Chicago/Varna
Roksi,  благодаря за милите думи  Hug Жалко, че няма да завършиш състезанието, но е ясно, че двете с Мохарет щяхте да си разделите златния медал Simple Smile И чудесно, че отиваш на почивка Simple Smile Сега дори и да се отпуснеш малко, за 10 дена няма как да си върнеш всички кила които си изгубила до сега, а + това вече имаш изградените навици, което е основната цел на състезанието Simple Smile Така че спокойно се наслаждавай, и да си прекараш незабравима почивка, за която да си спомняш после винаги с усмивка    bouquet Ние тук ще те чакаме да разказваш после Simple Smile

Даниииии Sad съжалявам за инцидента Sad Но и аз като Бибитка ще ти кажа да направите всичко възможно юнака да присъства на този бал. Това е една единствена вечер, която наистина няма да се повтори, или поне няма да се повтори на тези години които е сега. И най-малкото което е, ще си има чудесни спомени и снимки от тези младежки незабравими години със своите съученици. А и знаеш как е, всеки има съученици, които после не е виждал с години, а снимките и спомените остават Simple Smile Така че, успех на бала, и скорошно оздравяване. А и поздравления за сваления килограм  Peace Заслужи си го , въпреки любимите ти червени търтейчета  Wink

А всички други- не бързайте да клюкате килата, после в края на състезанието ще ги докладваме на веднъж Simple Smile да е по изненадващо Simple Smile За новите състезателки да кажа как процедирахме предния път - два дена преди края на състезанието трябва да се теглите сутрин на гладно, след като сте чуруликали в тоалета първо Simple Smile и после на третия ден ми докладвате средната цифра от двата дена на лични. После аз ще ги изтипосам тук в  съдийския доклад  Joy Още малко остана, така че давайте още по смело, 1-2 пчелички дошли в повече може да ви изтикат едно две места на горе, и да издухате някой по надолу  Hug

# 177
1. Ini`, 18.05 - петък; 10 блока - взеха да ми се събират 10 блока за дните и така и мисля да карам да видя как ще ми е
6:30 - 3бл; 11:30 - 2 бл; 15:30 - 1 бл; 19:30 - 2 бл; 22:30 - 2 бл
3. Инатиста пчеличка
4. Зелена пчеличка - днеска нямам грах за вечеря  Stuck Out Tongue
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска:
Закуска - Баница от блога - много вкусна
Обяд -  1 яйце, 1П извара , 0,3В салата айсберг , 1,7В ябълка ,зехтин
След обяд - Баница от блока -1
Вечеря - 2 П телешки гулаш със 1В зеленчуци 1/2В салата ,1/2 ябълка ,зехтин
Късна закуска - 1кис.мляко 1П извара 1В ягоди, 2М ядки
8.  Липсва ми спортна пчеличка - в това сиво време нищо не ми се прави  Sad
9. Според мен 6 пчелички Simple Smile

# 178
  • София
Момичета привет  Hug Аз пак с питане Simple Smile Някой дали е смятал какво количество пшеничен зародиш е един блок. Аз си купих един, който има много високо съдържание на фибри - 52,66 въглехидрати и 31,2 фибри. Та по мои сметки ми излиза към 41 грама за един блок и ако се окаже, че не са ми криви сметките, ще може да си го използваме в печива, вместо царевичното нишесте, защото е голямо количество и е много полезно и здравословно Simple Smile

# 179
Moharet
и аз същия съм си купила  на София Мел - нали и толкова е като количество.Дори днеска това закусквах + пшенични трици. Не съм го подлагала на термична обработка ,освен в микровълновата и не мога да ти кажа дали е уместно да се слага.Знам ,че за кълновете не бива да се готвят ,ся за това се чудя какво е  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт