ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 586
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
 1. roksi12-11.05-петък 9блока
 2.стриктна пчеличка-5 хранения-7.30ч;12.30ч;17ч;20ч;23.30ч
 3.инатеста пчеличка
 4.зелена пчеличка
 5 .мерителна пчеличка
 6.водна пчеличка-1.5л но все пак я хванах Laughing
 7.поетеска-зак.2БП.сиренце котаджи+2БВдомати+чушки+ябълка+2БМсусамов тахан
 обяд2БП-пил.кюфте+2БВябълка/голяма/+2БМ бадеми 6
сл.з.пил.филе2ПБ+2БМ зехтин+2БВ салатка от домати и кр.
веч.печена сьомга2БП+2БВ задушен лук+2БМзехтин
к.з.1БП+1БВкис мл.+1орех
8.спортна 30мин.на newsm39 9.за деня 7пчелички +1

# 61
пропуснах да запиша и за събота doh
1.roksi12-12.05-събота-9блока
2.стриктна пчеличка-5 хранения-8.30ч;12.30ч;16ч;20.30ч;23.30ч
3.инатеста пчеличка
4.мерителна пчеличка
5зелена пчеличка
6 водна пчеличка
7поетеска-зак-2БПпил.шунка+два белтъка2БВябълка2БМсусамов тахан
обяд2БПпуешко печено2БВсал.домати+кр+лук2БМзехтин
сл.з.2бп пил.шунка2БМ 2ореха2БВ ябълка
веч.2БПпуешко/като обяда/2БВброколина пара +кр.+ягоди2БМзехтин
к.в1БП+1БВкис.мл.+1 орехче
8.спортна-ходих повече от30мин.пеш 9.7 пчелички                  Момичета,може ли да ползваме за добавка соев сос към салатките?

# 62
Moharet , с маслинки ще стане супер и аз си мислех,ама сложих зехтин,за да не ми залепват, което съм го пропуснала в рецептата,извинявам  се за което.Може да се добави и риган.И съм сигурна ,че и само с кисело мляко ще стане .Иначе първо смесих сухите съставки,содата в киселото мляко и после добавих и мокрите и да всичко наръка.Пекох ги на 200 градуса около 15-на минутки,или опитът с клечката.  Hug
dani1712 ,бях си взела консервиран и от там изчислих.В книгата пише 1/4 ч.ч варен ,ама по етикет ми излезе 100-на грама.Понякога честно казано се чудя доколко може да се разчита на етикетите ,ама нали уж са за това.

# 63
Много е объркващо, ако трябва да се гледа и етикета , и от табличката. Затова аз напоследък се движа само по таблицата без да се заглеждам много по етикетите. Че в началото бях така  #Crazy
А ето на какъв сайт  попаднах с много голяма информация за продуктите . И там могат да се смятат рецепти и съотношения на П,В и М . Има и инфо за витамини и минерали в тях . Казват , че повечето им инфо е от Американската агенция по храните и нутриентите.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 17:55 от dani1712

# 64
Здравейте, имам въпрос - колко грама са черешите в Зоната. Чета листа с храните, ясно виждам 8бр. в графа чаши и просто моля някой да ми потвърди, че 8 чаши череши са 1 блок въглехидрати...не ми се вярва направо

# 65
kamy72 , за съжаление ще трябва да ти дам положителен отговор - 8 бр са. На мен са ми любим плод и преди с килограми сигурно съм си консумирала.
По изчисления в грамове, ми излезе сега 64 гр ,ама не знам дали това е без костилките. От  bb-team.org гледам съдържанието на череши.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 18:34 от Ini`

# 66
  • Chicago/Varna
10 - 4 пчелички + 2 търтея
Алооооо Дани, нещо ти отказаха спирачките май  Laughing Обаче пък поздравления за докладването на точка 3  rotfImbo Хем знаеш, че Ини те дебне, и като нищо ще ти вземе третото място. Аааа, може ли така, това е второ състезание, и нямаш оправдание. smile3516
А за другите- гледайте от Дани ,като решите да прегрешавате, кво писане ще ви чака- подробно и депресиращо Simple Smile
roksi12 и ти като Мохарет - да не останеш на зад и ти си спечели пчела Гигант  bowuu И сега, след като  вече си  седмица си в плътно в зоната, нещо интересно има ли Simple Smile енергийното чувство взе ли да те напада? Simple Smile
Ini` smile3501 пчеличка герой Simple Smile Давай сега в същия дух, още 4 последователни такива дни, и ще издухаш дани на долу  Joy
Carmen добре, добре  Grinning Казах ли ти аз, че малко по малко ще почне да ти се пие вода Simple Smile Само че недей да чакаш зоната  да те накара да пиеш вода, а ти помогни малко като правиш както Дани ти казва, вземи си едно шишенце с теб, да ти вади очите неуморно, и така да се сещаш. Навиците в Зоната не се придобиват така лесно, трябва малко инат  Simple Smile
Аея , сега е момента да скокнеш тук по сериозно Simple Smile Докато тече състезанието ще имаш възможност да гледаш какво си хапват състезателките. Щото после от дъжд на вятър някой ще докладва редовно менюто си Simple SmileИ сега вече става топло, разнообразието от храните се много по-голямо, и ще ти е по лесно Simple Smile И сега като се замисля, ама се ядосвам на Дани, защото на първото състезание нямаше кой знае какъв избор на храни, и се справяше чудесно, а сега е хем с повече с опит, хем има вече повече зелени храни, хем не работи вече при големите изкушения, и трябва да  върви смело на пред, а сега трябва да седи в ъгъла засрамена  newsm43. Така е Дани, сега като я няма Мерито, ти ще го отнасяш  Joy После като си изтърпиш ъгловото засрамване, ще се замислиш при следващия доклад  Joy  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:03 от Emigrantка

# 67
Мила Emigrantка , ама аз с образователна цел, защото Krissie Krust не беше разбрала какво означава лаком търтей и аз да и покажа и  ... А Мерито няма ли да се завръща , че не е хубаво сама да стоя в ъгъла. По -хубаво е да си имаш другарче  hug

# 68
Ini` благодаря за отговора, но нали виждаш, че цифрата 8 е в графата " чаши ". Затова си мисля, че 8 чаши са 1 блок, а и черешите са супер нискокалорични и деуретични, та ...дали не са 8 чаши един блок...нека и други кажат мнението си, моля

# 69
Знам за водатааааа! Simple Smile Ясна ми е и теорията, и практиката, нали съм зонарствала успешно и преди. Имам си шише с вода, и не забравям за него, но просто не обичам да пия когато не съм жадна, затова чакам да ми се допие. Нищо де... това ми е най-малкия проблем днес! Защото имам колекция от търтеи. Но по-късно ще се отчета, че сега готвя Simple Smile

# 70
  • Chicago/Varna
kamy72 гледай по внимателно табличката Simple Smile До черешките сме сложили  две буквички " бр" което изначава 8 бройки. Всичко, след което няма "бр" означава че е чаша  Hug

# 71
Emigrantка благодаря за отговора, въпреки че силно се надявах да не е така....

# 72
Емигрантче,момичеее Hug що ме питаш,дане би да незнаш какво е усещанетооо, ее..........да ти кажа много е "яко" неописуемо е докато човек не го е почувствал  newsm68 newsm44 moresmile
днес ,след като се наобядвахме,осаналата  част от моето семейство решиха да подремкат ,защото се налапаха с много въглехидрати,и им стана доста тежичко както знаете , и аз реших да полегна ,но не ме свърта на едно място ,лежах..,въртях..  и станах ,обиколих квартала с кученцето ми ,а те 2ч.сън като бебета ,ама това е то  неописуемо чувство ,нежелаят да го усетят и това е ,незнам как да ги вкарам и тях newsm78.

# 73
  • Chicago/Varna
Мила Emigrantка , ама аз с образователна цел, защото Krissie Krust не беше разбрала какво означава лаком търтей и аз да и покажа и  ... А Мерито няма ли да се завръща , че не е хубаво сама да стоя в ъгъла. По -хубаво е да си имаш другарче  hug
Иииии, Дани, ама си уникална, какво велико оправдание измъндри Simple Smile "с образователна цел" Joy Страшна си  Laughing
Роксииии, кеф нали Simple Smile Аз ей така профилактични реших да попитам Simple Smile Проверявам само Simple Smile

А сега нещо се зачудих, дали да не сканирам книгата "Овладяване на Зоната" и да тръгне из интернетното пространство за всички желаещи Simple Smile Аз лично много си я харесвам тая книжка, обаче времето ми е много оскъдно, и страничка по страничка ще ми се вземе акъла, ама и не знам дали е позволено де, ама кво толкоз, няма да ме арестуват я  Joy Пък и няма да ми мирясам скоро , че много ме  страх като ми влезе някоя такава муха в главата, или я гоня със зор, или в крайна сметка се получава резултат  Joy

# 74
 smile3529 Аз мноооого искам да чета  Praynig Praynig :pray

1 - Дани1712 , 13.05., неделя , 10 блока
2 - стриктна пчеличка , 5 хранения, 8ч- 2Б , 13ч-3Б, 16,30ч - 1Б, 19ч-3Б и 22ч-1Б
3 - инатеста пчеличка
4 - червен търтей
5 - мерителна пчеличка
6 - водна пчеличка
7 - пчеличка поет:
закуска - сладкиш с тиква (от рецептите)
обяд- домат+краставица2Б + извара2Б +яйце1Б +зехтин3М +бира1Б  beer
сл. закуска - сандвич от хляб, шунка, сусамов, тахан
вечеря - хрупкави тиквички (от рецептите) + кисело мляко
 8 - спортната пчеличка май успях да я уловя днес
9 -
10 - 6 пчелички + 1 търтей (само)

Общи условия

Активация на акаунт