ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 611
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Добро утро момичета ....лека седмица и много свалени грамчета ви пожелавам ,как ви се струва това меню за закуска 112 гр извара 2БП ,200 гр ябълки 2БВ и 6 бр бадеми 2БМ...а пък за обяд ми е сходно 126 гр сирене 3БП и 300 гр ябълки 3БВ,нямах време сутринта да си приготвя обяд и това ми се стори най-лесно дано поне е вярно  Rolling Eyes,а вие работещи мацки какво обядвате когато сте в офиса,а ако се наложи да отидете на обяд какво си поръчвате,за да не излезете от заоната?

# 76
Здравейте, пчелички!
Не знам в зоната ли съм или кръжа около нея, но постоянно ме измъчват разни въпроси!
Тези дни ще си взема едно кантарче със сигурност.
Доколкото разбирам месото в рецептите е указано в грамаж за сурово. Значи ли това, че за 3ПБ трябва да метна на скарата 84 гр. филе, че то май дава доста фира?

# 77
denisss , сиренето е 28 гр за 1П , така че за обяд трябва да имаш 84 гр . И да не си забравиш бадемчетата към обяда  Naughty

rozali , да грамажите са за сурово състояние и 3П са 84 гр. Към тях като добавиш една огромна салата от 3В и никак не става малко, а дори ти е трудно да я изядеш. Това е смисъла на диетата - да ни покаже, че просто до сега ние сме прекалявали. Отначало ти се струва мизерно малко, но в последствие започваш да се чудиш как си ядял толкова големи порции.

# 78
denisss , закуската е добре, на обяд само не знам сиренцето какво ти е - защото обикновеното сиренце е по 28 гр за блок,т.е за теб 84 гр.
Аз на работа всеки ден си нося кутийка с обяд - салатка с шунка и сиренце или омлет или това което ти ще обядваш,също съм използвала.По-сигурно е така да си носиш,отколкото да седнеш на заведение и да мислиш как да нагодиш нещата. Успех  Hug

Да се отчета за вчера - малко объркан ден ми беше.Трябваше да стана доста раничко и ми се изместиха всички хапвания.И макар ранното ставане и изтощението ,което изпитвах,специално,задари Emigrantка се мобилизирах и си направих тренировка.Викам си "Спортния риболов,няма да ти се признае за спорт,особено и като цял ден седя на столчето  Laughing " ,а  и исках поне два дни да съм супер стриктна  Hug

1 - Ini` , 13.05., неделя , 9 блока
2 - Стриктна пчеличка , 5 хранения, 5:30ч- 2 1/2Б , 10:30ч-2 1/2Б, 14:30ч - 1Б, 19:30ч-2Б и 22ч-1Б
3 - Инатиста пчеличка
4 - Зелена пчеличка
5 - Мерителна пчеличка
6 - Водна пчеличка - 2,5 ,дори малко беше днес
7 - Пчеличка поет:
закуска - трици(1) ябълка(1) сирене(2) прясно мляко (1/2)
обяд- Мини сандвичи от мъфините ми(1 1/2 П+В ) с шунка и сиренце(1П) и ябълка (1В), ядки
сл. закуска - извара(1) ябълка(1)
вечеря - рибка - каракудка (2) салата (1/2) ,ябълка и ягоди (1 1/2)
късна - кисело мляко (1) сусам
 8 - спортната пчеличка  -от инат да не я пропусна ,се потих на 26 градуса в стаята си ,45 мин Laughing
 9 - Днес съм 7 пчелички
10 - 7 пчелички + 1 геройска

# 79
Мили момичета, може ли да ми кажете от къде мога да си взема, понеже ми е малко съвестно да ям овесени ядки или трици, понеже са в червено, трябва да премина на каша, как точно се прави тя Thinking, вари се просто ,нали. Пускам да я търся в нета и ми излизат само инстантни ядки, а много ми се иска да ги вкарам в закуската си. Благодаря на всички!!! Hug

# 80
Ето един он-лайн магазин, откъдето може да си ги поръчаш.

ПП: Видях, че тук не е в наличност. Ето и още един сайт, откъдето може да си поръчаш.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 14:38 от dani1712

# 81
  • София
Някъде дали има нормален овес по магазините, не БИО  newsm78 Таман чета за него в един агро форум - освен да ги питам от къде купуват за сеитбата? Предполагам, че е в пъти по-евтин  Mr. Green
Цитат
Овесът е много добре позната у нас зърнено-житна култура. Особените качества на овесеното зърно като фураж се обуславят не само от сравнително високото съдържание на протеина (около 13%), но и от голямото количество на мазнини (4-6%) и особено на витамини (В1, В2, В6, К1, А, Е) в зърното, по чието съдържание значително превъзхожда останалите зърнено-житни култури. Благоприятното съотношение между хранителните вещества, високата им смилаемост и специфично въздействие върху животинския организъм определят мястото на овеса като незаменим концентриран фураж в техните дажби. В миналото е бил предпочитан при изхранването на млади животни, особено на конете. Днес в по-големи размери се използва за домашните птици, както и като допълнителна прибавка към фуража за млечни крави.

# 82
The Baroness , аз съм го намирала и на кооперативния пазар в нашия град. Но е нелющен ( с обелката) и ми казаха, че го третират с някакви препарати, за да не го ядат буболечките. Продава се за храна на животни. Според мен е доста рисковано да се консумира ( не , че след това тия животни не ги ядем пак ние  Confused )

# 83
  • Chicago/Varna
Ini` newsm44 Бравооо. Вече си втори ден с пчеличка герой, и сега вече много  заплашително дишаш във вратлето на Дани Simple Smile)) Ама виж как си е стимул сега това състезание, ако не беше от състезателките, щеше да кажеш:абе много натоварен ден, много рано станах, не можах да се организирам и кви ли не оправдания, а сега е друго Simple Smile Аз много се гордея с теб Simple Smile
а ти Дани, сега много много да внимаваш, положението става много напечено. Това нещо Ini` май няма да миряса, ама хайде да видим кой по инат ще излезе   bouquet Hug

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:11 от Emigrantка

# 84
Ето един он-лайн магазин, откъдето може да си ги поръчаш.

ПП: Видях, че тук не е в наличност. Ето и още един сайт, откъдето може да си поръчаш.
Благодаря ти много, а колко се вари си пише на опаковката нали?

# 85
Пууу, голямо писане, голямо чудо! Не мога да ви изчета и ме мързи! Надеждата ми беше до 49стр да сте свършили, ама на.. и тук имало още  страници  Laughing Така става като се изгуби човек за известно време.
Добре дошли на новите в темата  Hug Май за следващото състезание ще има още нови попълнения  Crazy Grinning
Чувствах се като изневерила тия дни на Зоната. Много е кофти човек като няма кантарче и му тикат всякаква храна без да те питат какво искаш да ядеш и т.н...  ooooh! И ми беше много странно, когато ядях само въглехидрати  Shocked Не съм си мислела, че човек може да свикне толкова бързо на даден режим на хранене, но явно сме си бая бързо адаптиращи се животни  Laughing От вчера вечерта с киселото си мляко започнах отново стриктно по Зоната и няколко дена няма да се качвам на кантара, че ме е страх. Даже сестра ми тази сутрин го скрила  Joy
Състезанието тече с пълна сила така като гледам. Доста се гонят някои хорица  Laughing Peace

# 86
Момичета, предварително се извинявам за въпроса си, но защо в таблицата за блоковете за бадема пише 3 броя настъргани, има ли някакво значение, ако не са настъргани Embarassed

# 87
Момичета, предварително се извинявам за въпроса си, но защо в таблицата за блоковете за бадема пише 3 броя настъргани, има ли някакво значение, ако не са настъргани Embarassed
И аз съм сме чудила защо са настъргани  Joy Joy Познай пък как ще ги настържа  Laughing Няма значение.  Peace

# 88
Emigrantка , как ме развесели само, усещам от тук енергията ,която кипи от теб  Hug и благодаря за милите думи  Heart Eyes

dani1712 ,аз не мисля,че е подходящо да се ядат продукти,които са предназначени на селското стопанство и са третирани с пестициди. Confused

# 89
Добре, че сте вие момичета!!!!! Hug Hug HugБлагодаря ви за помощта!!!!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт